Şimdi Ara

1998-2003 Jeep Grand Cherokee (Off-Road Versiyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir kaç ay önce BMW M5 mi 2.5 WRX STI mı diye bir konu açmıştım ve kararım biraz değişti. Grand Cherokee'lar dikkatimi çekmiştir her zaman. O büyüklük, egzoz sesi, dağa taşa tırmanması vb. Elbet denk gelmişsinizdir yanınızdan böyle birşey geçince araba yanınızdan geçip gidene kadar bakarsınız. İşte bu yüzden çok hoşuma gidiyor trafikte bir farkınız oluyor. Almaya kadar verdim fakat hemen alamayacağım. Ortalama 2-3 yılı vardır. Aranızda elbet kullanan veya sahip olan birileri vardır yada fikri olanlarda düşüncelerini yazabilir bu araba hakkında. Motoru çok büyük benzin konusunu biraz dert ettim ki edilmeyecek gibi değil. LPG'den nefret ederim çok gereksiz ve tehlikeli. Dizelde sevmem sesi olsun devir aralığının az olması vb. Normal versiyonları pek dikkatimi çekmiyor çok sıradan aile arabası olarak geliyor bana.

Off-Road versiyona çevrilmiş olanlarda nelere dikkat etmeliyim, artıları nelerdir, eksileri nelerdir ?

En düşük 2.7 CRD motorlu olan versiyonu var off-road olarak. Dizel ve motorunun düşük olması yüzünden bir boğulma yaşar mı veya başka birşey ?

Uzun yolda yükseklik yüzünden bir sorun yaşar mıyım ? (Yandan rüzgar alıyor genelde gittiğim yollar)

2.7 CRD (Overland) - 4.7 - 5.2 - 5.9 (Limited) motor seçenekli olanlardan hangisini önerirsiniz ?

Overland ve Limited arasındaki farklar nelerdir ?

1998-2003 model (genellikle bu aralar off-road oluyor) arası bakıyorum her hangi bir problem çıkarır mı yaşı nedeniyle ?

Benzin tüketimi olarak ne yaşarım ? (2.7 CRD - 4.7 - 5.2 - 5.9) (Not: Benzinli modellerin hepsi LPG'liymiş)

Yorulmuş olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Off-Road versiyonunu almaya değer mi ? Pek dağa taşa çıkan birisi değilim. Yılda 2-3 kere çıkarım belki.

Tüm soruları cevaplayacaklara şimdiden çok teşekkürler.

Edit: Başlık düzenlemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 4 Eylül 2014; 23:54:44 >

• Yardımcı olacak arkadaşlar yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.