Şimdi Ara

188 TL Razer RZ01-03850200-R3M1 Deathadder Essential Optik Kablolu Beyaz Oyuncu Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce siyahını kullanmıştım scroll yaparken atlamalar oluyordu fakat oyun oynarken çok rahat ettiğim bir ekipmandı.

Beyazını bu fiyatta görünce aldım bir adet ,bence fırsat bu dolar kurunda.

https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03850200-r3m1-deathadder-essential-optik-kablolu-beyaz-oyuncu-mouse-p-HBCV00000J8UQW?magaza=Zonebili%C5%9Fim

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu fiyata Orijinal değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyahıda aynı fiyata satıcı razer

https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-essential-gaming-mouse-rz01-02540100-r3m1-p-HBV00000JFY3D

• Fiyatı 188 lira

• NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir bu fiyatta aynı satıcı tarafından satıcıya araştırmıştım, baya bir razer ürünü satıyor WhatsApp iletişim hatları bile vardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar zaten uzun zamandır böyle, hatta ben n11 üzerinden biraz daha ucuza aldım 1 ay önce.

• bu fiyata şaşırdım açıkçası. keşke 1 ay önce görseydim.

hatta alıp yedek olarak bekletsem mi diye düşünüyorum. frisby'nin everest'in mouseları falan bu fiyata satılıyor. çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 28 Ocak 2022; 17:54:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • El küçükse V2 Mini daha iyi.

• 200 TL DA V2 mini herşeyiyle daha iyi; daha iyi sensor, daha iyi kablo, daha iyi ptfe skatez, daha hafif, daha iyi switchler.

İkisinde de LOD 2.4 ortak olumsuz yanları bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ocak 2022; 19:11:49 >
  • Razer Viper Mini'den buna geçtim, ofis mouse u olarak. Razer mini'de scroll tekeri çok sert gelmişti bunun oldukça yumuşak, ancak bazen atlama yapabiliyor. Genel olarak rahat mouse. Ofis için kullandığım için oyun performansını bilemiyorum.

• Bunlar orjinal degil, yazilimin tanimasi orjinal olmasini saglamiyor. Yine de fena mouse degildir ama 1-2 sene icinde scroll problemi yasatmasi cok muhtemel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozan1910 O kullanıcısına yanıt

nerden anlıyorsunuz hocam orjinal olmadığını anlatırsanız aydınlanırız yarın geldiğinde bakarım ben de

• sarilaci1928 kullanıcısına yanıt
    Ledlerinden belli oluyor detayli incelersen direk anlarsin, sahtelerinde ortada bi tane dandik led koymuslar. Orjinallerde homojen olarak duruyor

yarın gelince detaylı bir incelerim hocam

sinerjide de bu modeli var 15 lira fark ile bu da mı çakma sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarilaci1928 -- 28 Ocak 2022; 19:56:18 >
  • sarilaci1928 kullanıcısına yanıt
    Bu orjinaldir muhtemelen ama tam olarak emin degilim

• neyse dikey mouse almaya geldim ben hedeften şaşmayım  

• orjinal mi alan var mı? Bedava bu fiyata.

• incubus İ kullanıcısına yanıt

ben aldım yarın geliyor editlerim inceleme atarım hocam

• Ürün orijinal arkadaşlar. Satıcısı da gayet güvenilir. Orijinal değil diyenler neye göre diyorlar söylesinler de cevap verelim  

Zonebilişim sahte ürün satmaz. Yetkili ithalatçısından Türkiye garantili ürüne nasıl sahte diyorsunuz? Bilginiz yok ama fikir çok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.