Şimdi Ara

15000-25000 arası bayana göre biraz tarz araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayan bir arkadaşıma araba bakıyorduk ancak aklıma gelmeyenler ve hepsinin ne gibi sorunları olduğunu bilmediğimden yardım lazım.

Aracı kullanacak kişi 23-24 yaşlarında bu nedenle öncelik görünümün güzel olmasında. Bütçe 15-25000 arası ancak daha fazla kesinlikle olmaz ve tabi ki uygun fiyatlısı her zaman daha iyidir.

İlk olarak otomatik olursa daha iyi olur, eğer manuel olupta daha hoş bir araç olursa tabi ki olur. Yokuşta kaydıran yarı otomatikler kesinlikle olmaz(allta yazdığım araçların otomatik şanzımanlarıyla ilgili bir bilgim yok)

Benzin-dizel fark etmez zaten bu paralara dizel otomatik bir araç yoktur sanırım. Düşük hacimli az yakan ilerde lpg uyumu ile ilgili sorun çıkarmamalı.

Bizim düşündüğümüz Nissan Micra, Citroen C1, Honda Jazz, Yaris, Ford KA ve Corsa var.

Görüntü, iç mekanın renkli olması ve otomatik olarak şuan Micra en cazip geleni. Jazz'ın donanım olarak zengin olması sunroof vs gibi. Daha sonra ise C1 geliyor. Bu paralara temiz Cooper bulunursa öncelik o olur tabi sorun çıkarır mı nasıldır bilemiyorum. Smart Roadster vs StreetKA gibi araçlarada genel olarak ilanlardan baktık ancak arka koltuk olmaması ve genel olarak pek bilinmeyen araçlar oludğundan şüpheli

Bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz ve yazıklarımdan başka düşündüğünüz araçlar varsa da yazabilirsiniz.

• bence micra
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Şanzımanıyla ilgili bilginiz var mı acaba?
  • Jazz alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

Jazz alın bence.
    Birazda nedenleriyle yazarsanız sevinirim
  • AtakaN_35 kullanıcısına yanıt
    yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

Birazda nedenleriyle yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Aralarında donanım olarak en zengin olanları Jazz ve Micra. Jazz Elite, Micra Tekna en doluları. İkisi de CVT şanzıman kullanıyor gayet konforlu bir şanzıman.

Jazz Micra'dan biraz daha geniş iç ve dış olarak.
    Görüş açıları olarak Jazz büyük camları nedeniyle daha iyi yalnız Jazz'ın A sütunu kalın olduğu için dönüşlerde sıkıntı yaratabiliyor.
    Yakıt tüketimi olarak Micra daha az yakar,aralarında çok fark olmaz.

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim micra ve jazzdan hangisi olursa olsun doğru seçim olur heralde. Bana kalırsa gereksiz pahalı araçlar ama ne özelliği varsa artık...

2009 essentia Corsalar nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakaN_35 -- 12 Ekim 2013; 17:47:30 >
  • Essentia lar baz donanım donanım olarak çok düşük. Micra ve Jazz sorunsuz, az yakan ve keyifli araçlar o yüzden fiyatları biraz yükseldi son zamanlarda
  • Panda
  • Mitsubishi Colt
    Suzuki Swift
    Bunlar bence bayan için ideal. Çünkü zırt pırt sorun çıkarmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

Mitsubishi Colt
    Suzuki Swift
    Bunlar bence bayan için ideal. Çünkü zırt pırt sorun çıkarmazlar.
    Sizin Aradığınız otomobil sirion 1.3 otomatik rakiplerinden fiyatı uygundur, katıksız japon sorun çıkarmayan bir araçtır, görünümü farklıdır, az yakar lpg gerktirmez, ayrıca lpg'ye tam uyumludur ancak otomatikleri ikinci elde çok hızlı, temiz bir araba düştüğünde almak için hızlı hareket etmek gerekli.

Bunun yanında aşağıdakilerde iyi tercihlerdir.

Mazda 2 otomatik.
    Micra 1.2 otomatik.
    Swift 1.5 otomatik.
    c1, 107 bunlar yarı otomatik.
    colt yarı oto.
    jazz cvt güzeldir ancak pahalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylesof2150

Sizin Aradığınız otomobil sirion 1.3 otomatik rakiplerinden fiyatı uygundur, katıksız japon sorun çıkarmayan bir araçtır, görünümü farklıdır, az yakar lpg gerktirmez, ayrıca lpg'ye tam uyumludur ancak otomatikleri ikinci elde çok hızlı, temiz bir araba düştüğünde almak için hızlı hareket etmek gerekli.

Bunun yanında aşağıdakilerde iyi tercihlerdir.

Mazda 2 otomatik.
    Micra 1.2 otomatik.
    Swift 1.5 otomatik.
    c1, 107 bunlar yarı otomatik.
    colt yarı oto.
    jazz cvt güzeldir ancak pahalıdır.

Alıntıları Göster
    Pandayı beğenmedi ancak swifte bakıyorum baya beğendiğim bi araç ama aklıma gelmemişti hiç

Bence c1 yerine c3 olsun. ya da listeye ekleyin.
    ŞÖför yeni olduğu için bakımı ve parçası en ucuz oanı seçmeye çalışın.
    @AtakaN_35
  • Cuma günü chevrolet aveo 2009 hb 1.4 16v manuel aldım :) tarz ve güzel araba tavsiye ederim sizede :)
  • Şöför yeni değil yaklaşık 4 senedir aktif araç kullanıyor izmir içinde, model yükseltmek amaçlı bu seferki araç ama onuda ekliyorum fiyatları uygundu
    o zaman micra ile yaris japon sorunsuzluğu birde fransz eklediği için diyorum renault clio bir eski kasasıda olur birde 206+ temiz bulunursa 25.000 iyi @AtakaN_35
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Yeni kasasının dizel hb olanını baya kullanmışlığım var sürüşü,pedalları, vites geçişleri tam anlamıyla opel gibi olmuş baya beğendim ama bu fiyata yenisi yoktur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Cuma günü chevrolet aveo 2009 hb 1.4 16v manuel aldım :) tarz ve güzel araba tavsiye ederim sizede :)
    Suzuki Swift
    Çok teşekkür ederim :) araba çok güzel Opel Astra 98 modelden geçtim çok farklı geldi ama yabancı değil araba bana :) çok güzel yeni kasası daha güzel öneririm 2009ların otomatik viteslisi de var listeye yazın derim :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.