Corsa 1999 100.yıl 1.4 motor 90 beygir sınıfının en dolusu full+full denenlerden
Benzinli arac lpg hic takılmamıs. Arac 190.000 i gormus
Bu kılometre bu arac ıcın nasıldır alınır mı Arac cok temız kullanılmıs kazası vs de yok sadece ufak bırseyı var camurluk dogrulmus o kadar. Arabayı da cok begendım sadece km bıraz kafamı kurcaladı. Yardımcı olun bılgı verın fıkır verın bana arkadaslar...
Fiyata göre yorum da değişir. Her araba alınılası bir araçtır, yeter ki fiyatı uygun olsun...
Maksimum ederi 10000.Hatta o kadar bile değil bana göre.
206 binde clio sattım motorunda sıkıntı yoktu. ben almadan önce 170binlerde triger sente atlamış. motoru tamir etmişler gayet sağlıklıydı. aracın fiyatı normalse al kullan.
15 yaşında bir aracın kaç km'de olmasını bekliyordunuz ki ? Ya da şöyle sorayım,aynı araca benzer ilanlarda görünen araçların 90-100-110 bin km'de olduğuna inanıyor musunuz ?
Yaşlı araba alınırken km'sine boyasına değil,masrafına bakılır,bir de fiyatına. 12 bin liraya aldığınız araç size 6 bin lira masraf açarsa o arabayı almış olmanızın bir anlamı kalmıyor. O yüzden bırakın şu sayaçta yazan rakamları.
quote:
Orijinalden alıntı: prof_erhans
Hocam merhaba bende aynı motora sahip combo var 1997 model fakat 60 hp olması lazım , aracım şu an 370 binde ve nazar değmesin ne çekişinde ne gidişinde ne de sesinde hiç birşey yok , demek istediğim şu araç eğer temizse adam gibi bakılmışsa emin olun motoru taş gibidir ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme