Şimdi Ara

1995-98 Bmv 3.16i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilk otomobilini almayı düşünüyorum.Butcem 20.000 tl max.Bu araçla 2002-2005 focus almak istiyordum.Bu arada bana bir tanıdığım
    95- 97 model bmv 3.16 i model araç alabilecegimi donanım ve sağlamlık acisindan sağlam olduğunu kolay kolay sorun çıkarmayacağını ve comforunun iyi olduğunu söyledi.Ben oyle hız performans takıntısı olan biri degilim yuksek hızlarda yuksek performans istemiyorum.Yigilmasin yolda yeter iki araç alakasız ama sizce hangisi mantikli bmvnin adı yetiyor.Fikirleriniz benim icin onemli bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi görüşüm 2.el BMW alınmaz. BMW sahipleri çok hırpalıyor araçlarını artık bitti bitecek hale geldiğinde satışa koyuyorlar. 2001-2005 arası olan kasaya bakmıştım bende 1 tane düzgünü yok piyasada. Siz bulursanız kaçırmayın BMW forddan dediğiniz gibi daha iyi ancak dediğim gibi temizini bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor.

• Hele 3.16 ise temizini hiç bulamazsın.

• BMW konfor aracı değil öncelikle , heme ki 20 sene önceki aracın konforundan bahsetmeye gerek bile yok.
    Sen focus al devam et , 3.16 zaten bulamazsın temiz , parçaları pahalı , sanayide uzun süre geçirisin.
    Dersen işim yok , arabanın her zımbırtısını öğreneyim , gir bu işe.
    Ama işinde gücünde insansan illallah dedirtir.
  • 1.6 motor o kasaya göre zayıf geliyor en azından 3.18 almalısın temizi yok diyenlere aldırış etme temizi var ama bulman için çevren olması lazım geçen sene bir arkadaşım aldı yaşlı bir amcadan 3.20 aracın herşeyi orjinal ne bir oynama var nede bir yıpranma adam rahatsız olduğu için artık binemiyormuş o yüzden satmış bmw gibi araçları alırken acele etmeyeceksin biraz araştırmak lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-orjinal-318is-temiz-yorulmamis-arayanlar-icin-233971095/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-degisensiz-orjinal-km-1998-3.18is-233954800/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-degisensiz-hatasiz-97-model-aile-araci-233884380/detay

• Arabayla gerçeken uğraşırım derseniz alın yok ben sadece benzin koyup rutin bakımlarını yaptıracağım derseniz de Focus'la devam edin.
    Eğer bmw olacaksa genelde 320i ve üzerine tavsiye ederler ama siz hızla işim olmaz diyorsunuz.
    Bu yüzden temiz 316 bulmak diğer modellere göre daha kolaydır. Bakımları akran araçlarla aynıdır. Sadece ustasını bulmak lazım.
    316i diğer arkadaşların bahsettiği gibi canı çıkarılmış modeller değillerdir, hırpalananlar 318is 320 ve üzeridir.
    Adam tutup 316'yla zaten istesede yanlıyamıyor nasıl hırpayalacak aracı. Genelde hızla ve modifiye ile işi olmayan insanlar kullanırlar.
    Eğer 316 olacaksa da aşağıdaki linkte gibi olsun, fiyat yüksek evet ama kıstas da böyle olmalı.
    Koca koca orjinal olmayan jantlar takılıp bozulmamış olmalı ki sizi üzmesin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cankayaotomotiv-1996-bmw-3.16i-sunroof-plusklima-plusderi_06-mlh-plaka-233951150/detay

• Acikcasi gözüm korktu.Yorumlardan .araçlardan bmv ye cok yabanciyim.Her araçta olduğu gibi temizini o yasta nasil bulucaz, bulunanlar cok ucuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nctemiz -- 1 Ekim 2015; 22:45:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 1.8 ls
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araçlar cok guzel ama butceyi aşıyor.Nasil olacak bilemiyorum,

• 20.000 için en mantıklı araba punto.lpgli olanı da az yakıyor dizel olanı da.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    20.000 tl ye alınacak bircok araç var .Bahsettiginiz araçta bunlara dahil ancak bmvler hakkında bilgi fikir alışverişi yapmak amacım.Almasamda focusla devam ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nctemiz

20.000 tl ye alınacak bircok araç var .Bahsettiginiz araçta bunlara dahil ancak bmvler hakkında bilgi fikir alışverişi yapmak amacım.Almasamda focusla devam ederim.

e36'lar hakkında şunu söyleyeyim,

20 yıllık her araba sorunlu olur. bmw'de bir tık fazla bu durum çünkü sahipleri çok hırpalıyor. (ama bu o paraya temizini bulamayacağınız anlamına gelmez) ayrıca e36 alacaksanız 3.20 almalısınız, 3.16 performans olarak biraz kötü ve biraz daha fazla yakıyor.

bmw almayı ciddi ciddi düşünüyorsanız şunu önereyim, sahibinden.com'da ki ilanların sadece %20si alınabilir ilanlardır. techturkey'de ki satılık araba ilanlarına bakın eski sahibinden bile görüş alabilirsiniz.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    Yapıcı yorumlariniz icin teşekkürler

• nctemiz kullanıcısına yanıt
    Bmwlerde klasik akışmetre sorunu vardır parça fiyatı biraz yüksektir sanayide iyi bir usta tanıman lazım bmw ilgi ister bebek gibidir kız gibidir ilgi göstermezsen seni üzer naziktir ilgi ve özen gösterirsen seni mutlu eder araçtan keyif alırsınız bununda bir bedeli vardır zaman ve sağlam bütçe bütçeyi aşıyor demişsiniz bence hiç bulaşmayın 3.16 bmw alınmaz hep yakıt tüketimi fazla hemde gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Ekim 2015; 6:43:21 >
  • Parça fiyatı yüksek ve kumar aracı, arıza verirse masrafı üzer.

• Bmv sayfası yorumlarıniza gore kapanmış gorunuyor.Yardimlariniz icin teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.