Şimdi Ara

19 yaşındayım ikinci senemde kazandım ve kayıt için askerlik belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerekli mi arkadaşlar? ben hiç askerlik şubesine başvurmadım ne gerekli bilmiyorum.

• up up up.
  • bende aynı durumdayım
  • 2. senen ise gerek yok diye biliyorum üni. gerekli işlemleri hallediyor, benimde 2.senem bu arada yanlısım varsa düzeltin.
  • eğer gerek varsa askerlik şubesine gideceğim. bu arada 1 mayıs 1995 doğumluyum. askerlik yoklamam henüz gelmedi. sizce normalbir durum mu?
  • lan up bea.
  • Banada bu konuda bilgi lazım Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım.

Şu Türkiye'deki bürokrasi var ya arkadaş. İnternet gözümüze kadar girdi hala bunlarla uğraşıyoruz
  • ikinci senesinde kazanan hiç mi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoden1

eğer gerek varsa askerlik şubesine gideceğim. bu arada 1 mayıs 1995 doğumluyum. askerlik yoklamam henüz gelmedi. sizce normalbir durum mu?

Senden 2 ay falan daha büyüğüm öyle bir durum yok dershanede 93'lü biri vardı tüm mezunlar içinde sadece onun tecil yaptığını gördüm kazandığım üni. sitesindede 92 ve önce doğanlar için tecil belgesi istiyorlar yani 95'li olup bu sene kazananlar için sorun yok bence ama daha büyükleri bilmiyorum.
  • inş öyledir sağolasın.
  • Beyler bende 95 liyim bi üniversitede kayıtlıyım şu an ama bu sene başka bi yeri kazandım şimdi bu eski üniversiteden kaydı sildirince askerlikle ilgili bi işlem gerekiyor mu yeni üniye kayıt olurken
  • Bu sene ya 92 liler ya da 93 lulerdenbelge isteyecekler rahat ol 95 liler direkt gidip kayit yaptirabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayıt için askerlik belgesi 29 yaşını aşmışlardan alınıyor 92-93 olmakla alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.