Kesinlikle stilo.Ve bir fiat olmasından ötürü ne parça problemi ne de parça fiyatı sıkıntı olur.
Fiat araçlar pek sağlam değil ama piyasası iyidir parçası heryerde bulunur yan sanayi parçalarıda boldur ancak stilonunda piyasası hiç iyi değil 2. elde çok yavaş
Laguna daha sağlam araç ama piyasası çok yavaş ve parçası aşırı pahalıdır, birtakım kronik arızalarının da olduğu söylentisi mevcuttur
Bende size eski aracımı önereyim. O paraya aklınıza gelecek hemen hemen her türlü donanıma sahip 307 alabilirsiniz. Ben 2,5 sene boyunca kullandım ve başıma öyle büyük sorunlar falan açmadı. Ettiğim 2 tane masraf oldu birisi otomatik olmasından dolayı yaptığım otomatik vitesin elektrovana değişimiydi, bir diğeri yeteri kadar benzin bırakmayı unuttuğum için yanan benzin pompası idi.
20000 lira civarı manuel alacaksınız epey yüksek modelli bir araç alabilirsiniz. Artı yönü olarak kesinlikle ağzına kadar dolu bir araç almış olursunuz. XT ya da xt premiumların donanım listelerine bakın derim. Bunun yanında kötü yanı olarak arka süspansiyonlarını gösterebilirim. Hem sesli çalışır hem de serttir. Peugeot düz asvalt sever eğer engebeli yolları olan bir yerdeyseniz size uygun değildir ancak yol tutuşu son derece başarılıdır.
Dediğim gibi benim araç beni hiç üzmemişti ancak ben alırken ilk elden hep servis bakımlı bir araç almıştım. Sizde alacağınız aracı iyi araştırırsanız üzülmezsiniz...
ÇOK SAĞOLUN PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN KISMET DİYELİM BENİM ARACADA MÜŞTERİ GELECEK , OLURSA HAYIRLISINLA PEK ARIZA ÇIKARMAYAN SAĞLAM BİR MODEL OLUR İNŞALLAH TÜM SİTEDEKİ ARKADAŞLARA SAYGILAR
Sırf markası fiat diye tüm modellerine 2.eli iyidir,parçası kolay bulunur gözüyle bakmayın.
Bu kriterlerini baz alırsak Stilo malesef palio,albea,linea,fiorino,doblo gibi değildir.Tip olarak bencede hepsinden öndedir o ayrı.
O fiyat aralığına ise golf 4,focus 1,megan 1,olabilirse megan 2,bora,astra g kasa vs. araçlar önerebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Optech
Fiat araçlar pek sağlam değil ama piyasası iyidir parçası heryerde bulunur yan sanayi parçalarıda boldur ancak stilonunda piyasası hiç iyi değil 2. elde çok yavaş
Laguna daha sağlam araç ama piyasası çok yavaş ve parçası aşırı pahalıdır, birtakım kronik arızalarının da olduğu söylentisi mevcuttur
Bu kronik sorunlar nedir ? Acar misiniz ?
İmzamdaki aracı 3 yıldır kullanıyorum. Uzun yol konforu, geniş bagaj hacmi (528 lt) ile beni baya memnun ediyor. Sıralı sistem LPG var. 1.6 lt 102 hp motor LPG'yede oldukça uyumlu. Donanımhaberin tabiriyle hitler motoru diyorlar, ama sağlam motor. 18-20 bin civarına 2000-2001 model elegance donanım alınabilir. Almayı düşünürseniz mutlaka elegance donanımını alın. Elegance donanımlılarda örneğin ABS, ön soğurmalı disk fren, klimatronik klima, 4 havayastığı var. Benim aracımda artı olarak deri koltuk, sunroof ve ahşap kaplama var. Ben ilerde değiştirebilirsem 2005+ model A5 kasa octavia düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme