Şimdi Ara

1500-2000₺arası . iyi anlayan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bilgisayarım beni üniversitede idare etmeyeceği kanısındayım. 1500-2000 ₺ civarı. Mühendislik programlarını kaldırabilen ve ısınıp kapanma sorunu olmayan bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus x550Ln xo007d

• İşletim sistemi freedos diyor ne demek acaba ?

• İşletim sistemsiz olarak geliyor siz kuruyosunuz örneğin ben bu pcyi aldım ve Windows 8.1 kurdum

• Mühendislik yazılımlarını 2000tl lik bilgisayar ile açarsan :
    - ısınır.

+Mühendislik yazılımından verim o bilgisayarda :
    -Alamazsın...

Önerim:
    2000 tlye ekran kartı mümkün olduğunca NVIDIA® Quadro® dan seçilip bir Masaüstü bilgisayar toplanması yönündedir.

Eğer sadece endüstriyel yazılım açsın ben verim istemiyorum diyorsan fiyatı biraz esnetip lenovonun bilgisayarlarını göz gezdirebilirsin.

Kesinlikle ki 2. önerim bu sene (2014) rog serisi hariç ASUS tan çöp alma kardeşim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 27 Ağustos 2014; 1:41:05 >
  • Arkadaşları yanlış yönlendiren arkadaşlar var. Herhangi bi mühendislik programı bilmeyenler sana burdan tavsiye veriyo. Kardeşim senin Son sınıfa kadar kullanacağın en ağır Program solidworks. Okuldaki bilgisayarlar bile bunu çalıştırıyor. Senin alacağın çok eski model olmayan bi laptop seni her türlü 5 yıl götürür. Bende samsung r580 js03 tr vardı. Hiç bi sıkıntı yaratmadan okulu bitirdim onunla. Oyun oynamak için yeni bilgisayar alacağım. Mühendislik uygulamarı için konuşuyorsak eğer benim samsung bile beni en az 2 - 3 yıl daha götürür

• Laptop al kardeşim üniversitede masaüstü mü kullanılır. Eve tıkılp kalırsın. Sen o bilgisayarı okula götürecen. Sınavlarına kendi bilgisayarınla girmen gerekecek. Yada toplanıp arkadaşlarınla Counter oynayacaksın. 1500 liralık bişey al yeter. Eğer mühendislik programları için alacaksan. Tabi sadece fiyat vererek tavsiye vermek de çok doğru değil ama söylenenlere bakma. O kadar para harcama

• quote:

Orijinalden alıntı: -OmerOktay-

Arkadaşlar eski bilgisayarım beni üniversitede idare etmeyeceği kanısındayım. 1500-2000 ₺ civarı. Mühendislik programlarını kaldırabilen ve ısınıp kapanma sorunu olmayan bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz?

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413189-notebook-pmu355072

• quote:

Orijinalden alıntı: tricore

Mühendislik yazılımlarını 2000tl lik bilgisayar ile açarsan :
    - ısınır.

+Mühendislik yazılımından verim o bilgisayarda :
    -Alamazsın...

Önerim:
    2000 tlye ekran kartı mümkün olduğunca NVIDIA® Quadro® dan seçilip bir Masaüstü bilgisayar toplanması yönündedir.

Eğer sadece endüstriyel yazılım açsın ben verim istemiyorum diyorsan fiyatı biraz esnetip lenovonun bilgisayarlarını göz gezdirebilirsin.

Kesinlikle ki 2. önerim bu sene (2014) rog serisi hariç ASUS tan çöp alma kardeşim.

Saygılar.

asus a ne anlamda çöp diyosun
  • Tüm öneriler için teşekkür ediyorum kafanda canlandı az buçuk birşeyler. Aldıktan sonra ne aldığımı yazıcam :)

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550ln-core-i5-4500u-18ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#genel-bakis

bunu aldım beylerr

hayırlı olsun aynı fiyata i7 işlemcilisini almak varken vatan teknosa gibi yerlerden pahalı almaya devam edin

https://www.notebookadresi.com/3026asus-x550ln-xo007d-notebook?ref=akakce&v=1.43.2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar eski bilgisayarım beni üniversitede idare etmeyeceği kanısındayım. 1500-2000 ₺ civarı. Mühendislik programlarını kaldırabilen ve ısınıp kapanma sorunu olmayan bir dizüstü bilgisayar önerebilir misiniz?

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413184-notebook-pmu335650
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.