15896 TL SAMSUNG 43" 144Hz 1ms mini LED HDR600 LS43CG700NUXUF Monitör youtube SAMSUNG ODYSSEY NEO G7 43" REVIEWG70NC (S43CG700) #samsung #miniled #odysseygaming #gamingmonitors Hi Friends Welcome to Viktors Reality:today I have the Unb... https://www.youtube.com/watch?v=7j1V9rQ0EKg |
15896 TL SAMSUNG 43' 144Hz 1ms mini LED HDR600 LS43CG700NUXUF Monitör
-
-
Monitör çok güzel duruyor konsolda kullandığım tv yi satıp alasim geldi teşekkürler paylaşım için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung’un sitesinde 15500 gösteriyor
Orda stokta görünmüyor.
Bu cihazı hem monitor hem TV olarak kullanabiliyoruz sanırım sadece uydu girişi yok Tizen yüklü bu cihazdada.
-
Hdmi girişinden uydu alıcı bağlayıp kullanabilirsiniz.G5 modelini kullanmistim daha önce sorunsuz şekilde
ghosting var
-
Oyunlarda olmadığı söyleniyor incelemelerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Şuan Samsung M8 kullanıyorum 32" hem tv hemde monitor olarak kullanıyorum.
Genel olarak memnunum daha önce 43" M7 de kullanmıştım oda çok kötü değildi monitor olarak degilde tv olarak iş görüyordu :)
-
Birkaç incelemede ghosting olmadığı söyleniyor ips panelde ghosting oranı dusuktur zaten.Bir de oled kalitesinde siyahlara yakın olduğu ayrıca menüsünde hız asirtma ile 30 fps görüntülerde 60 fps olarak upscale ettiği ve isteyebildigi söyleniyor son seri qn95b de aynı ozellik görünüyor nasıl calisir bilmem ama monitör gerçekten güzel duruyor fiziki olarak öncelemek için mağazaya giderim fikirlerimi daha sonra belirtirim
panel va hocam
-
ekran kartım güçlü değil o yüzden 2k olsa alırdım. büyük ekranda oynamak ayrı bir keyif , multide adamları çok daha net rahat görebilmeyi seviyorum, şu an 32 var memnunum. bir de 16-9 format olması güzel
-
Merhabalar, şuan trendyolda 21k (peşin fiyatına 9 ay taksit diyor) GeForce 970 GTX 4 gb 246 bit ekran kartım var. 4k oynayabilir miyim ? Ayrıca 2 adet 2k 27" monitörüm var onları dik olarak 2 yanına koysam dota 2 ve cs:go falan oynarken kötü olur mu ?
-
GTA6'yı 16K'da oynadım GT910 ile, siz 4K'da rahat oynarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
va panel pişmanlıktır konu kilit üye ban.
-
Ben VA panelle film dizi, full kontrast keyfime bakarken, IPS severler karanlık sahnelerde anca kendisini seyreder:) Her monitör aynı işi yapmaz, öğrenin artık şunu...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X