Şimdi Ara

177 boy iyi mi beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

177 Boy İyi midir?

177 boy erkekler için dünya ortalamasının biraz üzerindedir. Ortalama boy, yetişkin bir erkeğin yaklaşık 175 cm'dir. Bu nedenle, 177 boylu erkekler genellikle ortalamadan daha uzun kabul edilirler.

177 boyun kısa mı uzun mu olduğu kişisel tercihlere ve kültürel normlara bağlı olabilir. Bazı kültürlerde 177 boy uzun kabul edilirken, diğerlerinde ortalama olarak kabul edilebilir.

Boy, genel sağlığı ve yaşam kalitesi için önemli bir faktör değildir. Ancak bazı çalışmalar, daha uzun boylu erkeklerin daha yüksek maaş ve itibar sahibi olabileceğini öne sürmüştür.

177 boylu erkekler, boyu konusunda endişeliyse, fiziksel aktivite yaparak ve sağlıklı beslenerek sağlıklı bir kilo almayı hedefleyebilirler. Boy uzatma ameliyatı gibi tıbbi prosedürler de mümkündür, ancak bu prosedürler riskli ve pahalıdır.

Genel olarak, 177 boy ortalamadan daha uzun kabul edilir ve çoğu erkek için idealdir. Boyu konusunda endişeler varsa, sağlıklı bir yaşam tarzı teşvik edilir ve tıbbi prosedürler dikkatli bir şekilde değerlendirilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hobbit
  • Boyu degil islevi onemli hocam
  • Normal bir boy.
  • Muhahaha üzülme kardesim kısa boylulara da bakıyorlar
  • Iyi iste kardesim nesi var sanki disarda herkes 185 ülkenin boy ortalamasi belli
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    Merak etme senin annenin babanın kardeşlerinin yaşının toplamı kadar sevgilim olmuştur benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone12

Merak etme senin annenin babanın kardeşlerinin yaşının toplamı kadar sevgilim olmuştur benim

Desene kısa olduğum için tipimi göremediler diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Iyi iste kardesim nesi var sanki disarda herkes 185 ülkenin boy ortalamasi belli

O ortalamaya kemik erimesini dibine kadar yaşayıp çocuk kadar kalan yaşlılar da dahil biliyosun demi?

Edit: Boy ortalamasına yaşlılar dahil değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 7 Kasım 2016; 20:6:25 >
  • Valla ben kiz halimle 1.82 yim sen düşün
  • Birseyi değiştirmez dışarıdaki çoğu erkek 170 180 arasında hele anadoluda 160 kusur bi cok insan var 177 boyla Türkiye de kendini kisa hissetmezsin Avrupa olsa neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: olbrowl

Valla ben kiz halimle 1.82 yim sen düşün

Merhaba bağyan tanışabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone12

Şu yorumun çirkinliği
  • 182 alti kabul etmiyorum prensip olarak
  • Bana 20 cm yetiyor
  • quote:

Merhaba bağyan tanışabilir miyiz ?
  • quote:

182 alti kabul etmiyorum prensip olarak

Ayıp ettin.
    Dh üyesi olarak 1.90 sarışın mavi gözlüyüm
  • quote:

Bir de şu yorumun çirkinliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Birseyi değiştirmez dışarıdaki çoğu erkek 170 180 arasında hele anadoluda 160 kusur bi cok insan var 177 boyla Türkiye de kendini kisa hissetmezsin Avrupa olsa neyse

Anadoluyu bilmiyorum da İzmir'de 183 boyumla gayet ortalama boya sahip gibi hissediyorum şahsen. Gayet uzun insanlar da var etrafta, bence kısa tıknaz adamlar dışında bizim halk o kadar da kısa değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

quote:

Bir de şu yorumun çirkinliği

Dedi 1.55 boyunda bir ergen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.