Şimdi Ara

*** VECTRA mı FOCUS mu?***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb, bu günlerde bi vectra almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var. Hantal olduğunu ve 1,6 motorun bu kasalara az geldiğini birkaç vectra kullanıcısından duymuştum.
    Şimdi sizden ricam ikiside aynı sınıf araç olmamasına rağmen bana bir fikir vermeniz:
    2006 model ford focus benzinli trend modeli mi, yoksa 2004 model vectra comfort mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dtiryaki

Mrb, bu günlerde bi vectra almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var. Hantal olduğunu ve 1,6 motorun bu kasalara az geldiğini birkaç vectra kullanıcısından duymuştum.
    Şimdi sizden ricam ikiside aynı sınıf araç olmamasına rağmen bana bir fikir vermeniz:
    2006 model ford focus benzinli trend modeli mi, yoksa 2004 model vectra comfort mu?

selam dtiryaki focusun ghiasını alacaksan focus derim.Trendin iç donanımı vectra ya göre çok boş.Ama diyorsan performanslı gezerim donanım ikinci planda kalsın focus 115 bg,vectra 103 bg kasa olarakta vectra 150 kilo civarı daha ağır.Bende 2006 focus ghia tdci ve vectra b 2.0 cd var.Sorarsan bana konfor vectra,Performans focusu seçerim söylediğin arabaların arasından.Vectra c gerçekten hantal bir araba o kasayı 2.0 motorlar bile anca götürüyor.Yakıt olarak vectra 1 lt fazla yakar tabii kullanmana da bağlı olan bir şey.Duruş olarak vectra daha bir ağır duruyor.Focusun hatchbackı sedanından daha güzel duruyor.Arıza olayında ise focus kolay kolay başını ağrıtmaz.

• Sınıflar farklı ilk öncesinde vectra d focus c segment.Sıralı sistemli bir temiz vectra bulursanız tadından yenmez.Tercihim vectradan yana.
  • Belki genç olduğum içindir ama benim tercihim focus ghiadan yana, hem full araba, hem görünümü daha güzel hem de satışının daha kolay olduğunu düşünüyorum çünkü vectralar çok tutulmuyor.
  • Arabayı aldınızmı bilmiyorum ama arabayı bir test edip alsanız bence daha iyi opelide focusuda kullanın bir hangisi hoşunuza giderse onu alın bence, ayrıca vectra b 1.6 larada ağır diyorlardı ben kullandım bayada ataktı araba ama rampada kullanmadım orada nasıl olur bilmem tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa1979-44 -- 30 Aralık 2010; 12:07:08 >
  • bence vectra c derim..sonuçta D segmenti araç..yol tutuş harika..sürat falan diyoruz da arkadaşım sanki ralli mi yapacağız:)memnun kalırsın..hatta elegance al dadından yinmezz..
  • vectraya tutulmayan araç demek haksızlık olur ben yıllarca vectra kullandım ve ilan verdkten 3 gün sonra istedgm fiyata sattım
    vectra ark. lrn dediği gibi oturakli bir araba hızlanmalarda hangisi daha ataktir bilmiyorum ama otobanda vectrayla 200 le gitmek daha guvenlidir ve konforludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtiryaki

Mrb, bu günlerde bi vectra almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaretleri var. Hantal olduğunu ve 1,6 motorun bu kasalara az geldiğini birkaç vectra kullanıcısından duymuştum.

mrb kardeşim. bende 2 adet opel vectra var biri 96 cd diğeride 2003 1,6 vectra. focus konfor ve rahatlık açısından vectranın yanından dahi geçemez ancak focuslar vectra c kasalara göre biraz daha pratik bi araç diyebilirim vectranın motoru 1,6 nihayetinde kasa biraz ağır geliyor doğal olarak. arkadaşım konfor rahatlık yol tutuşu istiyorsan hiç durma vectrayı al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

bence vectra c derim..sonuçta D segmenti araç..yol tutuş harika..sürat falan diyoruz da arkadaşım sanki ralli mi yapacağız:)memnun kalırsın..hatta elegance al dadından yinmezz..

harbiden doğru söylemişsin
  • bende aynı ikilemdeyim....
    günlerdir forumlarda geziyorum.....
    bir türlü karar veremiyorum...
    c sınıfı bir araçmı yoksa aynı paraya d sınıfı bir araçmı?
    c sınıflar daha kolay satılıyor gibi sanki (astra,focus,jetta,corolla,civic....=
    ama aynı paraya aynı yaşlarda d sınıfı çok daha donanımlı araçlar var (comfort vectra c veya c2, comfort hatta elegance avensis, mondeo trend..... )

30bin tl civarı bakıyorum.... tüpte kullanacağım,öyle dağ bayır gezmeyeceğim,şehir içi olacak kullanım,......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.