Şimdi Ara

17' Lcd Monitörlerde Oyun Oynanırmı Tavsiye Ettiğiniz Marka Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda crt 15" samsung monitör kullanıyorum.Yakında değiştirip Lcd almayı düşünüyorum ama Bu konuda bilgim yok. Tepki süresi falan okudumda lcdlerde oyun oynamak film izlemek çok kötü oluyormuş. Ben oyun oynamayı falan çok seviyorum. Bu konuda bilgisi olan Lcd kullanan arkadaşlardan Yardım bekliyorum. Birde Dell marka 17" monitör nasıl? Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Şu an kullandığım sistem Amd Sempron 2800 128 mb nvidia 6600gt ekran kartı 512 ddrram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etterna -- 5 Haziran 2005, 21:05:54 >

• oyun oynayacaksan bilinen markalarin 12ms veya altindaki ekranlara bakabilirsin.en ucuz mantikli olani hyundai l72s.ama biraz daha kaliteli olsun diyorsan samsung ekranlara bak.dvi çıkışlı olursa,ekran kartinda dvi çıkış varsa dvi ekranlari tercih edebilirsin.ama dediğim gibi oyun oynamayi düşünüyorsan max 12mslik ekran al.8ms falan daha iyi olur...
  • bende dell var 17 lcd memnunum oyunlarda heç bir sorun yaşamadım 16 ms
  • dostum bende yakında lcd almayı düşünüyorum ev arkadaşımda philips 170c var gayet güzel oyunlarda falan sorun yok yani ben de ya philipsi yada samsungun 710v modeli var onu düşünüyorum.
  • bende samsung 710v var
    16ms olduğu için bazı oyunlarda sorun olabiliyor, özellikle bazı strateji oyunlarında
    ama doom gibi fps oyunlarında sorun yok

8ms lik hundai var 300$ a 17"
    onu alabilirsin
  • HYUNDAI L72S var bende catır catır oynatıyor tavsiye ederim.. 8 ms 17 inc
  • Aslında fiyat olarak en mantıklısı dell ama tepki hızı yetmiyormuş o kötü yani strateji oyunlarında problem olursa kötü olur ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

oyun oynayacaksan bilinen markalarin 12ms veya altindaki ekranlara bakabilirsin.en ucuz mantikli olani hyundai l72s.ama biraz daha kaliteli olsun diyorsan samsung ekranlara bak.dvi çıkışlı olursa,ekran kartinda dvi çıkış varsa dvi ekranlari tercih edebilirsin.ama dediğim gibi oyun oynamayi düşünüyorsan max 12mslik ekran al.8ms falan daha iyi olur...

Şu dvi olayı lcd mönitörlerde hangi avantajlar sunuyor?
  • şimdi bazi sitelere bakarsan hiçbir yarari yok.boşuna 50$ fark vermeyin diyorlar.fakat bazi siteler ve kullananlar daha net goruntu,daha stabil hz olduğunu soyluyor...

internetten istersen bir araştir.ama duygusal açıdan farketmez dersen dvi tercih et
  • sonyoğlusony
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

bende samsung 710v var
    16ms olduğu için bazı oyunlarda sorun olabiliyor, özellikle bazı strateji oyunlarında
    ama doom gibi fps oyunlarında sorun yok

8ms lik hundai var 300$ a 17"
    onu alabilirsin

bende de 710v var dostum.hiç bi problem olmuyo oyunlarda sende nası bi problem var söylersen sevinirim.merak ettim
  • Arkadaşım lcdlerde oyun oynarken gölgelenme oluyormuş mesela counter strike oynarken adam bataklıkta saklanırken sen onu göremiyormuşsun ekranda hızlı hareket oldumu karelenme vede klip film izlerken gölgeleniyor. Bu arada baya bir araştırma yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: synthkey

sonyoğlusony

+1

alacaksan bir kere alacaksın ve bir daha uğraşmayacaksın

Model no : SONY 19 LCD hs95ps

Fiyat : 1.052 YTL

ok.

• doğru söylüyon da para bu kadar biz napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: braVe112
    Şu dvi olayı lcd mönitörlerde hangi avantajlar sunuyor?

Dvi'ın avantajları aşağıdaki linkten açıklanmış bakabilirsin.

http://www.asusturk.com/forum/viewtopic.php?t=4413&start=30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirbey -- 6 Haziran 2005, 17:51:28 >
  • LCD monitörde oyun oynarken sorun yaşamak istemiyorsanız en fazla 12 ms tepki sürelilerden alın. Hyundai 8 ms'likleri var galiba, onlar da çok iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.