Şimdi Ara

176cm 55kg Kilo Alma Antrenörsüz Fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ; tam 15 senedir aynı kilodayım + - 4 oynadı en fazla ne yapsam ne kadar uğraşsam kilo alamadım. zellikle şu pandemi dnemi aylarca evden çıkmadan yedim yine olmadı sorum şöyle;

evime yakın bir spor salonu var belediye işletmesi alet sıkıntısı yok aslında antrenrler de var fakat sıfır ilgi bilgi sorulara dahi cevap verilmiyor arabasız gidebileceğim tek yer de orası olduğu için sizlerden yardım isteyeceğim.( kayıtta 56 yaşında geyet şişman bir adam ile bana aynı programı yazdı o kafadalar)

hangi aletlerle ne kadar çalışmam gerekli?? nasıl beslenmem gerekli?? takviye neler almalıyım?? bir çok yere baktım fakat herkese göre farklı çalımalar verilmiş o yüzden konu açma gereksinimi duydum.

Not: Hekime de göründüm diyet programı uyguladık 3 kilo aldım ötesine geçemedik sporu nerdi.

• hocam squat rack barbell ve düzgün plaka varsa salonda 5x5 programı ile başlayabilirsiniz. Hem güzel altyapı inşa etmiş olursunuz hem de temelleri öğrenmek için ideal

• Thrashard kullanıcısına yanıt

hocam takviye ne almalıyım zira diyetisyenin spor ve kilo almak için verdiği programı uyguladığımda spor ile kilo veriyorum

• ulubudun kullanıcısına yanıt

hocam takviyeden öte yemek için kendinizi zorlayın. Bol bol karbonhidrat ve protein tüketin. Zaten kas kütleniz az olduğu için hızlı gelişirsiniz belli seviyeden sonra takviye (kreatin whey aminoasit) vs alabilirsiniz diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.