Şimdi Ara

16.000 en az yakan ve model olarak iyi otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir ay içinde arabayı almayı düşünüyorum ama aklımda o kadar çok seçenek varki ne yapacağımı şaşırdım.Citroen C2 almayı düşünüyorum 1.4 dizel ama corsa 2007 model ve üstü iyi görünüyor onunda fiyatı biraz yüksek zorlarsam alırım sıkıntı yok.bir yandan 307 aklımı çeliyor. sonra micra var nasıl desem kafam karıştı

şimdi ben görünümü iyi HB 5 yada 3 kapı fark etmez 50-80 bin arası en az 2004 model ve az yakan parçası çok pahalı olmayan bir araç arıyorum max. bütçe 17.000 tl

Az yakması benim için en önemli konu dizel araçlar ilk tercihim ilk kez araba alıyorum acemiyim bu konuda

tavsiyelerinizi bekliyorum

• Bende bir süredir araştırıyorum 17bin civarı. Tavsiyem Getz 1.5 dizel veya Colt 1.3 benzinli.
    Getz dizel ekonomik miş uygun fiyata düşük km'li bulabilirseniz şuanki yakıt fiyatlarında 22tl/100km olduğunu öğrendim.

Birkaç bilgi daha var göz atarsanız,https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57691754&p=1#57725397
  • G kasa Astra da alabilirsiniz. Ya da bütçeyi biraz artırıp Megane 2 bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

G kasa Astra da alabilirsiniz. Ya da bütçeyi biraz artırıp Megane 2 bulabilirsiniz.

18bin tl ye megane 2 bulunabilir mi sizce lpg li 1.4.Nette 17.900 e falan görüyorum fakat pertten çıkma falan olabilir mi diye şüpheleniyorum.Gerçek piyasası hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim :)
  • Fiat Stilo. hadi hayirli olsun.
  • 3k Grande punto multijet tavsiye ederim, 18 civarına bulursun. Ekonomik fiyatına göre de havalı bir araçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

3k Grande punto multijet tavsiye ederim, 18 civarına bulursun. Ekonomik fiyatına göre de havalı bir araçtır.

şuanda puntoya bakıyorum hoşuma gitti ama nette gördüklerimin çoğunun pert kaydı var.Temiz bir araç arıyorum

C2 var bide ama ufak geldi ,bende çocukta ,var bide satmak istediğim zaman elimde kalır diye korkuyorum son sahibi olmak yada aldığım fiyatın çok altında satmakta istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 16 Şubat 2012; 12:01:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spooky___

quote:

3k Grande punto multijet tavsiye ederim, 18 civarına bulursun. Ekonomik fiyatına göre de havalı bir araçtır.

şuanda puntoya bakıyorum hoşuma gitti ama nette gördüklerimin çoğunun pert kaydı var.Temiz bir araç arıyorum

C2 var bide ama ufak geldi ,bende çocukta ,var bide satmak istediğim zaman elimde kalır diye korkuyorum son sahibi olmak yada aldığım fiyatın çok altında satmakta istemiyorum

c2 çocuklu aile bırakın 2 kişiye bile zor olur.

Tek kapı olsa da içi normal kasayla aynı boyutlarda. 2. el konusunda zaten 4 kapıya göre ucuz aldığınız için satarken 4 kapı fiyatı koymazsanız sorun yaşamazsınız.

Pert kayıtlı araçlardan uzak durun, lpg takıntım yok derseniz 1.4 fire motorlu olanlar genelde daha temiz oluyor (fiyatlar pek oynamıyor) onlara da bakabilirsiniz.

2 senedir tek kapı kullanan biri olarak çocukluysanız kesinlikle tek kapı tavsiye etmem, ben bekar halimle arkadaşları bindirmekte sıkıntı yaşıyorum, görüntü güzel olsa da işlevsellik çocuklu ailede sıkıntı olur.

Micra içinin ferahlığı bakımından (2. eldeki uygun fiyatıda var tabi) yazdıklarınız arasında en iyisi bence.

• quote:

quote:

quote:

c2 çocuklu aile bırakın 2 kişiye bile zor olur.

Tek kapı olsa da içi normal kasayla aynı boyutlarda. 2. el konusunda zaten 4 kapıya göre ucuz aldığınız için satarken 4 kapı fiyatı koymazsanız sorun yaşamazsınız.

Pert kayıtlı araçlardan uzak durun, lpg takıntım yok derseniz 1.4 fire motorlu olanlar genelde daha temiz oluyor (fiyatlar pek oynamıyor) onlara da bakabilirsiniz.

2 senedir tek kapı kullanan biri olarak çocukluysanız kesinlikle tek kapı tavsiye etmem, ben bekar halimle arkadaşları bindirmekte sıkıntı yaşıyorum, görüntü güzel olsa da işlevsellik çocuklu ailede sıkıntı olur.

Micra içinin ferahlığı bakımından (2. eldeki uygun fiyatıda var tabi) yazdıklarınız arasında en iyisi bence.

evet oda güzel araç bayan arabası diyorlar ama ben bunu pek takmıyorum onuda bir araştırayım zaten bir o kaldı bakmadığım

az yakan modeli yüksek ucuz satarken karlı çok şeymi istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

G kasa Astra da alabilirsiniz. Ya da bütçeyi biraz artırıp Megane 2 bulabilirsiniz.

18bin tl ye megane 2 bulunabilir mi sizce lpg li 1.4.Nette 17.900 e falan görüyorum fakat pertten çıkma falan olabilir mi diye şüpheleniyorum.Gerçek piyasası hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim :)

18 bin liraya arkadaşımız aldı 1.4 motordu sanırım. 18.500-19 diyen kişilerle de pazarlık yapıp 18'e düşürebilirsiniz

• dün akşam eşime baktığım tüm araçları gösterdim ve mitsubishi colt almaya karar verdik temiz bir araç arıyorum şimdi görüntü olarak gayet güzel

yakıttada cimri bir araç olduğunu öğrendim.Aracı aldıktan sonra 2000 tl makyaj için ayırdım onunlada kafama göre jant ve bodykit alıcam bide ses sistemi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 17 Şubat 2012; 9:03:05 >
  • Yakıt tüketimi konusunda ve yedek parça konusunda C2 / C3 sizi üzmez ancak pek konforlu araçlar değiller, kıyasladıgınız tüm araçlardan yakıt tüketimi konusunda daha başarılılar. Temel kriteriniz yakıt tüketimi oldugu için ben C2 ya da C3 öneriyorum, hatta yedek parça sıkıntısı olmaması ve yan sanayi parçası bulunabilmesi açısından C3 daha iyi bir tercih olacaktır. Ancak söz konusu dayanıklılık oldugunda parçaları pahalı olsa da Colt ve Micra daha alınabilir araçlar oluyor.
    16-18 bin lira aralıgında Multijet punto'da kolaylıkla bulunabilen bir araç ama ''grande punto'' düşünüyorsanız genellikle hasar kaydı olan araçlar denk gelecektir.
  • ben de getz 1.5 crdi ya da colt 1.3 derim
  • quote:

sizce nasıl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2007-1-3-invite-mitsubishi-colt-74631936/detay

Bende Colt düşünüyorum kafam da karışık aslında, en son Getz ile Colt arasında kaldım.
    İncelediğinizde memnun kalırsanız fiyat, km ve görseli olarak iyi bir alışveriş olur, belki 16bin'e halledersiniz bile.

Colt için km en fazla kaç olmalı araştırdınız mı? İstanbul'da 120bin civarı uygun fiyatlı ikinci eller, alınır mı acaba? Aynı soruyu Getz içinde merak ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzlufistik -- 17 Şubat 2012; 15:45:09 >

• colt için km sorunu olmadığını anlamış bulunmaktayım 150.000 e kadar gönül rahatlığıyla alınır gibi duruyor.Mercedes motor varmış araçta daha ne olsun fiatla kıyas kabul etmez, ama ben yinede 90.000 altı bir araç alıcam

yedek parçası biraz pahalı kaporta parçalarıda öyle.Kasko karşılıyor onlarıda o yüzden sorun yok bu araçta triger kayışı derdide yok direk zincir varmış.Yarım otomatik şanzımanda beni cezbetti.
    tip olarak çok beğendim ,baskı balata fiat ve hyundai ye göre çok pahalı ama sık sık değişmiyor nasılsa

arkadaşlar tek sorun kalıyor benim için oda 2.el piyasası bir hftadır sahibinden!e verilen ilan sayısı artıyor ama satılan araç yok son sahibi olmayalım aracın

şikayet var sitesinede baktım kayda değerbir şikayete rastlayamadım diğer markalara bakıncada bu aracı almanın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım.

Aracın yedek parçası ucuz olsa türkiyede en yaygın otomobil olur.Bekar olsam direk cz3 modelini alıcam ama çocuk var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-piril-piril-cz3-75270012/detay

dehşetttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 20 Şubat 2012; 20:53:06 >

• şimdide Stilo çıktı ben hepten şaşırdım arkadaşlar günün 8 saati rahat araba araştırarak geçiyo karar veremiyorum.Stilo çok hoşuma gitti ama yedek parça sorunu varmış.2. elde canlı değil diyorlar.

Ne yapıcam yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum

Stilo 16.000 temiz bulunuyor c3 te 14.000 civarı Biryanda kalite konfor ve estetik var ama masraflı diğer yanda ekonomik bir araç hangisini seçmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky___ -- 23 Şubat 2012; 22:12:21 >

• hdi 206
  • stilo keyif arabasıdır lpgde bile c3ten yaklaşık %40 fazla yakar. c3 mantık arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

stilo keyif arabasıdır lpgde bile c3ten yaklaşık %40 fazla yakar. c3 mantık arabası.

bu yorum beni kahretti stilo demenizi isterdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.