Şimdi Ara

150 cc cross ile....700 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar bu yaz 150 cc cross motoruma gerekli tum bakımlrı yapıp 700 km yol katetmeyi dusunuyorum.İstikamet ise Denizli -Kayseri arası.Ortalm 12 saati gozden cıkardım.Ne ypmamı onerirsiniz?Nelere dikkat etmeliyim,daha onceden boyle cılgınllıklar yapan vrdır.Sırf biraz degisiklik olsun.Kladıgı yerde bırekır otobuse biner devam ederim :)

• yanına su al
  • anladığım kadarıyla çin malı. ben ramzey ile 340 km gittim sorun çıkarmadı ama şans işi. ana yoollları takip ederek gidersen, yolda kalırsan kurtulman kolay olur. ama cross motorun kalitel ise gidersin ama bunu hatırlataym o motorlar üzerinde 1saatten fazla gidebilmek beceri . her bir saatte 10 dk mola vermen lazım yoksa oturma organını hissedemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReBeR

anladığım kadarıyla çin malı. ben ramzey ile 340 km gittim sorun çıkarmadı ama şans işi. ana yoollları takip ederek gidersen, yolda kalırsan kurtulman kolay olur. ama cross motorun kalitel ise gidersin ama bunu hatırlataym o motorlar üzerinde 1saatten fazla gidebilmek beceri . her bir saatte 10 dk mola vermen lazım yoksa oturma organını hissedemiyorsun
    Mesafe cok fazla degil; ama genede sen dikkatli ol, motorunu iyi tanımıyorsan, iyice bir tanı ne yer ne giyer ne ister, motorun bozulması cok önemli degil de sana birşey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ns

Mesafe cok fazla degil; ama genede sen dikkatli ol, motorunu iyi tanımıyorsan, iyice bir tanı ne yer ne giyer ne ister, motorun bozulması cok önemli degil de sana birşey olmasın

Alıntıları Göster
    Full koruma olman lazım önüne geçen araçlar taş fln atınca vücudun acımasın.70-80 km ile gidersen hem sen rahat gidersin hem motor rahat gider.Yanına gerekli takım taklavat,çikolata,su,sandvic gibi yiyecekleri almayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Full koruma olman lazım önüne geçen araçlar taş fln atınca vücudun acımasın.70-80 km ile gidersen hem sen rahat gidersin hem motor rahat gider.Yanına gerekli takım taklavat,çikolata,su,sandvic gibi yiyecekleri almayı unutma.

Alıntıları Göster
    Cross uzun yol için uygun mudur ki ?

En iyisi 2 kişi gitmek yorulunca arkadakine ver motoru..

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Cross uzun yol için uygun mudur ki ?

En iyisi 2 kişi gitmek yorulunca arkadakine ver motoru..

Alıntıları Göster
    tesekkurler cevaplar icin,,,yanıma bir ikinci kisi alamam daha o kadar cesaretli bir arkdasım olmadı yada cılgın diyelim...gececegim yol uzerinde sehirlerde varsa merkezlerde oturn yada calısan arkdaslar tanısalım iki kelam edelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efraim1982

tesekkurler cevaplar icin,,,yanıma bir ikinci kisi alamam daha o kadar cesaretli bir arkdasım olmadı yada cılgın diyelim...gececegim yol uzerinde sehirlerde varsa merkezlerde oturn yada calısan arkdaslar tanısalım iki kelam edelim...

Alıntıları Göster
    Çılgınlıkla alakalı değil bu.. Sonuçta mondial 125'lik scooterla Türkiye turu yapan bir amcamız var mesela. Bu durumda o amcanın hepten tozutmuş olması lazım!

Cross motor ile 700km çok uçuk bir raka gibi gelmedi bana. Ama yinede denemek lazım..

Bi bin bakalım!

• quote:

Orijinalden alıntı: ß.m.Ø

Çılgınlıkla alakalı değil bu.. Sonuçta mondial 125'lik scooterla Türkiye turu yapan bir amcamız var mesela. Bu durumda o amcanın hepten tozutmuş olması lazım!

Cross motor ile 700km çok uçuk bir raka gibi gelmedi bana. Ama yinede denemek lazım..

Bi bin bakalım!

Alıntıları Göster
    Sen genede ilk önce bir deniz li izmir yap yakın mesafe bir kumru ye dön sonra. Alıstır kendini. Bu arada imkanın varsa güneye git. Antalya Alanya..

• quote:

Sen genede ilk önce bir deniz li izmir yap yakın mesafe bir kumru ye dön sonra. Alıstır kendini. Bu arada imkanın varsa güneye git. Antalya Alanya..

Alıntıları Göster
    Bu Havalarda En Önemlisi Kıyafet Hem Soguk Açısından Hemde Yolların Islak Olması Açısından Önemli Bir Unsur Kıyafet Sana Tavsiyem Bunu Bu Mevsimde Yapma Yaza Girerken Bahar Mevsimi En Uygun Zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Bu Havalarda En Önemlisi Kıyafet Hem Soguk Açısından Hemde Yolların Islak Olması Açısından Önemli Bir Unsur Kıyafet Sana Tavsiyem Bunu Bu Mevsimde Yapma Yaza Girerken Bahar Mevsimi En Uygun Zaman

Alıntıları Göster
    Çantanda 2.5 litre yakıt olsun , yolda kalırsın benzinci bulunmaz ..hızın kaç km/h olucak?
  • quote:

Çantanda 2.5 litre yakıt olsun , yolda kalırsın benzinci bulunmaz ..hızın kaç km/h olucak?

Alıntıları Göster
    100 km de 3 litre yakıyor bunun içinde deneme yapcagım zaten her 100 km de depoyu yen,den fulleyerek hiç bos klmayacak yani.ortalam ne kadar yaktıgınıd tm olrak hesaplayacagım.Motor ile il guvenli olarak yapabilecegim max hiz 80 km dir.Fazlasını da yapıyor ama gerek yok.Geze geze gidecegim ben 12 saat demiştim ya ve haziranda olacak inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: efraim1982

100 km de 3 litre yakıyor bunun içinde deneme yapcagım zaten her 100 km de depoyu yen,den fulleyerek hiç bos klmayacak yani.ortalam ne kadar yaktıgınıd tm olrak hesaplayacagım.Motor ile il guvenli olarak yapabilecegim max hiz 80 km dir.Fazlasını da yapıyor ama gerek yok.Geze geze gidecegim ben 12 saat demiştim ya ve haziranda olacak inşallah.

Alıntıları Göster
    keyif senin keyfin valla benımde aklımda bir ege turu var aslında ama sorun şurda motor ortada yok :) oda olunca inşallah senin gibi banada gezegeze dolaşmak nasip olacak kaç litre yakıt depon

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

EVET ama illaki de tek başıma olacağımda dersen pet şişede benzin bulundur n olur n olmaz su da al yanına..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

EVET ama illaki de tek başıma olacağımda dersen pet şişede benzin bulundur n olur n olmaz su da al yanına..

Alıntıları Göster
    motorun fotosu war mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: brooklynn

motorun fotosu war mı acaba?

Alıntıları Göster
    dikkatli ol.bence 700 km çok.önce düşük mesafe hedefle.ve arkadaşın birsi demiş ana yoldan ayrılma.
  • 12 saat motor üzerinde gitmek çok zor oluyor , ben 30 dk sürünce esnemeye başlıyorum ..Bu araba gibide değil dinlenme molası veremessin , 2 kişi gitmeni tavsiye ederim..
  • quote:

12 saat motor üzerinde gitmek çok zor oluyor , ben 30 dk sürünce esnemeye başlıyorum ..Bu araba gibide değil dinlenme molası veremessin , 2 kişi gitmeni tavsiye ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

12 saat motor üzerinde gitmek çok zor oluyor , ben 30 dk sürünce esnemeye başlıyorum ..Bu araba gibide değil dinlenme molası veremessin , 2 kişi gitmeni tavsiye ederim..

Bide bana sor 2 saati aştımı felç oluyorum motordan inince doğrulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AIYPWZQP

quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Bide bana sor 2 saati aştımı felç oluyorum motordan inince doğrulamıyorum

Alıntıları Göster
    Aslında toplanıp hep beraber antalya olympos a gidilebilir hos güzel bir eglence olur. Ama bu tür organizasyonların hep boku cıkıyor.

• quote:

Aslında toplanıp hep beraber antalya olympos a gidilebilir hos güzel bir eglence olur. Ama bu tür organizasyonların hep boku cıkıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIYPWZQP -- 28 Ocak 2008; 13:49:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.