Şimdi Ara

1998 model nissan 1.6 slx' 2.nesil lpg kiti olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirtiğim arabayı aldım. daha önceleri siralı sistemden çok müzdarip olan biri olarak bu sistemin enjektör ayarlarını bozmasının ardından bu işin bir türlü düzelmeyeceğine kanaat getirdiğim içim aracıma 2. nesil lpg kiti taktırmak istiyorum. Araba ararken de emme manifoltunun metal olmasına dikkat ettim. şimdi sizlerden bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. benimle aynı araca sahip ve 2.nesil lpg kiti bağlatan arkadaşların yorumlarını istiyorum.

• TABİKİ OLUR ANCAK ONUDA HAKKIYLA TAKARSANIZ FİYATTA ÇOK BİR FARK OLMAZ AMA BİLİYORSUNUZ BİZİM USTALARIMIZ BU İŞİ İYİ BİLİYOR .

İTALYANLAR BUNLARA SORSAYDI O KONTROL UNİTELERİNE FELAN GEREK YOKTU . İTALYANIN KAFAZIZLIĞI BİZİM HERŞEYİ BİLEN USTALARIMIZLA İSTİŞARE ETSELERDİ ZATEN BU ÜÇÜNÇÜ NESİL SGİ YE BİLE GEREK YOKTU

SAYGILARIMLA

quote:

Orjinalden alıntı: sahano

başlıktada belirtiğim arabayı aldım. daha önceleri siralı sistemden çok müzdarip olan biri olarak bu sistemin enjektör ayarlarını bozmasının ardından bu işin bir türlü düzelmeyeceğine kanaat getirdiğim içim aracıma 2. nesil lpg kiti taktırmak istiyorum. Araba ararken de emme manifoltunun metal olmasına dikkat ettim. şimdi sizlerden bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. benimle aynı araca sahip ve 2.nesil lpg kiti bağlatan arkadaşların yorumlarını istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.