Şimdi Ara

1997 model toyota corolla alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
14.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 97 model toyota corolla 1.3 XL
    185.000 KM de LPG li

Fiyat 12.450tl denmiş pazarlıklıa 11.500tl veya 12000 tlye alsam iyi etmiş olur muyum

Kaç gündür araba arıyoruz yorum bekliyoruz satarken değer kaybeder mi? km si fazla mı? yardımcı olun....

• arkadaşlar yokmu bir bilginiz. Toyota motorlarının ömrü ne kadar?

cvp bekliyoruz

kullanan yok mu arkadaşım toyota corolla?
  • Fiyatı birazcık yüksek.Motor ömürleri yüksektir.Ama iyi kullanılmışsa.10.000-11.000 arası fiyatı iyi olur.
  • araba temizse kesınlıkle al derim. toyota ay benzın yer.
  • 1996 model xli miz var. Şükür gayet memnunuz. Çok masraf çıkarmıyo ve km 230.000 de. 185.000 çokda değil bana göre. Bütçeniz var ise 1600 motor almanızı öneririm.
  • aslında aracı babama alacağız oda yere çok yakın diyor yılda 1 hafta köye gider onun için korkuyor altını sürteriz diye aslında köy yolu düz ama ikna edemeye çalışacaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancc

aslında aracı babama alacağız oda yere çok yakın diyor yılda 1 hafta köye gider onun için korkuyor altını sürteriz diye aslında köy yolu düz ama ikna edemeye çalışacaz artık

Evet yere yakın bir araç. Bazen sıkıntı oluyo.
  • O paraya alınabilecek en sağlam ev konforlu araçtır.Biz çok sürttük o arabanın altını.Taş gibidir.
  • 1.6 xei full olandan aldım yeni 13.800e full orjianl kazasız değişensiz sıralı lavato lpg li. Tercih senin ama 1.6daki haz daha farklıdır 1.6 bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifim

1.6 xei full olandan aldım yeni 13.800e full orjianl kazasız değişensiz sıralı lavato lpg li. Tercih senin ama 1.6daki haz daha farklıdır 1.6 bak derim.

Hayırlı olsun. 1600cc yi ben de öneririm.
  • Teşekkür ederim kardesim.
  • Mümkünse bende arkadaşlar gibi 1.6 almanızdan yanayım. O model yılına göre km si normal zaten.

Diğer türlü km si düşürülmüş araçlar oluyor genellikle. Altını yere sürtmekten korkmayın çok sağlamdır ayrıca kartere şaseden dolayı zarar gelmez
  • 2006 da en full u olan 1.6 GLİ ( 97 model ) satmıştım.0 aldım 160 binde 14500 e gitti.
    çok dayanıklı,sorunsuz ve konforlu bır aractır.
    Şiddetle1.6 tavsiye ederim,XLİ,XEİ yada GLİ olabilir.hem gidişi iidir,hemde yakışı azdır.
    Fakat fren konusunda gunumuz araçları yada ozamanın ABS li araclarına nazaran durma özürlü bir aractır.Dikkatli ve kontrollü kullanıdıgında hiçbir sıkıntısı yoktur
  • diğer arkadaşların dediği gibi 1.6 al memnun kalacağına eminim.7 sene kullandım 96 model 1.6 gli modelini..

arabanın fiyatını ben bilmiyorum 1.3 kaç liradır..ama kmye takılma kesinlikle.toyotanın motoru 500bini rahat devirir.zaten arabayı ustasına yada servisine götürüp baktır ona göre karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversin -- 26 Ocak 2012; 0:56:20 >
  • 1.6 temİz bulursan sakin kacirma boyle araba yapilmadi, benimkisini satmaya niyetim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.