Şimdi Ara

15000 e primera mı, civic mi, corolla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - klimalı olacak
    - mümkünse airbag, abs,
    - yakıt da önemli

98- 2001 coralla mı?
    1999 veya üzeri civic mi
    2000 üzeri primera mı????

• Corolla ya da civic olabilir. o fiyata absli klimalı çift havayastıklı corolla bulabilirsin.
  • primeraları da çok tavsiye ediyorlar, yol tutuşu, motoru, sürüş zevki, donanımı, mükemmelmiş
    biraz daha ağır dolayısıyla yakıtı da biraz fazla imiş one ne dersiniz
  • 3'ü de iyi araba.Primera tutulmadı ülkemizde..Civic ve Corolla'da kalitesini kanıtlamış arabalar.2.el sıkıntısı yaşayabilirsin Primera'yla.Corolla ve Civic'te bu sorunu yaşamazsın.3'ü de japon otomobili.Ben olsam Civic veya corolla alırdım..
  • Şu kedi gözlü kasaların makyajlı olanları var vvti motor.Bence onlar'ın full'u alınabilir
  • bunlşarın arasından açık ara primera ya bi ekre üst sınıf onlar çok iyi araba
  • antiochos'a katılıyorum biraz da fanatiklik ben yapayım primera bu iki araçtan daha çok hacim ve konfor vaad eden ama 2.elde ucuza alınıp satılan bir araç 2 sene sonra sıkılırım araç değiştiririm diyorsan primera alma ama 4-5 sene binerim satarkende toyotadan 1000-2000 lira aşağı satarım ama konforlu yaşarım diyorsan al derim ben.

ama primera kilosundan dolayı honda ve toyotalara göre daha az atak bir karaktere sahiptir. Ama kilo demek yola oturmak demek aynı zamanda(1.6 sı için konuşuyorum.2.0'leride çok yakmıyor buna da dikkat)

Birde benim takıntım var kapıları ince gözüken araçlarda kendimi güvende hissedemiyorum primera bana bu konuda da güven veriyor
  • 2001 corollamız var. artı ve eksi yönlerini sayim.
    en önemli artısı kalitesi. 7 yıl oldu en küçük problemi çıkmadı maşallah.konforlu bir araç motor sesi tıkırtı sesi çok az ancak yol sesi geliyor. impetus 2 alınca biraz azaldı.motor olarak güçlü ve de gayet atak. yakıt tüketimide uygun. viraj performansı düşük. aracın içi biraz dar.
    başka merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tetix

primeraları da çok tavsiye ediyorlar, yol tutuşu, motoru, sürüş zevki, donanımı, mükemmelmiş
    biraz daha ağır dolayısıyla yakıtı da biraz fazla imiş one ne dersiniz

2000 yılındacıkan kasa primeralar tasarım olarak bence cok şıktır.
    kısa bir zaman once bi tanıdıgım 2000 model 1.8 luxury 92.000 km deki primerasını 15.750 ytl ye sattı.
    aslında araç cok temızdı,hiç kazasi yoktu ve bakımlı idi ancak tum amortisorlerın değişme zamanı gelmişti.nissan 2.000 ytl fiyat biçti bu işe.
    aracın bu durmunu yenı sahibine belirten tanıdıımız 17-18 bın ytl piyasasi olan aracini 15.750 ye amortisorleri yaptrıamdan satti.
    corolla ve civic son derece sorunsuz ve guzel araçlar oldukları gibi primera da keza oyledir.ozelikkle motoru sorunsuzdur.
    1.6 primelar agir kasalari sebebi ile 1.8 lerden daha fazla yakıt tuketmektedirler.
    1.8 ler 124 hp lik motoru ile kasalarını daha raht kaldırdıkları için hem serii hem de 1.6 lara gore daha az yakarlar ancak 1.6 primeralara gore tabii,yoksa 1.6 corolla ve civic den fazla yakarlar.
    aracı zaten 2 el alacaıgnız için fazla deger kaybı yasamazsınız.
    corolla ve civic de olabilecegi gibi,eger lpg donusumu dusunuyor iseniz benım tavsiyem tabii eeger bulabilirseniz 1.8 luxury donanımlı bir primera.
    araç da,klima-abs,airbag,ısıtmalı on koltuklar,arka cam silecegi(sedan olmasine ragmen)-çelik jant gibi bir cok ozellik bulunuyor ve son derece konforludurç
    yol tutus olarak ustun araçlardır.
    cıvıc ve corolladan cok daha iyi yol tutusa sahiptirler.
    kasaları cok sağlamdır.
    ancak lpg donugumu dusunmuyor iseniz yakıt degerleri fazla olacagindan ozman corolla yada civic sizin için daha mantıklı tercih olaiblir.
    eger ımkanınz var ise 3 modeli de test edın derım.

• Focus diyorum ben...
  • Civic alın hocam 2018 de çok degerleniyo :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.