Şimdi Ara

18.000'e Alınabilicek En Spor Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15000-18000 Tl arası alınabilecek en spor araba.
    Arkadaşlar bayağa taradım ama gözden kaçan bişey olmasın diye sizede bir sormak istedim.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1-)4 Kapı ve HB
    2-)Benzinli
    3-)Spor olsun arkadaş genciz bari gençliğimizde biraz spor araba sürelim.
    4-)İkinci el falan çok önemli deil aldımmı uzun yıllar sürücem bidaha araç almaya vericek param yok.
    5-)Manual olması tercih edilir.
    6-)Arabayla yıllık çok fazla kilometre yapmıyacağım arkadaşlar.

Bu parametler ışığında bir kaç araba çıkardım;

1-Alfa Romeo 147 (2003-2005) 1.6 120 HP
    Örnek İlan:http://www.sahibinden.com/flash_flash_fiyati_dustu_acilen_ev_kredisinden_20_750_den_18_750-08WQQaXQQ16347516WQQpXQQdisplayitem

2-Grande Punto(2006-...) 1.4 Fire Dynamic
    Örnek İlan:http://www.sahibinden.com/2007_mod_60_000_km_de_masrafsiz_grande_punto-94WQQaXQQ18823834WQQpXQQdisplayitem

3-Golf 4(2000-2003) Bunda kredi çekmek sorun olabilir yaşından dolayı. 1.6 102 Hp
    Örnek İlan:

4-Peugeot 307(2004-2006) 1.6
    Örnek İlan:http://www.sahibinden.com/sahibinden_2004_peugeot_307_full_full-26WQQaXQQ18832953WQQpXQQdisplayitem

5-Opel Astra(2004-...) Bu fiyat aralığındada çok yıpranmış triptonik astralar var kararsızım.(Yeni Kasa) 1.6
    Örnek İlan:http://www.sahibinden.com/2005_easytronic_astra_enjoy-77WQQaXQQ18713433WQQpXQQdisplayitem

6-Megane 2 Hb (2005-2006) 1.4
    Örnek İlan:http://www.sahibinden.com/2005_megan_ii_88000_km_1_4_16_valf_servis_bakimli-54WQQaXQQ18868303WQQpXQQdisplayitem

arkadaşlar sunu al şu yüzden,şundan uzak dur şu yüzden şeklinde cevap verirseniz çok sevinirim.

Alfa Romeo 147

Grande Punto

Golf 4

Peugeot 307

Opel Astra

Megane 2

• 4 kapı spor araba dedın mı benım aklıma İmprezalar geliyor. Bunlar spor değil ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

4 kapı spor araba dedın mı benım aklıma İmprezalar geliyor. Bunlar spor değil ki.

Alfa romeo 147 spor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agga

quote:

4 kapı spor araba dedın mı benım aklıma İmprezalar geliyor. Bunlar spor değil ki.

Bana kalırsa 4 kapılısı değil. Hani önden arkadan bakınca tamam. Ama yandan bakınca karizma yıkılıyor direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agga

quote:

Alıntıları Göster
    Astralar çok güzel beah

• quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Astralar çok güzel beah

Alıntıları Göster
    opel calibra 13 e falan alsan 5 lirada modifiye et tip ve performansı 100 milyarlık arabalarla kapışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

opel calibra 13 e falan alsan 5 lirada modifiye et tip ve performansı 100 milyarlık arabalarla kapışır.

Abartmayalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laax

opel calibra 13 e falan alsan 5 lirada modifiye et tip ve performansı 100 milyarlık arabalarla kapışır.

Abartmayalım.

Alıntıları Göster
    astra hala güzel gözüküyor kasa değiştireceğine rağmen, ancak bu tercihlerden en garanti punto görünüyor, daha genç bir araç almış olacaksın, ama temiz astra bulabilirsen çok iyi olur tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbkbjk

astra hala güzel gözüküyor kasa değiştireceğine rağmen, ancak bu tercihlerden en garanti punto görünüyor, daha genç bir araç almış olacaksın, ama temiz astra bulabilirsen çok iyi olur tabi.

Alıntıları Göster
    147 yi alırdım biraz daha bütçeniz varsa makyajlısı çok daha yakışıklı bir araç.

tüketim değerlerine inanmadım, benzinde bu kadar çok yakan bir araba o dandik lpg kitiyle 20 kurus altı yakması zor..

astra biraz macera gibi duruyor, viteste bir sorun çıktı mı geçmiş olsun..

ayrıca çoğu kişi beğenmese de megane 2 hb bence çok güzel bir araç, donanımlı olanı bulursanız kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emtue

147 yi alırdım biraz daha bütçeniz varsa makyajlısı çok daha yakışıklı bir araç.

tüketim değerlerine inanmadım, benzinde bu kadar çok yakan bir araba o dandik lpg kitiyle 20 kurus altı yakması zor..

ayrıca çoğu kişi beğenmese de megane 2 hb bence çok güzel bir araç, donanımlı olanı bulursanız kaçırmayın derim.

Temiz bir easytronik iş görür. Kullanan arkadaşların yorumlarını aldıgımda alıştıkdan sonra ve düzgün kullandıkdan sonra problem olmadıgını, problem çıkartmadığını söylüyorlar. Ha senden önceki kişi kötü kullanmıştır ayrı mesele. Abarttıgınız kadar değil bana kalırsa.
  • quote:

quote:

Temiz bir easytronik iş görür. Kullanan arkadaşların yorumlarını aldıgımda alıştıkdan sonra ve düzgün kullandıkdan sonra problem olmadıgını, problem çıkartmadığını söylüyorlar. Ha senden önceki kişi kötü kullanmıştır ayrı mesele. Abarttıgınız kadar değil bana kalırsa.

Alıntıları Göster
    bmw 316 318 araştırabilirsin. pat diye alınmaz tabi temizini bulman lazım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Grande Punto'ya yorumum , alacaksan dizelini al. Benzinlileri ( T-jet 120hp hariç ) performans açısından üzer ..

http://www.sahibinden.com/yeni_kasa_dizel_grande_punto-21WQQaXQQ18638275WQQpXQQdisplayitem

Bunun gibi bakabilirsin ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bachree

bmw 316 318 araştırabilirsin. pat diye alınmaz tabi temizini bulman lazım.

Alıntıları Göster
    Burada ben spor araba göremedim arkadaşlar bağışlayın. Bir de hem 4 kapı olup hem de hatchback bir kasa yapısı yok.

Anladığım kadarıyla kısmen spor görünen arabalardan bahsediyoruz, seçenekler içerisinde de Alfa 147 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio

Burada ben spor araba göremedim arkadaşlar bağışlayın. Bir de hem 4 kapı olup hem de hatchback bir kasa yapısı yok.

Anladığım kadarıyla kısmen spor görünen arabalardan bahsediyoruz, seçenekler içerisinde de Alfa 147 derim.

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar spor derken nası diyim memur sporumu diyelim ne diyelim yani sermaye 18 bin olunca tabi subaru,honda civic falan pek olmadığı için böyle bi liste yaptım yani dediğiniz doğru tam olarak spor diyemeyizde işte hani tip olarak bi hyundai accent yada fiat linea yerine şöyle biraz daha spor fiziksel olarak tabiki.Yoksa zaten punto megane falan 1.4 motorlar normal olarak spor demek yanlış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: saberced

evet arkadaşlar spor derken nası diyim memur sporumu diyelim ne diyelim yani sermaye 18 bin olunca tabi subaru,honda civic falan pek olmadığı için böyle bi liste yaptım yani dediğiniz doğru tam olarak spor diyemeyizde işte hani tip olarak bi hyundai accent yada fiat linea yerine şöyle biraz daha spor fiziksel olarak tabiki.Yoksa zaten punto megane falan 1.4 motorlar normal olarak spor demek yanlış olur.

Alıntıları Göster
    alfa benim de hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saberced

Alıntıları Göster
    alfa 147 güzel araç macera olur herkeste olmayan bir model olur diye düşünüyorum 2.elde zarar etmeyi göze alıyorsanız alın gitsin insan dünyaya 1 kez geliyor.Bende yakında böyle bir operasyona girmeyi düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

alfa 147 güzel araç macera olur herkeste olmayan bir model olur diye düşünüyorum 2.elde zarar etmeyi göze alıyorsanız alın gitsin insan dünyaya 1 kez geliyor.Bende yakında böyle bir operasyona girmeyi düşünüyorum :)

Alıntıları Göster
    golf 4 ten şaşma derim.yeri gelir memur olur, yeri gelir genç olur, yeri gelir efendi olur ,yeri gelir....satarken de pek düşmez.
  • quote:

benim kastetmeye çalıştıgım da önceki sahibinin nasıl kullandığı bilemeyeceğimiz.

arkadaşımız bu fiyat aralığındakilerin çok yıpranmış olduğunu belirtmiş, siz bu açıklamaya rağmen her tarafının yıpranıp en hassas parçanın yıpranmadığını mı düşünüyorsunuz?

2. elde otomatik vites her zaman risk maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 22 Kasım 2009; 19:35:50 >
  • quote:

quote:

benim kastetmeye çalıştıgım da önceki sahibinin nasıl kullandığı bilemeyeceğimiz.

arkadaşımız bu fiyat aralığındakilerin çok yıpranmış olduğunu belirtmiş, siz bu açıklamaya rağmen her tarafının yıpranıp en hassas parçanın yıpranmadığını mı düşünüyorsunuz?

2. elde otomatik vites her zaman risk maalesef.

Alıntıları Göster
    Megane 2 veya Golf 4'ü tercih etmeni öneririm. Ekonomiyi de ön planda tuttuğun için, bu araçlar başına en an masraf çıkaracak olanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

Megane 2 veya Golf 4'ü tercih etmeni öneririm. Ekonomiyi de ön planda tuttuğun için, bu araçlar başına en an masraf çıkaracak olanlardır.

Alıntıları Göster
    HOCAM KESİNLİKLE 2003 VE SONRASI 1.6 SOL COROLLA 5K HB BEN ALDIM 4 AY ÖNCE. 98 MEGAN COUPE 2.0 IMI SATTIM 1.6 ALDIM.ÖNCELERİ DEDİM 2.0 DAN 1.6 YA DÜŞÜLÜRMÜ DİYE. ŞİMDİ İSE COROLLANIN 1.6SI 2.0 GİBİ.HEMDE 18000 TLYE ALDIM.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.