Şimdi Ara

16 Pro kullanıcısı gözünden S24/S25 Ultra “Arkadaşıma anlatır gibi”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda iPhone 16 Pro kullanıcısı olarak S24/25 Ultra hakkındaki  deneyimlerimizi bir arkadaşımıza anlatır gibi anlatıyoruz. Tasarım, ergonomi, ekran, performans, hoparlör, batarya, peki sonuç?

• Burak kendimi senin yanındaymış gibi hissetim.

• İnceleme konularında kanımca son kale Burak Kaldı. Başarılarının devamını dilerim

• Çok uzun zamandır op 7t pro kullanıyorum ama artık bataryası bitik ve ön camı kırık cihaz alacağım ama o kadar çok marka model varki sağlıklı bir seçim yapmak oldukça zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herzaman söylerim samsungun en üst modelini içine ios kurup verin ondan iyisi dünyada olmaz..!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S25 ultra elite işlemci, s24ultra gen3. 10. Dk da burada karışmış işler

• PoleStar25 P kullanıcısına yanıt

7T Pro gibi bir cihazdan geçen için çok daha zor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok doğru tespitler.

iPhone kesinlikle daha çok ısınıyor. Samsung'ta ise halen video geçişleri katur kutur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle hocam
    Elimdeki cihaz 2019 da çıkmış yıl olmuş 2025 ve hala canavar gibi çalışıyor ve IMEI sorunu yok
    Op serisine IMEI atılmıyor samsung tarafında yine yok diğer tepe çin modelleride öyle yurtiçi cihazına tonla para harcamak istemiyorum Xiaomi tarafı karışık en azından yazılımları kötü ve IMEI atılsa dahi gitme olasılığı var galiba
    Cihazı değişmesem nereye kadar gün de 2-3 defa şarj ediyorum hızlı doluyor ama iş yerinde olmasam dışarıda dert olacak
    Kayıtsız iPhone yada farklı birşey de almak istemiyorum her sen iki cihaz falan değiş artık yaşlandık sayılır

• abi güzel dedin de pil konusunda sıkıntısı olan pro max alması lazım zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.