İlk arabamı almak istiyorum işin açıkcası acemelikte var bana önereceğiniz arana var mı? Her türlü teklife açığım arabalardan pek anlamıyorum ama aklımda kalos ve yaris luna var yardımlarınızı bekliyorum
toyota tercıh et
Kalos yarıs falan boşverin. Temiz kullanılmış focus I bakın.
106 yada 206 ilk tercihin olsun
o fiyata başka önersi olan var mı yoksa beklesem mi ocak şubata kadar ne dersiniz fiyatlarda düşme olur mu ?
nerdensin?
izmirden bir de focuslar yakıt ve güvenlik açısından ve servis, yedek parça uygun mu?
fiat mtj al ben eski kasa punto kullanıyorum yıllık bakım 90-100tl ağır bakım yok 180000km de 1depo uero dizelle ağır trafikde istanbulda 600-700km civarı yol yapıyorum paran olmasa 50-60tl mazotla beni 10gün idare etti sert araba ama çok memnunum 4yıldır bende şükür karnımı ağrıtmadı
ford focus hakkında bilgi verebilir misiniz 15000 ne iyi bir şey alabilir miyim
Hocam siz nasıl bir araba almak istiyorsunuz ? Hatchback mi sedan mı? Çok gezicekmisiniz, ne amaçla kullanıcaksınız yani benzinli ya da dizel alınabilir duruma göre. Benim görüşüm o fiyatlara ford fiesta ya da seat ibiza bakabilirsiniz ama önemli olan sizin nasıl bi araç istediğiniz
Düsün Be Kardesim TOYOTA yarisin hem 2000 hem 2007 kullanıcısı olarak tek kelimeyle SÜPER inde ötesi
Aynısından var bende 2007 den beri biniyorum, bunu satarsam ya yine accord alırım ya mercedes, 240000 km oldu benim araç maşallah saat gibi, araştır bak begeneceksin, yol tutuşu, yağmur, çamur, rüzgar, viraj hiç korkutmuyor bu arabadayken, tek korkutan sağımdaki solumdaki dikkatsiz kişiler... :))
önerileriniz için teşekkürler ama ben hactbag düşünüyorum yeni bir kullanıcı olmamdan dolayı küçük araba istiyorum ve de benzinli çünkü dizel hassa oluyor diyorlar hoş bunu da tam olarak bilmiyorum ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme