Şimdi Ara

16 yaşında araba süren ergen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler beyler. İnstagramda takip ettiğim birisi 16 yaşında sürekli gösteriş için araba sürdüğü videoları paylaşıyor ben bunu şikayet etmek istiyorum, nasıl şikayet edebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş arazi de sürüyorsa bırak ne yaparsa yapsın trafiğe çıkarsa şikayet et
  • Kıskandın galiba sana ne kardeşim unfollow et gitsin neden bu kadar rahatsız etti seni?

• Rahatsız etti çünkü 16 yaşında ehliyeti olmayan birisi trafiğe çıkıyorsa milletin can güvenliğini tehtid eder

• Trafiğe çıkarak yapıyorsa kesinlikle etmelisin. Aksi halde sanane ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutaysa kullanıcısına yanıt
    İnstagram linkini paylaş o zaman bizde şikayet edelim eğer ki trafiğe çıkıyorsa

• kadiryel2 K kullanıcısına yanıt
    Trafiğe çıkıyor ve bir yandan da video çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutaysa

Trafiğe çıkıyor ve bir yandan da video çekiyor

sürdüğü arabanın resmini iste, plakayı alınca trafik'e şikayet et.
  • O kadar ki sürdüğü arabanın resminide paylaşmış nasıl şikayet edecem

• quote:

O kadar ki sürdüğü arabanın resminide paylaşmış nasıl şikayet edecem

emin değilim ama telefondan olabilir
  • quote:

O kadar ki sürdüğü arabanın resminide paylaşmış nasıl şikayet edecem

154 ü ara
    kapanıyor falan demişlerdi, eğer kapandıysa 155 i ara.
  • KKKKKIIIIIIIISSSSSSSSKKKKKKKKAAAAAAAAANNNNNNNNNÇÇÇÇÇÇÇÇ

• EGM'nin internet sitesinden ihbar ettim beyler
     16 yaşında araba süren ergen
  • Ben hep görüyorum kullanabiliyorlar bence ehliyet alma yaşı düşürülmeli. 16 yaşında da olsa sınavı geçebiliyorsa trafiğe çıkabilmeli. Ama şu an şikayet etmekte haklısınız, yasal suç cezasını alsın.
  • İnstagram adresini atsana bi
  • 16 ya dusurulsun diye var ya. İyi mi kafaniz ? 18 yasindayim suan ama 18 i bile az goruyorum ehliyetli kekolari gordukce. Gecen biri hava yapicam diye sahinle drift yapmaya calisti dugun konvoyunun onunde göle uctu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoomShy

İnstagram adresini atsana bi

Sabit Balsever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

16 ya dusurulsun diye var ya. İyi mi kafaniz ? 18 yasindayim suan ama 18 i bile az goruyorum ehliyetli kekolari gordukce. Gecen biri hava yapicam diye sahinle drift yapmaya calisti dugun konvoyunun onunde göle uctu.
    quote:

Orijinalden alinti: Fikirist

16 ya dusurulsun diye var ya. Iyi mi kafaniz ? 18 yasindayim suan ama 18 i bile az goruyorum ehliyetli kekolari gordukce. Gecen biri hava yapicam diye sahinle drift yapmaya calisti dugun konvoyunun onunde göle uctu.

Zihniyetin ya?la alakasy yok hocam.Kyrk ya? synyry getirsek o zaman hiç bahsetti?iniz tarzda insan olmayacak my?
  • Belki ehliyeti yok ama babası ona çok güzel bir şekilde araba kullanmayı öğretmiştir. Kendimden biliyorum ehliyet almadan 1 sene önce trafikte araç kullanmaya başlamıştım. Trafiğe çıkmadan önce günlerce trafiğe kapalı alanda eğitim vermişti babam, sonra tenha yollarda eğitmişti en son da trafiğe çıkarmıştı. Allaha şükürler olsun ki bırakın kazayı o ehliyetsiz dönemde arabayı bir yere bile değdirmedim.

Demek istediğim şu, belki o ehliyetsiz çocuk trafikteki bir çok ehliyetli insandan daha iyi araba sürüyor olabilir. Ehliyetsiz olması kötü araba kullandığı anlamına gelmez. Ehliyetsiz olan her insana, insanların canını tehlikeye atıyor gözüyle bakmayı kesin artık. Ehliyet araba kullanmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.