Şimdi Ara

15 Tatil için kitap tavsiyeleriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bu şekilde çok konu var lakin hiçbiri beni tatmin etmedi. Ben de kendi konumu açmak istedim. Okul , spor vs.. derken cok fazla kıtap okuyamadım. (Sadece Okulun verdiği kitapları okudum.)Bu 15 tatili de verimli geçirmek istiyorum.Sizlerden istediğim tatil için önerebileceğiniz bir kaç kitap. Konu bakımından sınırlama yok her türlü kitabı okuyabilirim.

Dostoyevski'nin Suç ve Ceza romanıyla açılış yapmayı düşünüyorum. Ne ile devam edeyim ?

• Bence harikulade bir açılış seçmişsiniz. Devamında Stefan Zweig - Satranç kitabını öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihs_54 -- 21 Ocak 2014; 15:38:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihs_54

Bence harikulade bir açılış seçmişsiniz. Devamında Stefan Zweig - Satranç kitabını öneririm...

Cevabınız için teşekkür ederim.Satranç'ı okumuştum. Çok güzel bir kitaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewood

quote:

Bence harikulade bir açılış seçmişsiniz. Devamında Stefan Zweig - Satranç kitabını öneririm...

O zaman edebi zevklerimiz uyuşuyor :)
    Barış bıçakçı - Bizim Büyük Çaresizliğimiz veya daha farklı yeraltı edebiyatına merakınız varsa Hakan Günday - Az kitabını öneririm :) internetten bir araştırın isterseniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihs_54 -- 21 Ocak 2014; 15:56:32 >
  • thewood kullanıcısına yanıt
    Bence kötü bi seçim başlangıç için. Kitap oldukça iyi ama ağır bi kitap. Uzun süredir pek okumadıktan sonra okunucak ilk kitap olmamalı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barangundem

Bence kötü bi seçim başlangıç için. Kitap oldukça iyi ama ağır bi kitap. Uzun süredir pek okumadıktan sonra okunucak ilk kitap olmamalı yani.

Isınma turu için neyi önerirsiniz o zaman ?
    Bence Olasılıksız çok iyidir. Hem kitap çok güzel hemde kolay anlaşılabilir bi kitap. aynı şekilde dan brown da sarar böyle. klasik seviyosan da beyaz diş i kesin oku deim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Barış bıçakçı - Bizim Büyük Çaresizliğimiz veya daha farklı yeraltı edebiyatına merakınız varsa Hakan Günday - Az kitabını öneririm :) internetten bir araştırın isterseniz..

Barış Bıçakçı'yı listeye ekledim. Teşekkür ederim. Bu arada Beyaz Diş'i okumuştum. Olasılıksız kitabına hep bir önyargı ile yaklaşmışımdır. Ama siz çok öneriyorsanız listeye ekleyeceğim.

şiddetle öneriyorum hemde :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Barış Bıçakçı'yı listeye ekledim. Teşekkür ederim. Bu arada Beyaz Diş'i okumuştum. Olasılıksız kitabına hep bir önyargı ile yaklaşmışımdır. Ama siz çok öneriyorsanız listeye ekleyeceğim.

Ben de şiddetle okuma diyorum Olasılıksız kitabını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Albert Camus kullanıcısına yanıt
    Bana biraz şişirilmiş bir kitap gibi geliyor onun için önyargı ile yaklaşıyorum bu kitaba. Ama en doğrusu okuyup ondan sonra karara varmak. Siz niye kitabı beğenmediğinizi kısaca anlatabilir misiniz?
  • ben iç güdüyü okuyacağım jeffery robinson
  • quote:

Bana biraz şişirilmiş bir kitap gibi geliyor onun için önyargı ile yaklaşıyorum bu kitaba. Ama en doğrusu okuyup ondan sonra karara varmak. Siz niye kitabı beğenmediğinizi kısaca anlatabilir misiniz?

Şu yorumunu görünce yazmadan geçemedim. Biraz üstünden zaman geçmiş ama....

Şişirilmiş bir kitap olduğuna bende kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olasılıksız iyi güzel hoş,sarıyor da bittikten sonra pek bir şey kalmıyor insanın aklında.Bu tür kitaplara çerez gözüyle bakıyorum artık,okuyup bir kenara atılacak kitaplardan.
  • 15 Tatil için Stephen King'in "Karanlık Öyküler" kitabını okuyabilirsin. İçinde 13-14 tane Korku dolu Hikaye var her gece birini okursun işte. Ve kesinlikle gece okumalısın sadece masa lambası açık şekilde okursan en kral korku filminden daha korkunç gelecektir :) Adam öyle bi hayalgücü ile yazmış ki ...
  • charles dickens - iki şehrin hikayesi.
  • Karamazov Kardeşler
    Ölü Ozanlar Derneği
    Hiç Kimse Sıradan Değildir
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şuan birkaç tane kitap alıp bitirdim. Sizin önerdiğiniz kitaplara da bakacağım. Hayırlı akşamlar.
  • Dostoyevski'nin tüm kitaplarını önerebilirim. Öncelikle Kumarbaz'ı önereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.