180-200 bin TL civari arac önerisi?
-
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-start-stoplu-cam-tavan-akilli-giris-963880817/detay
-
Hocam hyundai bayon alınırmi sizce ?
-
Yakıt sorun değilse alınır tabiki -
Hocam bu kadar çok yaktığını bilmiyordum valla hyundai lerin..
-
1 motor az yakıyor ama oda pahalı -
Yakit konusu cok memnun etmez ama benim tercihim egea cross olurdu -
hocam o fiyatta en fp araç egea 1.3 urban urban plus ve üstü paketler olur.
1.2 tce icon megane 4'de bakabilirsiniz ama yakıtta fazla yakacaktır dizele göre.
-
valla bu gidişle alamayacağım sanirim
adam akıllı arabalar cok pahalı.. zaten fiyatlar asla dusmuyor. günden güne kötüye gidiyor..
bilmem bu isin sonu ne olacak.. -
Zaten yakıt uçtu gitti güzel bir scooter al en temizi -
Hocam bebek var şimdi 2004 fiesta var ama küçük geliyor.. almışken en az 5 sene boyunca binecegimiz birsey alalım hemde aşırı değer kaybı olmasın diyerek hareket ettik ama.. geldiğimiz noktada bütçenin hiçbir kıymeti kalmadı.
-
Bulursan yapıştır geç, sıfır sıfırdır. Bulamazsan DS4 bakabilirsin ilk aklıma gelen.
-
Egea 1.3 dizel sıfıra yakın alınabilir nispeten dolu paketiyle.
1.6 dizeller manuel olursa düşük kilometreli bulunabilir.
Corolla düşünülebilir lpg ile yakıtı düşük olur.
Kolaylıklar dilerim araç almak çok zor ama tavsiyem bugün alabiliyorsanız gidin alın beklemeyin.
Ben geçen hafta salı gün araç aldım bir önceki cuma aracımı sattım haftasonunda 2-3 bin zamlandı ilanlar.
-
Merhaba hocam 2019 yeni kasa focusun fiyatı 5-6 önce bile 200k üstüydü.
Megane 1.3 tce joy 140 HP araç kovalanabilir, yada 1.6 mj egea en az urban araç alınabilir ..
-
aynen hocam belki 210 falan olur dedim ama... dün çoğu ilan 10-15 bin koymuş üstüne..
-
Senin ilacın astra j 1.4 T sport stil veya cosmo otomatik bulabilirsin lpg uyumuda var dilersen gidip egea almak gibi bir hata yapma -
otellere hiç bakmamıştım araştırayım hocam bu aracida teşekkür ederim
-
2004 fiesta sonrası bu paraya uygun yakıtlı araba zor, bendede var 2004 tdci, mübarek özellikle şehirlerarası kokluyor.Evdekiler yeni arabaya ısrar ediyorlar ve 230 bin bütce ile aklıma yatan araba alamadım 2 aydan beri ve devamlı zamlardan dolayı kayıpdayım . (aracınızı kaçdan satmayı düşünüyorsunuz,benimki 195 binde ve bende satacağım acaba gerçekci piyasası nedir)
-
Hocam benim araçta 170 binde tüplü benzinli... iki parça küçük boyası var. surtmeden dolayi... herkes kafasına göre bisey yazıyor ortalama istenen fiyatlar 70-80 ama kim alır bilmem.. es dost soruyordu onlardan birine satarım artık bende..
-
Gerçi bu araba 240bin ama gidip bomboş Focus alacağıma , 2019 Skoda Octavia 300bin vereceğime bunu alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 23 Ekim 2021; 18:34:58 >
Benzer içerikler
- lastikcim.com güvenilir mi
- zayıf akü nasıl şarj edilir
- ticari aracı hususiye çevirme
- linea airbag arızası kılavuza bakın
- tamamen antifiriz koymak
- mercedes-maybach s600 fiyat
- honda elektrikli suv
- tesla model q
- akü markaları
- yangwang u7
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X