Başlıkta belirttiğim gibi 17.500 - 25.000 TL arası fiyatta araba arıyorum. Aracın sahibince satılıyor olması(Galeriden almayacağım), temiz kullanılmış olması, bakımlarının yetkili servisten yapılmış olması, kazasının bulunmaması öncelikli kriterlerim. Küçük temaslar, çizikler kaynaklı boyalar sorun olmaz ama tamamen boyanmış yada bel altı boyanmış aracı kesinlikle tercih etmem.
İlgilendiğim araçlar:
1. VW: Golf, Polo 2. Opel: Astra,Corsa 3. Hyundai: i30, i20, Accent era 4. Fiat: Punto Evo
Teknik olarak sıralamam:(Önceliğe göre sıraladım, minimumlar)
1. Dizel, Benzinli (LPG'li olmayacak) 2. Otomatik, Yarı otomatik, manuel 2. ABS, 3. Çift Hava Yastığı 4. Klima 5. 2007 yılı sonrası modeller 6. 50.000 km altı
İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Araba için ayırdğın rakam oldukça iyi bir araba alır. Verdiğin kriterlere göre küçük çaplı bir araştırma yaptım. Aşağıdakiler sadece verdiğin markalardan bazıları. Tüm listeyi buraya yazmanın manası yok. İyi alışverişler.
Başlıkta belirttiğim gibi 17.500 - 25.000 TL arası fiyatta araba arıyorum. Aracın sahibince satılıyor olması(Galeriden almayacağım), temiz kullanılmış olması, bakımlarının yetkili servisten yapılmış olması, kazasının bulunmaması öncelikli kriterlerim. Küçük temaslar, çizikler kaynaklı boyalar sorun olmaz ama tamamen boyanmış yada bel altı boyanmış aracı kesinlikle tercih etmem.
İlgilendiğim araçlar:
1. VW: Golf, Polo 2. Opel: Astra,Corsa 3. Hyundai: i30, i20, Accent era 4. Fiat: Punto Evo
Teknik olarak sıralamam:(Önceliğe göre sıraladım, minimumlar)
1. Dizel, Benzinli (LPG'li olmayacak) 2. Otomatik, Yarı otomatik, manuel 2. ABS, 3. Çift Hava Yastığı 4. Klima 5. 2007 yılı sonrası modeller 6. 50.000 km altı
ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. İş yerindeki yoğunluk nedeniyle bir süredir nete vakit ayıramadım. Aracımı henüz almadım ancak alma aşamasına geldim. Araçları kullandıkça listeyi daralta daralta astrada karar kıldım. Şimdi aşağıda 2 adet ilan var. Sizden ricam araçların fiyat performansları hakkında yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşmanız.