Şimdi Ara

18 İNÇH JANT HONDA CİVİCTEKİ KONFORU DÜŞÜRÜR MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aldığım 2010 honda civic elegance üzerinde 18 inçh jant var görselliği harika
    ama servis diyor ki
    1-amortisörlerin bozulur
    2- yakıt tüğketimin artar
    3-şu an sağ arka çamurlukta sürtme sağ arka çamurğu içeri alacağım
    ben aslında memnunum ama
    18 inçh jant aracın performansını azaltır mı

• Aynı araç bendede var şuan ankarada rr body kit yapılıyor bende 17-18 " hafif bir janta geçmek istiyorum sizdeki jantın modeli nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Aynı araç bendede var şuan ankarada rr body kit yapılıyor bende 17-18 " hafif bir janta geçmek istiyorum sizdeki jantın modeli nedir
    servisin dediği doğru çükü çapının büyütüyosunuz daha çok yorar arabayı yakıt tüketiminide artrırır. Hız göstergesini saptırır.
  • Servis doğruyu söylemiş. 17 inch yeterli olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Servis doğruyu söylemiş. 17 inch yeterli olur bence.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-hatasiz-boyasiz-dizel-otomotik-tr-de-tek-auris-166174686/detay/

Arac alıcamda bu nasıl bakarmısınız? Auris dusunuyorum... temiz degiseni yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevhid571

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-hatasiz-boyasiz-dizel-otomotik-tr-de-tek-auris-166174686/detay/

Alıntıları Göster
    jantın modelini bilmiyorum ama presa lastik var ama içbükey güzel marka bir jant performansı çok düşürür mü
    sanki yol tutuş mu daha iyi oluyor kıyaslama yapma imkanım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: tomb50

1.4 motordan 130 bg almışlar bayağı oynama var motorla ben yanaşmazdım bu araca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

Orijinalden alıntı: tomb50

1.4 motordan 130 bg almışlar bayağı oynama var motorla ben yanaşmazdım bu araca

Bende suphe icindeyim Almıcam :D yaa allah askına bana az yakan ve ic donanım ve surus keyfi veren bir arac onerin.. Volvo demeyin ic donanım berbat geldi bana..

• asandra A kullanıcısına yanıt
    1 amartisorunuz orjinalse bugün olmasa yarın bozulucaktır.

2 yakıt tüketimi artar

3 zamanla camurluk içi tanınmaz hale gelicek balans bozulacak lastik cok erken yıpranacak.

4 hemen meraklısına satın gitsin lastik ve jantı. orjinale dönün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

1 amartisorunuz orjinalse bugün olmasa yarın bozulucaktır.

2 yakıt tüketimi artar

3 zamanla camurluk içi tanınmaz hale gelicek balans bozulacak lastik cok erken yıpranacak.

4 hemen meraklısına satın gitsin lastik ve jantı. orjinale dönün.
    Konfor 0 olacak.Orjinal 18" jantlı araçlarla karıştırmayın.Sonradan 2" çap büyütüyorsunuz.Bende de jant var ordan biliyorum.Yoldaki en ufak girinti çıkıntıyı bile hissedeceksiniz.Amortisörler her yıl patlıyor.Bende 3cm yay var + olarak.
  • Jant büyüdüğü için lastik yanakları küçülmüş olmalı eğer öyleyse konforu bozar lastik tabanı geniş ise buda araca çok yaktırır fakat iyi yanlarıda var taban geniş ise yere sürtünme artacağından daha sağlıklı bir frene ve daha iyi bir yol tutuşa sahip olursunuz

• Hocam kaça yaptırıyorsunuz bu RR Bodykiti ?

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam kaça yaptırıyorsunuz bu RR Bodykiti ?
    sağ arka çamurlukta sürtme olduğunu söyledi servis sizce içe çektirme ve balans ve ön düzen kaça kaça yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam kaça yaptırıyorsunuz bu RR Bodykiti ?

Ne sen sor ne ben söyleyim kardeşim :-) şöyle söyleyim takılan parçalar tampon eki felan değil direk tamponlar panjur vs değişiyor :-) egzoz sistemi değişip rr tampona göre çift çıkış güzel sesli apaçi işi olmayan egzoz olacak jantlar 17" olacak eğer bütçe kalırsa egzoz kumandalı olacak inşallah :-)

• asandra A kullanıcısına yanıt
    Kullanmasını bildikten sonra hiçbir şey olmaz,
    Üzerinde doğru ölçüde lastik varsa çapı büyümemişse yakıtı çokta etkilemez ( yakıtı ancak İstanbul'un saçma sapan trafiği etkiler ),
    Benim anlamadığım tek bir çamurlukta sürtmenin nasıl oluştuğu ? Kötü yapılmış bir tamiratımı var yoksa jantların offseti çamurluğa fazla geliyorda yüklü iken mi sürtme oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobiller komplike aletlerdir. Birseyi degistirdin mi yan ekipmanlari ve onu tamamlayan aksamlarida degistirmen gerekir.

18'' janttan sonra ona uygun amortisor yaylar yakarsan konforu bozmamis olursun.

Enistemde 2004 fabia var ilk aldiginda 16lik jantlar vardi ve aldigi kisi kafasina gorede yay takmisti herhalde en ufak tumsekte yada cukurda asiri derecede sarsiliyo aracin ici. Gecen pazar piknikte idik ormanlik yollari bilirsiniz traktorle gider gibiydik birakin tas dusurmeyi gebe kadin cocugunu dusurur.

Ona gore dikkatli olun ve isi bilenlerle yola devam edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Otomobiller komplike aletlerdir. Birseyi degistirdin mi yan ekipmanlari ve onu tamamlayan aksamlarida degistirmen gerekir.

18'' janttan sonra ona uygun amortisor yaylar yakarsan konforu bozmamis olursun.

Enistemde 2004 fabia var ilk aldiginda 16lik jantlar vardi ve aldigi kisi kafasina gorede yay takmisti herhalde en ufak tumsekte yada cukurda asiri derecede sarsiliyo aracin ici. Gecen pazar piknikte idik ormanlik yollari bilirsiniz traktorle gider gibiydik birakin tas dusurmeyi gebe kadin cocugunu dusurur.

Ona gore dikkatli olun ve isi bilenlerle yola devam edin...
    yüklü iken sürtme oluyormuş ben şu ana kadar tek başıma bindim
  • Orjinal ebati 205 55 R16. Çapi 2 inc arttirmak biraz sikinti yaratabiliyor. Makul bir goruntu ve sorunsuzluk istiyorsaniz 215 50 17 lastik ve 17inc bi jantla yolunuza devam edebilirsiniz. Şahsi onerimdir.

• Eğer ben kafaya koydum yapacam, sadece siz motive edin gerisi önemsiz diyorsaniz, o zaman tamam konfor ve performans azalmaz yapin...

Ama gerçegini soruyorsaniz o ayri tabi...

• Artıları yol tutus ve fren performansı,
    Eksileri yakıt tüketimi ve konfor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.