180.000 tl için dizel otomatik 2.el araç tavsiyesi
-
-
11 yasinda araba takibi sorun cikarir. Benim tanidigimda f10 var triger setini degistirdi 11 bin tl'ye. Hic gerek yok bu tur seylere ben olsam 0 km ya da 2.el modeli yuksek bir araba alirim. -
Mesela hangi modelleri dusunursunuz ?
3.20d 2010 modellerini de dusunuyorum ama yine ayni endiselere sahibim -
2-3 yaşında max 50binde golf, astra, focus yok mu? Mantıklı bir seçim olur. -
Volswagen skoda veya ford grublarında dilediğiniz temiz bir araç olabilir.2. el Bmw problemdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanAtas -- 26 Aralık 2020; 11:32:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
2-3 yaşında max 50binde golf, astra, focus yok mu? Mantıklı bir seçim olur.Malesef yok
Onlar en az 200 binden başlıyor. Ikinci elde fiyatlar düşüyor yeaaah diyenlere duyurulur
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHADMalesef yok
Onlar en az 200 binden başlıyor. Ikinci elde fiyatlar düşüyor yeaaah diyenlere duyurulur
Alıntıları Göstervalla bu bahsettiğin araçlar da aldığın gibi yapacağı masraflarla rahat 200bini bulur.
-
hocam benim gönlümden geçen bmw 3.20d 2010-2011 o fiyata bu aracı almak risk mi olur düşünceleriniz nelerdir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiosKid -- 26 Aralık 2020; 14:16:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AdiosKidhocam benim gönlümden geçen bmw 3.20d 2010-2011 o fiyata bu aracı almak risk mi olur düşünceleriniz nelerdir ?
Temizi 230 kağıt
-
Bahsettiğin bmwlerin temizleri 180 e yok zaten. 180 e olanlar en az 200 bin km. O kmlerde 10 yasında 200 bin km de bmw nin Yürütme maliyeti çok yüksek olur. Hem parçalar pahalı hem işçilik pahalı bu araçlarda. Yukarıda arkadaş demiş triger değişimi bile önemli mesele. Faturalı değişmiş bulmak lazım. Bi de çoğunun km si düşürülmüştür, 200 bin km de olduğuna bakma. Çok riskli olur.
11-12 yaşında 5.20 3.20 çok daha güzeldir, gönül tabiki bmw der, hatta c180 komp. der.
Bu fiyatlara trendx focus, enjoy 1.6 cdti astra veya jetta falan oluyo, sıfır olarak da anca polo fabia clio oluyo.
ben tercihimi en yeni modelli, en az km li olan araçlara yöneltirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdiosKidhocam benim gönlümden geçen bmw 3.20d 2010-2011 o fiyata bu aracı almak risk mi olur düşünceleriniz nelerdir ?
bmw her türlü risktir. parça fiyatları inanılmaz, bunu kaldırabilecek misin, önemli olan bu. ayrıca 10 yaş kendi aldığın bir araç için tamam ama 2. el için her zaman için ayrı bir risk.
-
dediğinizde sonuna kadar haklısınız bu durumda hangi araçları önerirsiniz bir kaç link atma imkanınız var mı ? 0 ve ya 2.el farketmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdiosKiddediğinizde sonuna kadar haklısınız bu durumda hangi araçları önerirsiniz bir kaç link atma imkanınız var mı ? 0 ve ya 2.el farketmez
ben şu an araç arayışında değilim, gönderecek bir link yok elimde. kendi yaşadıklarımı söyleyebilirim ancak:
ilk araç kullanmaya başladığımda 5-6 2. el araç değiştirdim. hepsi de maks 3-4 yaşında ve 50.000km araçlardı. ama buna rağmen başım beladan kurtulamadı. sonrasında son 25 yıl 4 sıfır araç aldım. sıfır araç gibisi yoktur.
180bin lira ile çıksam alabildiğim sıfır aracı alırım ben, 2. el almam. illa 2. el alınacaksa dediğim gibi maks 3-4 yaşında ve 50bini geçmemiş birşey olmalı. bmw 5 serisinin yürütme maliyeti yüksektir. passat yerine 520i alabilirdim ancak bakımıydı, yakıtıydı canıma okurdu. mesele sadece alabilmek değil, aldıktan sonra masrafını da karşılayabilmek. beni şahsen yorar 520.
-
20 30 bin daha ekle 2013 2014 falan manuel comfortline golf olabilir en azından 11 senelik değil 6 7 senelik çok başını ağrıtmaz 11 senelik araba kadar
-
Kia Ceed veya İ30 alabilirsin masrafsız ve kaliteli modeller. 1.6 TDi DSG kombinasyonlu araçlara bakılabilir ama akılda her zaman soru işareti kalır. Sizin nasıl bir araca ihtiyacınız var bunu söylerseniz daha doğru araçlar önerebiliriz. Mesela 0 km araç da alabilirsin birazcık daha eklersen bütçeye. -
Bir kenara en az 10-15 bin lira koyup arabaya masraf olarak harcamaya hazırsanız alınabilir. Aslan besleyen yemini düşünmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411
Kia Ceed veya İ30 alabilirsin masrafsız ve kaliteli modeller. 1.6 TDi DSG kombinasyonlu araçlara bakılabilir ama akılda her zaman soru işareti kalır. Sizin nasıl bir araca ihtiyacınız var bunu söylerseniz daha doğru araçlar önerebiliriz. Mesela 0 km araç da alabilirsin birazcık daha eklersen bütçeye.daha doğrusu temiz bir araca ihtiyacım var dizel ve otomatik olarak 0 olarak hangi aralar var ki ben baktığımda fiyatlar hep uçuk
-
Eğer oyle bir Araca bakıyorsanız kafanızdan 2 şeyi silin.
1- kilometre orjinalliği
2- orijinallik
2-3 yıllık dizel bmwler bile 150 bin km’lerde. O araçların orjinal olma ihtimali çok dusuk, gerçekten olanda üst kasa fiyatınadir.
Kullanici kitlesi de belli. O araçların hemen hepsi yapboza dönmüş, ustadan ustaya, sahipten sahibe dolaşmış araçlar.
Eğer araca vereceğin para disinda paran varsa, yeterki stil sahibi bir aracım olsun diyorsan al.
Eğer masraflar sıkar diyorsan Toyota, hyundai, kia grubu araçların o paraya sağlam dizel otomatikleri bulunur. -
2016-2018 arası Ford Focus Dizel Otomatik -
focus yada megane 4
Benzer içerikler
- mini cooper yorumları
- 2.5 130 luk transporter yorumları
- boyalı araç alınır mı
- peugeot 3008 1.5 mi 1.6 mı
- ford focus alınır mı
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X