188 TL Razer RZ01-03850200-R3M1 Deathadder Essential Optik Kablolu Beyaz Oyuncu Mouse
-
-
Bu fiyata Orijinal değildir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyahıda aynı fiyata satıcı razer
https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D
-
Fiyatı 188 lira
-
Uzun süredir bu fiyatta aynı satıcı tarafından satıcıya araştırmıştım, baya bir razer ürünü satıyor WhatsApp iletişim hatları bile vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar zaten uzun zamandır böyle, hatta ben n11 üzerinden biraz daha ucuza aldım 1 ay önce.
-
bu fiyata şaşırdım açıkçası. keşke 1 ay önce görseydim.
hatta alıp yedek olarak bekletsem mi diye düşünüyorum. frisby'nin everest'in mouseları falan bu fiyata satılıyor. çok ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Ocak 2022; 17:54:10 > -
El küçükse V2 Mini daha iyi.
-
200 TL DA V2 mini herşeyiyle daha iyi; daha iyi sensor, daha iyi kablo, daha iyi ptfe skatez, daha hafif, daha iyi switchler.
İkisinde de LOD 2.4 ortak olumsuz yanları bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ocak 2022; 19:11:49 > -
Razer Viper Mini'den buna geçtim, ofis mouse u olarak. Razer mini'de scroll tekeri çok sert gelmişti bunun oldukça yumuşak, ancak bazen atlama yapabiliyor. Genel olarak rahat mouse. Ofis için kullandığım için oyun performansını bilemiyorum.
-
Bunlar orjinal degil, yazilimin tanimasi orjinal olmasini saglamiyor. Yine de fena mouse degildir ama 1-2 sene icinde scroll problemi yasatmasi cok muhtemel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nerden anlıyorsunuz hocam orjinal olmadığını anlatırsanız aydınlanırız yarın geldiğinde bakarım ben de
-
Ledlerinden belli oluyor detayli incelersen direk anlarsin, sahtelerinde ortada bi tane dandik led koymuslar. Orjinallerde homojen olarak duruyor
yarın gelince detaylı bir incelerim hocam
sinerjide de bu modeli var 15 lira fark ile bu da mı çakma sizce ?
sinerji.gen.trRazer Deathadder V2 Mini RGB Gaming Mousehttps://www.sinerji.gen.tr/razer-deathadder-v2-mini-rgb-gaming-mouse-p-38205?utm_campaign=cpcSmart&gclid=Cj0KCQiAxc6PBhCEARIsAH8Hff1Tn9OThU5QzCyVyrnghkFEGRoD1qrTxSafpMuKznEQse5Gfcdq1fEaArloEALw_wcB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarilaci1928 -- 28 Ocak 2022; 19:56:18 > -
Bu orjinaldir muhtemelen ama tam olarak emin degilim
neyse dikey mouse almaya geldim ben hedeften şaşmayım
-
orjinal mi alan var mı? Bedava bu fiyata.
-
ben aldım yarın geliyor editlerim inceleme atarım hocam
-
Ürün orijinal arkadaşlar. Satıcısı da gayet güvenilir. Orijinal değil diyenler neye göre diyorlar söylesinler de cevap verelim
-
Zonebilişim sahte ürün satmaz. Yetkili ithalatçısından Türkiye garantili ürüne nasıl sahte diyorsunuz? Bilginiz yok ama fikir çok.
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- msi shout out
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X