ARAKDASLAR SONUNDA 7 SENELİK 5+1 RİM MEFTAH OLDU :D ZAMANINDA SESİNDEN TATMİNDİM AMA SON BİR KAC SENEDİR BENİ SESİYLE BUNALTIYORDU SANIRIM İYİDE OLDU MEFTAH OLDUĞU :D
ŞİMDİ CUMARTESİ GÜNÜ VATANDAN ALACAĞIM 5+1 VEYA GERCEKTEN BENİ MEMNUN EDEBİLECEK 2+1 ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
- pc ses sistemlerinde logitech in derin bass larını ve creative nin tiz lerini birleştiren bir sistem yok ne yazık ki - 150tl ye de böyle bir sistem bulmak imkansız gibi 5.1 için
2.1 düşünürseniz ucuz öneri edifier x600 pahalı öneri ise creative gigaworks t3
quote:
Orijinalden alıntı: -THIEF-
-eski sisteminizin ne olduğunu yazarsanız
- pc ses sistemlerinde logitech in derin bass larını ve creative nin tiz lerini birleştiren bir sistem yok ne yazık ki - 150tl ye de böyle bir sistem bulmak imkansız gibi 5.1 için
2.1 düşünürseniz ucuz öneri edifier x600 pahalı öneri ise creative gigaworks t3
dostum kawai marka 5+1 vardı
yokmu arkadaslar hiç önerisi olan ?
Bugün %30 indirim ile 135TL'ye 2+1 Edifier M3300SF aldım. Cumartesi almamış olursanız, haftaiçi elime geçtiğinde izlenimlerimi aktarırım
Hem bass hem tiz istyorsan oto ses sistemi kur.
diğer sistemleri bilmiyorum ama bende premier 37300 var mükemmel ses çıkarıyor 2. elini 150 tl civarı bulabilirsin
dengeli ses sistemlerine yönelmeniz gerekiyor. bass ve tiz watt değerleri birbirine yakın olan ürünleri mutlaka deneyerek karar vermelisiniz. bende uzun süre dengeli sistem için araştırmalar yaptım kararım Microlab m-200 oldu. gerçekten hakkını veriyor. 95 tl ödemiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Deathbringer
Bugün %30 indirim ile 135TL'ye 2+1 Edifier M3300SF aldım. Cumartesi almamış olursanız, haftaiçi elime geçtiğinde izlenimlerimi aktarırım
nerden aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: laylay1982
ARAKDASLAR SONUNDA 7 SENELİK 5+1 RİM MEFTAH OLDU :D ZAMANINDA SESİNDEN TATMİNDİM AMA SON BİR KAC SENEDİR BENİ SESİYLE BUNALTIYORDU SANIRIM İYİDE OLDU MEFTAH OLDUĞU :D
ŞİMDİ CUMARTESİ GÜNÜ VATANDAN ALACAĞIM 5+1 VEYA GERCEKTEN BENİ MEMNUN EDEBİLECEK 2+1 ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
vermiş olduğun fiyat ölçüsünde pek fazla bir seçenek yok fakat o danın akustik yapısını düzenleyerek almak istediğin sisteme yardımcı olmuş olursun seni daha tatmin eder akustik yapıyı ayarlarsan emin ol
quote:
Orijinalden alıntı: ertemli
quote:
Orijinalden alıntı: Deathbringer
nerden aldınız?
Vatan Bilgisayar'dan %30 indirimle almıştım. Şu an kullanıyorum ve tüm beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim
Eğer halen bi sistem almamışsan sana belirttiğin fiyata yakın olan MICROLAB FC 861 5.1 ses sitemini öneririm, fiyatı şuan vatanbilgisayarda %25 indirimli 188tl, bu fiyata bundan daha iyi bir ses sistemi yok, ben şuan yaklaşık 2 yıldır MICROLAB M820 2.1 kullanıyorum ve çok memnunum ama artık 5.1'e geçmeye karar verdim, belirttiğim 5.1 ürünü kendime alacağım fakat vatanbilgisayarda malesef stoklarda yok olsaydı şimdiye kadar almış olurdum, eğer laptop kulanıcısıysanız CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI'nıda yanında alırsanız beklentinizin kat kat üstünde net ve temiz bir ses elde edersiniz, benim kafamdaki sistemim bu sadece 5.1'in stoklara girmesini bekliyorum.
musa
Gidin Vatan'da T3ü dinleyin, Darty'de Bose Companion 3ü dinleyin sonra tekrar Vatan'a dönüp Z623ü dinleyin kararı zaten siz vereceksiniz benim yaptığım gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
Gidin Vatan'da T3ü dinleyin, Darty'de Bose Companion 3ü dinleyin sonra tekrar Vatan'a dönüp Z623ü dinleyin kararı zaten siz vereceksiniz benim yaptığım gibi..
Pek iyi dinlememişin sanırım t3 ve boseden sonra z623'ü seçtiysen
Ya da seni bunların arasında z623 seçmene neden olan faktörler nelerdir ?
Bahsettiğin tüm sistemleri dinledim sadece kararın şaşırttı.
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: _DIESEL_
quote:
Saygılar.
Açık ve net yazayım T3 çöp gibi bas, Bose az ses.. Logitech babamın oğlu değil ama durum buydu seçimim Z623den yana oldu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _DIESEL_
quote:
Saygılar.
Açık ve net yazayım T3 çöp gibi bas, Bose az ses.. Logitech babamın oğlu değil ama durum buydu seçimim Z623den yana oldu
Muhakkak babanın oğlu değildir de t3 müzikalite anlamında bariz logitechten ilerde hatta bose ile yarışacak kadar kaliteli çok iyi şartlarda dinlememeşsin t3'ü,bu arada bende logitech kullanıyorum.
konuyu açan arkadaşa itafen öyle bir dünya yok 150 liraya doğru düzgün ses kartı dahi alamazsın kaldı ki hem bas hem tiz anlamında kaliteli bir sistem olsun diyorsun,düşük bütçe için microlab tarzı markaların fc serisi 2.1 sistemler var bilmiyorum hala satılıyorsa,düşük bütçeli ürünleri rahatlıkla büyük markaların alt segment ürünlerinden iyi olduğunu söyleyebilirim.
Konuyu acan arkadasa onerim 50 lira daha biriktirip 200 liraya ikinci el bir Z623 almasıdır (220ye bir ilan vardi en son pazarlıkla alınabilir)
Arkadaşım, derin bass lar, güçlü anfi, tamam........ tiz mid eh işte , olabilir ise kesinlikle 2. el z2300 bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme