S.A beyler ben 18 yaşındayım yeni girdim 1.70 boyundayım ve 50 kiloyum bu durum çok canımı sıkıyor yaşıtlarım kaslı yapılı 5-10 kilo alsam bende fitness gitcem guzel bir vucud yapmak istiyorum bu zayıflık yuzunde yazın denize girmeye utanıyorum yardımcı olun
up up beyler horman degerlerim normal iştagım yok ne yapmam lazım diyetisyene mi gidiyim
Sana tavsiyem diyetisyen yerine spor salonuna gitmen. Hocalar gayet güzel yardımcı oluyor. Bizim spor salonuna kilo almak için gelen bir kaç kişi var. 2 ayda 8-9 kilo alanlar var. Hem sporunu yapıyor hem de kilosunu sağlıklı ve düzenli bir şekilde alıyor. Diyetisyene gidersen belki de aç kalırsın :) Ama spor salonu kadar güzel bir şey yok :)
Tavsiyen için çok teşekkurler bu ay burun ameliyatı olcam nefes alamıyorum kaç senedir çekiyorum doktorlar gelişmini engeler demişti gerçi neyse mart a başlamayı dusunuyorum salona inş faydası olur hem kilo alırım hem vucut yaparım :)
sigara içiyorsan sigarayı bırak
kullanmıyorum sigara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme