O dönemi atlattıktan sonra kendimden korkmaya başladım. Çünkü 8 gün içerisinde algıda bozukluk, ses, halisinasyon oluşmadı. Nasıl oluşmadı o yüzden korkuyorum. Yapılan deneylerde 48 saat sonrasında bozulmalar başlıyor. Tabi sonucunda uyuyabilmek için aldığım ilaçla birlikte beni 6 yıllık psikiyatrik tedaviye soktu. 8 günlük filmim için sorunuz varsa alabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
192 saat(8 gün) uyumadım
-
-
Belki de farkında olmadan uyuyup unutmuşsundur, olamaz mı ?
-
8 gün nedir hocam ben 32. saatten itibaren bayılmaya başlıyorum.
-
Hayır hocam annem de o günlere şahitti hiçbir şekilde uyumaya geçmemişim. Annen uyurken sen de uyumuşsundur farkında değilsinizdir diyeceklere; bilincim hep açıktı çok uyumaya çalıştım ama uyuyamadım uyku frekansına girmedi beynim bir türlü. En son psikiyatriye gittik ilaç verdi ilk gece sadece 2.5 saat uyuttu kesik kesik(günde 2.5 saat) bir kaç hafta sonra normale dönebildim ama hala izleri olduğunu düşünüyorum o günlerin bende. Psikolojik olarak o günlerden sonra normal gitmedi hayatım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de inanamadım çok kötüydü. İlk bir kaç gün hafif sersemlik son günlere doğru bilinç açık(hatta normalden daha fazla) dış uyaranlara tepkisizleşme başladı mecburen saldım kendimi
rekorum 52 saat
-
Ben o 8 günde 15 saat(gündüz uykusu)uyumuşumdur.Benimki işle alakalıydı.Halüsülasyon görüyorsun bilinçaltın karman çorman oluyor.Oturuyorum mesela araç korna sesi,ışığı vs...olduğunu sanıyordum.Öyle absürt şeyler görmedim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 29 Mayıs 2021; 3:11:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam doktora gitmek için neden 8 gün bekledin? Bir de hangi ilacı verdi?
-
Ne olduğunu şaşırdık bir anda uyuyamayan birini düşün sürekli uyumaya çalıştım daha doğrusu uyumak için yattım ama olmadı(burada anlatamacağım durumlar yaşadım) en son psikiyatri görsün istediler
olanzapin hocam rexapin veya zyxprexa kullandım bıraktım uyumama o ilaç yardımcı olmuştu
7.ve 8. günler nasıldı hocam ? halsizlik yorgunluk olmadı mı? beyin olarak uyuyamasan da vücut iflas eder gibime geliyor
-
eğer dalga geçmiyorsanız ciddi ciddi sormak istedim
1- kafanıza taktığınız problemler var mı ya da kaygılarınız ( ki türkiyedeyiz yani kaygılar illa ki vardır) bunlar mı etkiledi sizce ?
2- ben bir kere 24 saat uykusuzluk çekmiştim ilaçla bile zor uyumuştum ama o kadar huzursuzdum ki ağlamak istedim kalp atışlarım değişti ölücem sanıdm vs o panikle daha da uyuyamadım .. 24 saat sonunda kas gevşeticiyle uyumuştum bir daha da böyle problemim olmadı..
sorum şu ben 24 saatte bile rahatsızlandım kafayı kırcaktım bahsettiğin kadar uzun süre delirmeden kalman mümkün değil nasıl başardın başka ilaç alıyo muydun zaten ?
3-daha önce benim gibi kısa süreli bişi yaşadın mı ? benim bu bir seferlik sorunum senin gibi uzun süreliye çevirmesinden korkuyorum
-
bi keresinde arkadaş kaçak çay vermişti demi de baya koymuş 1 gün boyunca uyuyamamıştım ertesi gün akşam vakitlerine doğru yamulmuştum
-
11 günle rekor kıran adam var sallıyorsun bence
Hocam kendimde değil gibiydim dışarıdan gelen soruları yanıtlayabiliyordum ama. Ayakta duramıyordum. Artık öleceğimi sandım. Çok zordu
İnanıp inanmamak sizde. Tüm ailem, arkadaşlarım şahittir duruma
Öncesinde sosyal hayatla ilgili(7 yıl önceden bahsediyoruz) bir takım kaygılarım vardı tabi kalabalığı sevmezdim ve her zaman herşeyi maalesef ki çok düşünürdüm. Fakat beni 8 gün uykusuz bırakacak ne olduğunu merak ettim bir sebep bulamadım.
Bu arada arkadaşlar buraya bilmenizi istediğim kadarını yazıyorum 8 gün içerisinde iyi şeyler olmadı. 192 saat diyorum normal duramazsınız bozulmalar başlar. Benim ilginç bulduğum halisinasyon, ses, bilinç gitmesi yoktu hiç olmadı. Olsaydı şizofreniye bile çevirirdi Allah korudu atlattık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 40 saat uyumadım
Hocam ingilizcem yeterli değil 8 gün için beyinde kalıcı bir hasar oluşabileceği yazıyor mu?
Baktım bununla bir ilgim yok genetik geçiş ve 2. evre de halisinasyon var. Semptomlar uymuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rabia akrostiş
- aletta ocean
- ezan sesi duymak
- fare ölüsü kokusu zararları
- boy uzaması nasıl durdurulur
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X