Bildirim
1997 toyota corolla XLİ triger sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bursada küçük sanayide 3 sene önce toyota özel servisinde değiştirmiştik 200 tl tutmuştu hepsi ama ayrıntısını bilmiyorum bu fiyata neler dahil marka nedir ben götürmemiştim, normalde 120.000 km de değişiyor fakat biz 100.000'de değiştirmiştik. -
ben geçen sene 97 corollanın triger seti,v kayışı,ön fren balatası ve diskleri, arka fren balatası, motor yağı ,yağ filtresi,hava filtresi.benzin filtresi,4 buji, 3 silecek,arka salıncak burçları nı 85 tl ye almıştım , ama işçilik vermedim kendim yapmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 10 Şubat 2009; 2:03:35 > -
Arkadaşım o yazıdaki 85ytl mi yoksa yanlışmı yazılmış ,o kadar parça nasıl o fiyata alınmış hayret.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X