Şimdi Ara

18 Yaşında Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu ay 18 ime giricem. Kredi kartı çıkartmak istiyorum hangi banka verir acaba? Sigortalı çalışmıyorum, alan oldu mu benim gibi 18 ine girince? İş Bankasında hali hazırda banka hesabım var aylık harcamam 1.600TL gözüküyor.Kredi kartı olarak Yapı Kredi istiyorum Yapı Kredi verir mi, yoksa direk İş Bankasına mı başvurayım?

• İş bankası veriyor ama başvuru yaparken üniversite okuyor musun diye soruyor. Okumuyorsan aidat kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 20 Nisan 2022; 2:28:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Nerden başvurursam daha kolay verir internet şubesi,sms...

• Gençlere yönelik olan aidatsiz kartların tamamı kolay verebilir, bonus genç, yapikredi play vs. totalde max 2000TL limitle.
    Yada gelir beyanında bulunursanız X meslek 5000TL gelir gibi, aidatlı kartlardan öğrenciye kıyasla daha yüksek bir limitle faydalanabilirsiniz. Bilgilerini göremezler ama olmayan bir beyanda bulunacaksan da makul birşeyler seçki kabul edilebilir olsun. Ilk yıl aidat almayan kart kampanyaları var, aidatlı alacaksanız onlarada göz atabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TolgaGungormus kullanıcısına yanıt

Şubeden ben başvurmuştur anında onay çıkmıştı. İş bankasi...

• 18 yaşınızda mı

İş bankası uygulamasından denersin önce. Ama üniversite öğrencisi olmadan kolaylıkla vermeyebilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı limitiniz kaç bin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite öğrencisi değilsen ve çalışmıyorsan hiçbir banka kredi kartı vermez. 18ime girdiğimde lise bitmişti ve başvurduğumda onaylanmadı. Üniversite öğrencisiysen öğrenci belgenle başvurursan ilk kart genelde onaylanıyor. Kart tavsiyesi olarak da İş Bankası Maximum Genç öneriririm. Maximum Mobilden başvururken öğrenci belgesi de yükleyebiliyorsun. Bu sayede çalışan kart değil öğrenci kartı çıkıyor ve yıllık üyelik ücreti olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Garantiye başvurdum ve kabul edildi

Hocam nasıl aldınız, Garanti'deki hangi karta başvurdunuz? Süreç nasıl işledi, aylık gelir vesaire sordular mı?

• öğrenciler için garanti genç kart var. ya aidatı çok düşüktür yada aidatı yoktur

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Yok hocam, Bonus Genç'i biliyorum. Aidatsız bir kart. BonusFlaş'tan başvurdum ben de. Ama üniversite öğrencisi olmadan ve sigortalı olmadan almış sanırım konu sahibi. O şekilde nasıl aldığını merak ettim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 23 Mayıs 2022; 23:8:53 >
  • Online dan başvurdum aradılar çalıştıpımı söyledim fakat aigortam olmadığını söyledim onlarda çalıştığım yeri sordular söyledim fln çalılmak yetiyor sanırım aylık gelirim 2k civarıydı 1.5k limitim var

• dddd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.