1997 Otomatik Opel Corsa Aracım ne kadar eder ?
-
-
çalışıyorsa bir araba en az 20 istiyorlar. otomatik vites farkı da en kötü araçta 20 bin lira. 40 yapar.
istenen o ama eder mi ? çoğunluğa göre etmez. ama muadillerine o fiyat çekilmiş.
-
Eder mi etmez mi tartışması iyi hoşta diğerleri 40 yazarken kimsede bu araba 20 ediyor aslında 20 ye vereyim demez. Amacım bilgi edinmek tartışma yaratmak değil. Şu anın şartlarını konuşmak lazım. Örneğin 1 damacana suya 15 tl veriyorum eder mi etmez mi tartışılacak çok şey var ama ihtiyaçsa alıyorsun mecbur.(Söylediklerimin hiçbiri size değil genel konuşuyorum cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim @MaDMaxiBo
-
gir sahibindene bak arabanin dengine. bendede corsa b var, avrupadayim, 300 euroya aldim 1 senedir bende, guzel arabadir.
-
keske bir üstteki yorumu okumasaydım
-
Normal zaman için haklısınız ama şu an orada yazanla satılan arasında baya fark olduğu biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: un momentogir sahibindene bak arabanin dengine. bendede corsa b var, avrupadayim, 300 euroya aldim 1 senedir bende, guzel arabadir.
-
bana göre bu arabanın bu piyasa şartlarında olması gereken fiyatı 25/30 arası. ha şartlar değişir dolar 10 a çıkar enflasyon da resmi olarak 40 ları bulursa o zaman 60 a da alan çıkar.
ama üstü yok. bildiğin hurda . kusura bakma.
-
Hocam olması gerekeni bende biliyorum ama olması gereken bu diye piyasanın bütün yükünü ben sırtlayacak değilim.Olması gerekeni değil şu an milletin alım satım yaptığı piyasa göre fiyatı ne onu merak ediyorum -
zaten bu piyasa şartlarında olması gereken fiyatı yazdım. o sitede yazılanlara aldanmayın. ha aldanırsanız araçların satılmadığını o fiyatlardan kısa zamanda anlarsınız.
-
Malum sitenin %30 düşüğü. -
50 ile 100 bin arası eder sen 200 yaz pazarlıkla düşersin cuanki piyaca bu satılmasını istiyorsan en ucuzunu koy bekle yazan olmazsa dahada düşür
sen şimdi 20 bini ufak para olarak görüyor olabilirsin ama hışırı cıkmış arabaya bu parayı verip yıl 2021 de binceğime gider iphone 12 artı ps5 alırım bu aractan daha fazla keyif alırım ben damacana içilcek bişi araba işi keyif -
Malum sitenin %30 düşüğü.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gir sahibindene bak arabanin dengine. bendede corsa b var, avrupadayim, 300 euroya aldim 1 senedir bende, guzel arabadir. |
Benzer içerikler
- bipolar ehliyet yenileme
- peugeot partner 1.9 kronik sorunlar
- hyundai i10 kronik sorunları
- lastik sensörleri algılanmadı el kitabına bakın ne demek
- hgs olmadan geçiş yaptım ne yapmalıyım
- byd seal sedan
- fiat topolino klima varmı
- en çok tutulan suv araçlar
- yeni ev6
- honda zrv 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X