Şimdi Ara

1525 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ay önce Dell 1525 t 7250 2.00 ghz dizüstü aldım.Son zamanlarda ekranın en altında bulunan dell logosunun olduğu bölgede beni rahatsız eden bir ısınma farkettim.Acaba diğer arkadaşlarda da bu problem var mı?Diğer bölgelerde ise hiç ısınma yok...teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbain_ -- 15 Haziran 2008; 15:06:33 >

• everest ile ısısını ölç eğer yüksek çıkarsa servisine danışırsın.ama normal seyrediyorsa önemli olcağını sanmıyorum
  • bende böyle bir ısınma yok..
  • Bende ısınma problemi yok arkadaşım gayet güzel
  • Arkadaşlar ekran parlaklığı en üst seviyede iken "dell" logosunun olduğu yer ısınıyor.Parlaklığı iki seviye düşürdüğüm zaman ısınma ortadan kalkıyor...servise göndersem mi acaba?(Ayrıca dizüstünün everstteki sıcaklığı 40-45 arası)teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbain_

Arkadaşlar ekran parlaklığı en üst seviyede iken "dell" logosunun olduğu yer ısınıyor.Parlaklığı iki seviye düşürdüğüm zaman ısınma ortadan kalkıyor...servise göndersem mi acaba?(Ayrıca dizüstünün everstteki sıcaklığı 40-45 arası)teşekkürler.

İyide kardeşim öyle düşünüyorsan touchpedin olduğu yerde fazla ısınıyor kameranın olduğu yerde fazla ısınıyor ama bunlar kabul edilebilir sınırlar içerisinde olduğu için sorun olmuyor.

Dell logosunun olduğu yer ısınıyor kabul ediyorum ama bunlar gayet normal mevsim yaz ve havlar sıcak illaki ısınacaktır ancak yanacak seviyede olmaması kaydıyla

• Rıdvan151 teşekkür ederim.Benim merak ettiğim sadece benim makinede mi oluyor yoksa herkesde de oluyor mu?İşin ilginç tarafı benim touchped falan ısınmıyor.bu nedenle memnunum sadece logonun olduğu bölge ısnıyor...Saygılar
  • merhaba arkadaşalar DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 2048MB 160GB modelini inceliyorum acaba 100000n! (faktöriyel) kaç sn de hesaplıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altrea

merhaba arkadaşalar DELL INSPIRON 1525 CORE 2 DUO T7250 2Ghz 2048MB 160GB modelini inceliyorum acaba 100000n! (faktöriyel) kaç sn de hesaplıyor...

Ne alaka yavv.

• ne demek ne alaka!!!!!!!

işlemcinin gücünü ölcüyorsun bunu yaparak.
    En kısa sürede hesaplaması çok önemli.
    buda işlemciyi test etmenin bir yolu..

• quote:

ne demek ne alaka!!!!!!!

işlemcinin gücünü ölcüyorsun bunu yaparak.
    En kısa sürede hesaplaması çok önemli.
    buda işlemciyi test etmenin bir yolu..

İşlemci gücü böylemi ölçülüyor sevgili altrea anlayamadım daha ayrıntılı bilgi verirmisin bir zahmet.

• ben denedim 1 dk 45 sn sürüyo
  • Bu da işlemcinin hızını ölçen basit ve çabuk bir yöntem.
    mesala şimdi yazı yazdığım bilgisayarın işlemcisi 2,4 GHz 100000n! işlemini 1dk 32sn hesaplıyor.
    Yanda arkadaşımın Celeron M işlemcili Hp notebook 2dk 5sn hesapladı.
    Programlar matemetiksel hesaplar olduğundan hesabı hızlı yapan bilgisayar daha hızlıdır.
  • Vistamı yüklü bilgisayrınızda .Ayrıca hesap makinesi bu işlem uzun sürecek devam edeyim mi gibi bir uyarı verdiğinde siz hiç bir şeye tıklamamanız gerekiyor.böyle mi yaptınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: türos

ben denedim 1 dk 45 sn sürüyo
  • O problem her dizüstünde var.O kısımda ekranın çalışmkası için gerekli donanım var ve ısınıyor.Bende dell var aynısı bendede oluyor.Yani bir problem teşkil etmiyor.Ayrıca şununda belirteyim tüm laptoplarda bahsi geçen donanım hemen hemen aynı yerde oldugu için bir başka laptoptada aynı yer ısınavaktır...
  • quote:

Vistamı yüklü bilgisayrınızda .Ayrıca hesap makinesi bu işlem uzun sürecek devam edeyim mi gibi bir uyarı verdiğinde siz hiç bir şeye tıklamamanız gerekiyor.böyle mi yaptınız..
    quote:

Orjinalden alıntı: türos

ben denedim 1 dk 45 sn sürüyo

ewet vista yüklü ayrıca uyarı verdinde devam et dedim napmam gerekiyordu??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.