haziran ayinda 4 gb limitliyi kosullu 15 gb 8 mbite cevirdim.. bugun faturalari odemeye gittigimde 2 faturam cikti odenmemis biri 59 biri 79 ytl .. sordum aciklarmisiniz diye telekom ofisi biz bilemeyiz diyor. bu arada haziran ayi 8 gb temmuz ayi 24 gb kota var. fakat 8 mbit kampanyada sadece 15 in ustune cikinca 512 olcak hiz deniyor.. bir bilen varmi bu durumu aciklayabilcek lutfen.
quote:
Orijinalden alıntı: oMoN
haziran ayinda 4 gb limitliyi kosullu 15 gb 8 mbite cevirdim.. bugun faturalari odemeye gittigimde 2 faturam cikti odenmemis biri 59 biri 79 ytl .. sordum aciklarmisiniz diye telekom ofisi biz bilemeyiz diyor. bu arada haziran ayi 8 gb temmuz ayi 24 gb kota var. fakat 8 mbit kampanyada sadece 15 in ustune cikinca 512 olcak hiz deniyor.. bir bilen varmi bu durumu aciklayabilcek lutfen.
faturaların dönemlerini falanda yazmanız gerekmekte atıp tutamayız çünkü.% 90 senin kota aşımların olmuş kafadan haziranda 8 gb diyorsun şuan sadece verdiğin bilgilere dayalı olarak konuşuyorum + tarife değiştirdiğin ayı takiben gelcek ilk fatura zaten temmuzun 49 u artı haziranda kaç gün kullandıysan o günün farkı eklenerek gelir birde kota aşımı olduysa haziran başında kullanımına bağlı olarak belki 79 a öyle ulaşmıştır hatta önceki faturayı ödemediğin için gecikmeside binmiş olabilir.hazirana ait faturan 59 ise o da demek mayısta kota aşmışsın.şuan verdiğin bilgiler yetersiz ama sorun olcağını sanmıyorum şukadar bilgiden bile sana ihtimaller çıkardım :)
ben de senin bildiğin kadar biliyorum yalnız bir sorum olcak bu kampanyaya ay ortasında mı geçtin ay sonunda mı?
bende geçen ay geçtim. ama fatura gününe 4 gün vardı.Baktım 52 ytl gelmiş faturam bu ay..Ayrıca yaklaşık 300gb download yaptım.
ay ortasında geçtim. muhtemelen dediğin gibi olabilir. belki fatura tarihi gecti bakalım onumuzdeki ay ne gelecek . eger 49 + 3 = 52 gelmezse bunda bi is var. o 52 ytl nın 3 ytl side ilk actıgımız ıcındır sanırım.
Fatura kesim tarihi sormanız gerekir ve ona gore paket değiştirmeniz gerekirdi böyle bir sorun yaşamamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: scaen
bende geçen ay geçtim. ama fatura gününe 4 gün vardı.Baktım 52 ytl gelmiş faturam bu ay..Ayrıca yaklaşık 300gb download yaptım.
Arkadasim sana 2 sene falan 62 tl gelebilir fatura . En fazla 62 tl diyor ama ertesi aya aktariliyor ayrica arkadasim ,
Eger gecis yaparsan , gecis yaptigin tarifeyi , ayrica onceden kullandigin tarifenin parasini oduyorsun eger ay ortasinda gectiysen .