Şimdi Ara

15 TL ye PS3 OYUNU mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün bir pasajın önünden geçerken gördüm ve şöyle diyordu ps3 oyunları 15 tl diye ve oyunlar arasında pes 2011 black ops filan vardı,
    alıcaktım ama cesaret edemedim bu mümkün mü acaba :)

yorumlarınızı bekliyorum

• Bahsettiğin oyunların 15 tl olma ihtimali yok orijinalse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.perez

arkadaşlar geçen gün bir pasajın önünden geçerken gördüm ve şöyle diyordu ps3 oyunları 15 tl diye ve oyunlar arasında pes 2011 black ops filan vardı,
    alıcaktım ama cesaret edemedim bu mümkün mü acaba :)

yorumlarınızı bekliyorum

Onlar gerçek değildir dostum...Ama 15 liraya haze alabilirsin
  • Oyunlar %99 kopyadir, hatta bunu %100 yapalim
  • pazar gibi bi yerse eğer boş dvd satıyo bazıları
  • orjinal olduğunu iddaa etmedim zaten yanlış anlaşılmasın kesinlikle kopyadır,
    ama kopya bile olsa ve adam bunları satıyorsa bu oyunlar çalışıyor demektir bu mümkün mü yani.

birde haze nedir?
  • Orijinal değil onlar jb'li makineler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

Orijinal değil onlar jb'li makineler için.

Evet jbli makineler için . Aslında jb li makinelere bile pahalı o fiyat genelde 5 tl alıyorlar oyun başına.
  • Evet %99.9999 kopya Fakat 1 5 Tl'ye birçok oyun var

1- RESİSTANCE FALL OF MAN
    2- PES09
    3- FİFA10
    4- FİFA09
    5- MOTORSTORM
    6- HAZE
  • 15 liraya kopya mı satıyorlar
  • Kopya için bile yüksek bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.perez

orjinal olduğunu iddaa etmedim zaten yanlış anlaşılmasın kesinlikle kopyadır,
    ama kopya bile olsa ve adam bunları satıyorsa bu oyunlar çalışıyor demektir bu mümkün mü yani.

birde haze nedir?

hiç girme o konuya, eski bir gönül yarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 29 Mart 2011; 21:26:58 >
  • Arkadaşlar konu kirliliği yaratmamak için burdan sormak istedim hazır ucuz oyun demişken mesela playstation storeda fifa 10 falan görüyorum veya başka ucuz oyunlar bunların ödemesini yaptıgımızda sorunsuz bir şekilde indirip oynayabiliyormuyuz.Birde mesela indirdik yanlışlıkla sildik veya makinaya format falan gerekti ozaman tekrar indirip oynayabilirmiyiz kod falan birşeymi veriyorlar ?
  • Eskiden 15 tl ye oyun yoktu ama Ben yaptım olacak!
  • 15 tl fazlaymış,biz 5tlye alırdık
  • Bizim burda 5 TL
  • peki bir de şunu soriyim versiyon 3.60 için evde kendi kendime yapabileceğim jailbreak çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Arkadaşlar konu kirliliği yaratmamak için burdan sormak istedim hazır ucuz oyun demişken mesela playstation storeda fifa 10 falan görüyorum veya başka ucuz oyunlar bunların ödemesini yaptıgımızda sorunsuz bir şekilde indirip oynayabiliyormuyuz.Birde mesela indirdik yanlışlıkla sildik veya makinaya format falan gerekti ozaman tekrar indirip oynayabilirmiyiz kod falan birşeymi veriyorlar ?

Hocam o gördüğün fifa10 falan, onlar oyunların ek paketleri. Mesela fifa10 ultimate football'u oynamak için elinde fifa10 olması lazım.
  • 15 tl bile çok. Neyden para kazanacaklarını şaşırdılar.
  • 5 TL'yede oyun bulabilirsin Fifa 2007-2008 gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.