Şimdi Ara

176000 km focus alinirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle piyasasından 2-3 bin TL aşağıya aliyorsaniz ve bu farkı ileride ileride motora verebilirim diyorsanız alınır.

Bu km de kötü kullanan bir kullanan bir kullanıcı Motora çok fazla zarar verebilir. Düzgün bir kullanıcıdan alırsanız da bu kmden sonra sıkıntı olmayabilir.

Bahsettiginiz kasada kronik turbo sorunu olduğu söyleniyor. Bir de aracın ticari çıkma ihtimalini değerlendirin ve arastirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak kaza geçirmişlere bakabilirsiniz serviste tamiri yapılmış ve bakimlari serviste yapılmış. Anladigim kadariyla binmek için alacaksiniz zaten focusu da kolay kolay birakmazsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat konusuna girmiyorum ucuz yada pahalı. Ama 300.000km tdci için hiç bir şey. 1.000.000km yapmış multijetler var bu ülkede. Dizel motorlarla ilgili km sorununun bu ülkede olma nedenleri;
    1.km lerin gerçeği yansıtmaması (km düşürme olayı)
    2.kaçak mazot kullanımının çok fazla olması
    3.servis bakımına onem verilmemesi
    4.polemik olmasın diye markasını söylemediğim bir markanın geçmişte sattığı kötü motor

• batkent B kullanıcısına yanıt
    evet binmek için alacağım ama ciddi anlamda çok yüksek meblağlarda düşük km olanlar gücüm yetmiyor açıkcası
  • Almalımıyım ?
  • aracı beğeniyorsam ve fiyat makul, araç temizse alırdım.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Araç temiz fiyat makul sayılır aracıda beğendim ama km soru işareti kafamda çokmu acaba yada ne bilim
  • ojhora O kullanıcısına yanıt
    Icine sindiyse al hocam.

• Baktırın sıkıntı çıkmazsa alın gitsin. Düzgün kullanılmış dizel motor için bu kilometreler çok değil. Ben kullandığım megane 2'yi 230.000 km de aldım şimdiye kadar 6.000 km yaptım motordan bir arıza vermedi. Yakıtından da gayet memnunum.
  • bakımları yapılmış ve ezilmeden kullanılmışsa bu km hiçbir şey, 1.3mjet ile 600bin km yapmış taksi gördüm.. ama ben tercih etmem, gider b sınıfı daha düşük km'li araç alırım.. olaya sadece motor gözüyle bakmamak lazım.. 200bin km yi geçtikten sonra elden çıkarmak zor olur diye düşünüyorum
  • ojhora O kullanıcısına yanıt
    hocam dizel araçlarda 175 bin km aşırı sayılmaz aracın temiz ise sorun oluşturmaz.
  • 2008 megane aldim tesekkurler

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

• Hayirli olsun neden vazgectiniz focustan?

• Megane nasil hocam. Hb - sedan, km, fiyat, boya degisen durumu paylasirsaniz seviniriz. Reel satis fiyatlari onemli fikir sahibi olmamiz acisindan. Tesekkurler @ojhora

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

33.000TL'ye C segment 6 yaşında boş paket araç alınmaz. Bir iyi niyetli üye tavsiyesi.

Km'de sorun yok 200.000'de bile olsa alınır, eğer sorunun cevabı bu ise alınır.

2009 megane aldim sedan full paket 3000 lira daha asagi tesekkurler

• Megane 2008 degil 2009 yanlis yazdim bu arada megane ici daha dolu geldi bana birde yol tutus bir tik daha ustteymis gibi geldi ayrica aldigim megane danmi yoksa geneldemi boyle bilmiyorum ama cit ses almiyor araba icine

• mehmet8824 M kullanıcısına yanıt
    Megane sedane sunroof haric full paket boya yok fume renkli degisen 1 parca 158000 km de arac fume ic doseme ve konsolun bir kismi krem renkli araca ayri bir hava katmis surus keyfi standart c segmenti acikcasi bende daha once 2001 laguna vardi daha keyifliydi surusu ama megane da yeterli sanirim 8 airbag li paket benimki iyi guzel yani simdilik bi sorun yok ama zaman ne gosterir bilinmez

• Sende kullanacan 200 ü geçecek satması sıkıntı bakımı sıkıntı.

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Benim oyle bi sorunum yok bundan onceki sattigim araci ben 2010 yilinda 97000 de almistim 2016 yilinda yani 2 hafta once 120000 de sattim km yapmiyorum ben sureklibsurket araci var altimda kendi aracim genelde yatiyor yani suanki aracimda 158000 km aldim muhtemelen 5 yil sonra 180000 km de satarim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.