Şimdi Ara

16.000 YTL'ye kadar araç tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün babam aradı beni sonunda araba alıyor bana :)
    Ford Ka bulmuş bana 11.000 ytl ye...
    Ancak ben arabanın ufak olması sebebiyle istemediğimi söyledim.
    1.87 boyundayım sığmam o arabaya :)
    Babamın istediği acemiliğimi atacağım bir araba...
    5-6 ay binip satacağım...
    Benim isteğim ise sportif görünümü olan genç arabası...
    Yaşım 20.

Babamı zorlarsam 16-18.000 ytl ye kadar çıkabilecek...

Şöyle sunroofdur v.s olursa 2000-2001 model ve üstü.

Birde bugüne kadar fiat albea hyundai accent v.s kullandım kullanırken virajlarda çok kasılıyordum.Sanırım bunun sebebi yol tutuşunun kötü olması forumlardan okuduğum kadarıyla...
    Yol tutuşuda iyi olursa arabanın çok iyi olur.

Hatchback olsun istiyorum sportif görünüm amacıyla :)

Birde az yakarsa çok iyi olur :)

Benim aklımda Ford Ka, Renault Clio HB, Peugeot 206, Opel Corsa

Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• 206 senin aradıgın araba hem yol tutusu seni tatmin etcektir sportif görünümlü sürüşüde öyledir

ben aslında corsada cok isterdim ama su olay beni aractan soguttu araba 2005 model corsaydı 170den sonra araba yolda durmuo takla atıodum yüksek hızlarda yola tutunmuo arac resmen ben pejoyla yokuş aşa 195 e kadar cıktım arabada tık yoktu maşallah birajlarada iyi giriyor ben cok memnunun 206dan
  • Hmm tavsiyen için teşekkürler :)
    Bende zaten nedendir bilmem çocukluğumdan beri peugeot hayranlığı var :)
    Sanırım benim yeni yeni büyüdüğüm dönemde çok feci patlamıştı türkiyede peugeot ondan olabilir.

Benimde en çok istediğim araç 206 hele ki bu yol tutuşu konusundada gerçekten iyiyse daha ne :)

Keşke 207 ler çıkmasaydıda eski kasa diye üzülmeseydim :)

Birde insanların peugeot a karşı önyargıları var o yüzden babamda pek sevmiyor ama ikna edeceğiz artık :)
    Sonuçta bana alıyor arabayı kendine değil :)
    Gerçi babalar hep böyledir kendi istediklerini yapmak isterler oğullarına hep eheh :)
  • accent albea felan ne yaptın usta sen. onların gençlikle ne alakası var :)

206 olabilir
    opel corsa olabilir
  • clio al tek kapı 2003 model 1.6 motorlu bulabilirsin 2003 ler hem makyajlı kasa yada c2 bakabilirsin. 206 trafikte çok var sıradan biri olma bence.
  • Yok accent albea falan onlar benim değildi :)
    Öyle 3-4 günde bir kiralıyordum hevesimi almak için :)
    Zaten kira parasını toplasaydım kendim alırdım arabayı ya eheh şimdi düşünüyorumda :)

Şimdi %99 206 yattı aklıma peki nekadara bulabilirim?
    sahibinden.com da temizleri 14.000 ytl den başlıyor.
    12.000 ytl civarı bulanda varmış?
    Aslında diyorumki bekleyip 206cc mi alsam geçenlerde ilanda gördüm 18.000 ytl den başlıyordu 2. elleri
  • 2. el alıyorsunuz az yaksın ve performansı iyi olsun istiyorsundur , ben honda derim :) sorun çıkarmaz sana honda 93 94 model hb kasalarda olabılır mesela temiz bulabilirsen 1.6 Si lar .. 98 99 kasalarda olabilir hb veya sedanları .. hem 12 13 milyarlık sorunsuz bir arabaya binersin hemde gerektii kdr konforu yakıtı ve performansı alırsın bu araçlardan .. nasılsa ilerde değiştiricem diyosun beğenmezsende değiştirirsin ama inan ol seni üzmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17.000'e kadar araç tavsiyesi..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jandor

Yok accent albea falan onlar benim değildi :)
    Öyle 3-4 günde bir kiralıyordum hevesimi almak için :)
    Zaten kira parasını toplasaydım kendim alırdım arabayı ya eheh şimdi düşünüyorumda :)

Şimdi %99 206 yattı aklıma peki nekadara bulabilirim?
    sahibinden.com da temizleri 14.000 ytl den başlıyor.
    12.000 ytl civarı bulanda varmış?
    Aslında diyorumki bekleyip 206cc mi alsam geçenlerde ilanda gördüm 18.000 ytl den başlıyordu 2. elleri

206 1.4 ve GTI modelleri dışnda tüm modellerinden uzak dur.

hangi şehirden alcaksın ayıptır sorması ?
  • Ben İzmir'deyim ama peder Antalya'da olduğu için Antalya olacak büyük ihtimal...
  • valla bak bi arabalara www.arabam.com iyidir fiyat öğrenmek için. corsalara 206 lara civiclere fln bak . modlu araba (modifiye edilmiş araba) alma asla. dediğim siteden bi güzel bak bklm hangisi gözüne güzel gözükcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jandor

Hmm tavsiyen için teşekkürler :)
    Bende zaten nedendir bilmem çocukluğumdan beri peugeot hayranlığı var :)
    Sanırım benim yeni yeni büyüdüğüm dönemde çok feci patlamıştı türkiyede peugeot ondan olabilir.

Benimde en çok istediğim araç 206 hele ki bu yol tutuşu konusundada gerçekten iyiyse daha ne :)

Keşke 207 ler çıkmasaydıda eski kasa diye üzülmeseydim :)

Birde insanların peugeot a karşı önyargıları var o yüzden babamda pek sevmiyor ama ikna edeceğiz artık :)
    Sonuçta bana alıyor arabayı kendine değil :)
    Gerçi babalar hep böyledir kendi istediklerini yapmak isterler oğullarına hep eheh :)

benim için pejo kalite testini 307 hdi ile kanıtlad, nasıl mı; 2005 model 307 hdi vardı bizim aile arabamız ablam arabanın aızına s.cardı rezalet kullanırdı abim sürekli hız yapar red line larda vites değiştirip durur motorun anasını aglatırdı bense sürekli el freni çekerdim o arabayla ve bizim arabada tık yoktu maşallah dedik peugeot dedikleri kadar kötü bi marka degil hatta hiç degilbiz aldıgımz bir çok arabadan cok daha iyiydi kalitesi yol tutusu sürüş keyfi vb.
    206 aldı sonra babam bana ondanda cok memnunum yalnız şu aralar şamandıra kafayı yedi tek o sorunum var

http://www.sahibinden.com/acele!_!_!_memurdan_temiz_206_sirali_lpg_li!_!_!WQQaXQQ6370999WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/masrafsiz_206_-_line_WQQaXQQ6492571WQQpXQQdisplayitem

• Tek kapı clio 2 al
  • Evet haklısın modlu arabalar çok dikkatimi çeksede uzak duruyorum :)
    anti-mage linklere baktım evet 206'nın gti modeline karar veriyorum sanırım ama 2000 motor olması biraz korkutuyor gözümü.
    Çok yakması ve vergisi v.s

Xs ler mantıklı gibi geliyor bana.Linkteki fiyatı biraz fazla tutmuş sanırım 14-15.000 ytl ye bulabilirim 206xs

Peki 206xs ler nasıl? varmıdır kronik problemleri ?
    açılır tavan olması çok ilgimi çekti çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jandor -- 9 Şubat 2008; 2:46:46 >
  • 206 isteklerini karşılar yanlız dikkat et GTI modeli motorları yorulmuş olabilir masraf çıkarabilir
  • 2005 model mitsubihi clt cz3 düşünebilirsin.

18000 e bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Şubat 2008; 11:55:29 >
  • Fiat Bravo olabilir eğer 12000 Ytl üstüne çıkamazsanız. Seri, güzel yol tutuşu olan, konforlu bir genç arabasıdır. Ama biraz fazla yakar, hele devirli kullanırsan aman diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky9 -- 9 Şubat 2008; 11:57:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

206 senin aradıgın araba hem yol tutusu seni tatmin etcektir sportif görünümlü sürüşüde öyledir

ben aslında corsada cok isterdim ama su olay beni aractan soguttu araba 2005 model corsaydı 170den sonra araba yolda durmuo takla atıodum yüksek hızlarda yola tutunmuo arac resmen ben pejoyla yokuş aşa 195 e kadar cıktım arabada tık yoktu maşallah birajlarada iyi giriyor ben cok memnunun 206dan

Hocam haklısın bende benim 106 ile otobanda 160 gördüm ve yol tutuşu da dışardan ilk tahmin edilceğinin aksine son derece iyi bende çok memnunum ayrıca uzun yolda o kadar bastm işte genelde 140 civarı gittim 120 den aşağı az düştüm 160 ykr yaktı araba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

2005 model mitsubihi clt cz3 düşünebilirsin.

18000 e bulunabilir.

Evet,özellikle performans konusunda olumlu yorumlar okudum...

• Bende 2001 206 xr var.1.4 olmasına rağman düzde 170 i çok rahat görüyorum.Yol tutuş sorunu hiç yaşamadım.Bunu da sert süspansiyonları sağlıyor.Bir de aerodinamik olarak da hıza müsait.Ben tavsiye ederim sorunlu bir araç değil.
  • Peugeot 206 ların kaportasının çok zayıf olduğunu söylüyorlar. Ben de kullandım bundan 5-6 yıl öncesi. Ama pek kaportalık işimiz olmadı. Arabayı 2 yıl sonra değiştirdik. Oto vitesdi. Şanzıman sürekli problem çıkarıyordu. En sonunda servis bile çözemedi. Biz de sattık arabayı. Babam Octavia'nın en üstü modelini almıştı o zaman. 206 ile iligili paylaşacaklarım bunlar.

Tavsiye mevzusuna gelince. Ben de yaklaşık 3 ay önce araba aldım kendime. 15-16 milyara clio hb rahat bulabilirsin. 2001-2003 arası olur. Ama ben bi tane 2004 model 33.000 km. de bulmuştum 16.500'e. Ama almadım . Aklım başka arabalardaydı çünkü. Otomatik vites kullanıyorum bu arada. Onu da belirteyim.

Kendi tercihim Focus HB oldu. 16.900'e 2001 model 69,000 km. de Oto. vites Ghia aldım. lastiklerin değişmesi gerekiyordu. Birde sol arkada ufak göçük vardı. yaklaşık 2 - 3 cm. çapında. 4 parçada da çiziklerden dolayı boya vardı (arabayı teste sokmuştuk bilgisayarlı. Ordaki kaportacı tek tek kontrol etti ve öenmli bir kaza yapmamış lokal boyalar var dedi) Fiyat olarak uygun mu oldu bilemiycem ama araba hem içime sinmişti hem de motor ve vites bilgisayarlı testlerden tam not almıştı.

Arabadan son derece memnunum. Ama tercih edeceksen kesinlikle ghia tercih et. Çünkü diğer modellere göre çok artıları var. 4 airbag + abs + çelik cant+ krom arka bagaj çıtası + elektrikli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu + orta konsol ve kapı iç çıataları ahşap kaplama + kapı iç kolları krom + orta kol dayanağı + kadife kaplama koltuklar.

Bunlar diğer modellerden farkları. Benim bildiklerim tabi sadece bunlar. Arabanın gidişi ve yol tutuşu ise gerçekten mükemmel. Hızlanması çok iyi. Ani gaza bastığınızda motor sesi hoşunuza gidecektir eminim. Yüksek hızlarda bile (abartmadıkça tabi) virajlarda hiç sıkıntı çekmiyorsunuz. Ama yakıt konsunda sizi üzebilir. Manuellerde durum nasıl bilmiyorum ama bendeki 1.6 motor ve km başına yaklaşık 0.375 - 0.400 arası bir şeyler yakıyor. Tabi bunlar sadece şehir içi ve genelde yoğun trafikte aldığım değerler. Henüz uzun yolda test etme şansım olmadı.

16.000 - 18.000 arası temiz Focus Ghia HB bulabilceğinizi tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.