Şimdi Ara

[color=#990000]1994 MODEL HYUNDAİ EXCEL KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?[/color]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1994 MODEL HYUNDAİ EXCEL ARACI OLAN BİR ARKADAŞIMDAN SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ARAÇ KLİMALI 160.000 KM'DE BENZİNLİ KIRMIZI RENKTE VE ORJİNAL Bİ ARABA.HİÇ LPG TAKILMAMIŞ. BANA 6.000 YTL YE VERECEĞİNİ SÖYLEDİ. ACABA ALSAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM .TAVSİYE VE GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR.ACCENTLE RE ORANLA AVANTAI VAR MIDIR???? MESALA MOTOR , PERFORMANS VE EN ÖNEMLİSİ YEDEK PARÇA OLARAK ACCENTLERLE BU ARAÇLARI BİR TUTABİLİRMİYİZ. Bİ RİCA ETSEM BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.ŞİMDİDEN ÇOK SAĞOLUN:::::::::::))))

• sen almayacaksan o arabayı ben alayım:)

bende öyle bi araba arıyorum.eski kasa accentlerde kat kat daha sağlam bi araba,bide orjinal benzinli olması çok güzel.yani tüp takılmamış olması çok iyi.eğer niyetin varsa hemen o arabayı kap.yok almam dersen ben alırım haber ver
  • USTA DÜN ALDIM ARABAYI .ÇOKTA MEMNUNUM İYİKİ ALMIŞIM.ÇOK GÜZEL Bİ ARABAYA BENZİYOR.KLİMA FİLAN SÜPER.LPG Yİ TAKTIRIP BİNİCEM:)))))))
  • hayırlı olsun

bi arkadaşıma aldırmıştım

94 de dayım sıfır almıştı ve aklımda kalmıştı o zamandan

arkadaşım onu satıp model yenileyeyim diye 2000 model yeni kasa aldı

mumla arıyor o arabayı

rahatlık vs

üstelik klimalıymış

daha ne olsun
  • hayırlı olsun .
  • SAĞOLUN ARKADAŞLAR.ALLAH ÇOK DAHA İYİLERİNİ SİZLERE NASİP ETSİN.
  • hadi hayırlı olsun.ama bence orjinal bi arabaymış madem,tüp taktırma derim.

quote:

Orjinalden alıntı: hakan sg

USTA DÜN ALDIM ARABAYI .ÇOKTA MEMNUNUM İYİKİ ALMIŞIM.ÇOK GÜZEL Bİ ARABAYA BENZİYOR.KLİMA FİLAN SÜPER.LPG Yİ TAKTIRIP BİNİCEM:)))))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
    o fiyata klimalı temiz araba almışsınız.. LPGde olursa rahat rahat binersin.
  • aynı modelden bizdede var güzel araba sorun yaşamzsın avrupa araba zatenn
  • ben 3 yıl 93 modelini kullandım, accentlerden kalite olarak 1 gömlek üstte bi araç, parçaları accente göre pahalı. LPG taktırıp kullanmıştım. 30 litrelik tankla 405 km menzilim vardı.
  • BENDE 30 LT 'LİK TANK TAKTIRDIM.TANKI DAHA TAM BOŞALTIP DENEMEDİM AMA H.SONU.ALANYADAN BURDURA 270 KM YOL GİTTİM.GİTMEDEN FULLEDİM DEPOYU.BURDURDA BİDAHA DOLDURDUM.TAM 37 YTLLİK LPG ALDI.ODA KM'DE YAKLAŞIK 140 KURUŞ GİBİ BİŞEY YAPIYO. TABİ ARABADA 4 KİŞİYDİK VEDE DÜZ YOLDA KLİMA DEVAMLI AÇIKTI BANA GAYET MAKUL GELDİ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.