Bildirim
18 Yaş altı Banka hesabı açma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle istedigin kart tipi bankamatik karti. Ogrenci icin uygun olan kesintisi vs olmayan tek kart suan icin EnPara. Fakat 18 yasinda olman gerekli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti ücret alıyor hocam. Çoğu banka alıyor hatta enpara var yani finansbank oluyor sanırım. Kuveyttürktü sanırım o almıyor ama pek yaygın değil.
Öğrenci belgenle gidersen garanti yapıkredi iş bankası cogu almıyor, yanlız yaşın 17 oldugu için ogrencı belgesi + velin ile gitmen lazım.
Ayrıca akbankta 6ayda bir 5TL alıyor.Yılda 10tl yani. -
Ben de böyle bir şey arıyorum fakat velimden habersiz yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim?(velim anlamıyor bu işleri izin vermiyor) -
Babam ile konustum tamm dedi sadece hangi bankadan almam gerekiyor o lazım Bide Yani hesaba para gelecek bende çekeceğim Başka bişi yok ? -
şuna bir bak http://www.playcard.com.tr/default.aspx -
Ben de lise 1 e geçtim yatılı kalacağım. Bana da kart önerir misiniz? Kredi kartı, banka kartı olur.
Hocam 18 yaşını doldurmuş diyor :S Yokmu önereceğiniz bir banka ? -
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Ben de lise 1 e geçtim yatılı kalacağım. Bana da kart önerir misiniz? Kredi kartı, banka kartı olur.
iş bankası açıyodu bildiğim kadarıyla 18 yaşından küçüklere ücretsiz ilk imza diye bir kart veriyolar kredi kartı değil ama banka kartı -
Dostum okulundan ögrenci belgeni al, bu sayede hesap kesim ücreti kesmezler ayrıca velin olmadan da acamazsın 18 yaş altıysan bu kadar basit.
Banka hesabının amacı zaten para alıp çekmek veya göndermek baska bisey yok demissin olamaz zaten. @serhat0202 -
quote:
Orijinalden alıntı: serhat0202
Hocam 18 yaşını doldurmuş diyor :S Yokmu önereceğiniz bir banka ?
geçen sene lise öğrencileri de alabiliyordu değişmiş olabilir.18 yaşına girmeden kolay kolay kendi adına hesap açamazsın ama velin sana ayrı bir hesap açtırabilir.o hangi bankada nasıl oluyor bilmiyorum. -
Arkadaşlar Babamla gidicem zaten açaçcığım sadece böyle ücret fazla kesmeyen iyi bir banka arıyorum okuldan nasıl belge alim ya :) Keşke sadecetc kimlik isteselerdi -
İş Bankası'nda "İlk İmza" diye bir hesap var onu açtırabilmeniz lazım, tabi 18 yaşından sonra tekrar gidip normal hesaba döndürmelisiniz onu. -
quote:
Orijinalden alıntı: serhat0202
Arkadaşlar Babamla gidicem zaten açaçcığım sadece böyle ücret fazla kesmeyen iyi bir banka arıyorum okuldan nasıl belge alim ya :) Keşke sadecetc kimlik isteselerdi
gidip öğrenci belgesi almak istiyorum diceksin neyin kafası bu?
veya dün ben gittim mesela ege de okuyorum, belgeye gerek olmadan direkt sistem ögrenci gordu benı belki iş bankasında da oyle bi sistem vardır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X