Şimdi Ara

16 Yaşında Kelliğe Gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Yaşımdayım head shoulders klasik bakım şampuan kullanıyorum son 1 yılda saçım neredeyse yarı yarıya seyreldi gene çevremdeki çoğu kişiden daha sık bir saça sahibim fakat kel olmadan iş işten geçmeden önce sizden öneri almak istedim internette ergenlikte erkeklik hormonu salgılanmasıyla ilgili yazılar okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum neyse önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0101

16 Yaşımdayım head shoulders klasik bakım şampuan kullanıyorum son 1 yılda saçım neredeyse yarı yarıya seyreldi gene çevremdeki çoğu kişiden daha sık bir saça sahibim fakat kel olmadan iş işten geçmeden önce sizden öneri almak istedim internette ergenlikte erkeklik hormonu salgılanmasıyla ilgili yazılar okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum neyse önerilerinizi bekliyorum

Şaldir şaldirin yasaklanan reklami..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cildiyeye git tahlil falan yaptır bol su iç malum işi yapma testosteronu dhtye çeviriyor bu da saç döküyor badem ceviz fındık türü şeyler ye yağlı şeyleri yeme yediğine dikkat et cildiye minoxil verir muhtemelen ve işe yarayan bir ilaç ama bıraktıktan sonra 2hafta içinde dökülmeyi durdurma özelliğini kayıp ediyor ve saçın kullanmadan önceki haline geliyor ne eksik ne fazla saçlarını her gün yıkama yağlandıktan sonrada yıkama o arayı bul yani ve soğuk suyla saç derine hafif masajlar yapabilirsin bol şans

• ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

cildiyeye git tahlil falan yaptır bol su iç malum işi yapma testosteronu dhtye çeviriyor bu da saç döküyor badem ceviz fındık türü şeyler ye yağlı şeyleri yeme yediğine dikkat et cildiye minoxil verir muhtemelen ve işe yarayan bir ilaç ama bıraktıktan sonra 2hafta içinde dökülmeyi durdurma özelliğini kayıp ediyor ve saçın kullanmadan önceki haline geliyor ne eksik ne fazla saçlarını her gün yıkama yağlandıktan sonrada yıkama o arayı bul yani ve soğuk suyla saç derine hafif masajlar yapabilirsin bol şans

İlaç dışında dediklerini uygulayacağım umarım daha fazla dökülmez böyle kalsada olur cevabın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan0101

quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

cildiyeye git tahlil falan yaptır bol su iç malum işi yapma testosteronu dhtye çeviriyor bu da saç döküyor badem ceviz fındık türü şeyler ye yağlı şeyleri yeme yediğine dikkat et cildiye minoxil verir muhtemelen ve işe yarayan bir ilaç ama bıraktıktan sonra 2hafta içinde dökülmeyi durdurma özelliğini kayıp ediyor ve saçın kullanmadan önceki haline geliyor ne eksik ne fazla saçlarını her gün yıkama yağlandıktan sonrada yıkama o arayı bul yani ve soğuk suyla saç derine hafif masajlar yapabilirsin bol şans

İlaç dışında dediklerini uygulayacağım umarım daha fazla dökülmez böyle kalsada olur cevabın için teşekkürler.

ilaç derken hap falan değil sprey saçına sıkıyosun dediklerim işe yaramazsa eğer doktor kontrolünde kullanmanın bir sıkıntısı olmaz etkili bir ilaç çünkü

• Evde hiç açılmamış ozoderm saç bakım seti buldum saç serumu saç renklendirici saç besleyici şampuan falan var içinde ne dersiniz kullansammı? Daha kötü olurmu kullanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • head and şaldır şuldur
  • bende 17 yasindayim ve saclar gidici,bu cuma.cildiye randevum var bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlikte benimde çok döküldü saçlarım. Sonradan durdu ve sıklaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Ergenlikte benimde çok döküldü saçlarım. Sonradan durdu ve sıklaştı.

İnşallah bendede öyle olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.