Şimdi Ara

15 Yaşındayım Kas Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.2-3 Ay öncesine kadar 2 adet 2 kg. lik dumble aldım.ilk 1 ay kendim bi program bulup çalıştım ve az çok farklılık oldu.Boyum 1.82 Kilom 60.Sizin önere bileceğiniz bir program var mı?' dumble la evde ne kadar çalışılabilir, nasıl beslenilir.Yoksa yaz boyunca bir body kursuna mı gidiyim.Cevaplarınızı bekliyorum.

• Yaparsın kardeş yapamazsın mı dedik.

Ama git önce biraz sağlıklı biçimde kilo al kilon bana az geldi.Ben 1.70 civarı boyumla 59 60 kiloyum.2 kiloluk dumbell yerine pazar poşeti taşı daha iyi olur.Şaka bir yana 3 kg al ,alacağım yerde bana da ilk 2 kg verdiler oradakiler pek bir şey bilmiyorlar genelde 3 kg ideal 4 de olabilir kolların azıcık güçlüyse.Ama zayıfsınsın bence önce sağlıklı bir biçimde kilo al eğer öyleysen.Hocaların olduğu salonlar her zaman avantajlıdır.Sonuçta bu işte sadece dumbell yok oradaki aletler yaylar lastikler falan daha faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 22 Haziran 2012; 22:43:49 >
  • yağı,şekeri,mayonezi ketçabı kez,kas yapmak istiyorsan sucuk ye aradan 2 saat geçsin yoğun kas çalış biraz dinlen sonra 3 4 km yürü,hem kas yaparsın hem zayıflarsın,eğer hemen çok hızlı zayıflamak istiyorsan her öğünden 2 saat sonra 4 km yürü.spordan önce bol kafein tüketme çünkü kafein kalp ritmini bozuyor sporda çok zorlanırsın.ayrıca asit yağın yakılmasını zorlaştırır yemek yedikten sonra kola içme spordan sonra iç.
  • Dostum saçmalama , kafein yağı eritmeye birebir hemde güç verir. yüremek bi işe yaramaz onun yerine koşsun.
    2 kg ile hiçbişey yapamazsın.
  • bu iş 2 kg dumbel ıle olmaz gıt bı salona yazıl dıette verırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Dostum saçmalama , kafein yağı eritmeye birebir hemde güç verir. yüremek bi işe yaramaz onun yerine koşsun.
    2 kg ile hiçbişey yapamazsın.

Aynen katılıyorum
  • doktor dedi bana kafeinin kalp ritmini bozduğunu/arttırdığını vb.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salona gitmeni tavsiye ederim. Düzenli bir program ve iyi bir çalışma ile 1-2 ay içinde bile farkedilir bir gelişme gösterebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.