Şimdi Ara

1998 Model Peugeut 106 XR Ya da 2000 Model Palio 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki aracı 155000 km alındığından beri kaskolu. Temiz araç önden kazası var ama şase sağlam. 8.500 tl ye alabilirim. Sizce alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 19 Aralık 2011; 12:12:15 >

• 2007 de 8000'e satmıştı babam
    98 106XR
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

Arkadaşlar başlıktaki aracı 155000 km alındığından beri kaskolu. Temiz araç önden kazası var ama şase sağlam. 8.500 tl ye alabilirim. Sizce alınır mı?

bende 306 2001 XR var hocam 11.500 aldım bu arabalar gerçekten süperler sadece dezavantajı çukurlar..
  • biraz arada fark var ana tercihler arasında birde 2000 model 82000 km 1.6 16v palio var. Oda 11.500 civarı. Arkadaşlar yardım ederseniz bu hafta bu iki araçtan birisini almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

biraz arada fark var ana tercihler arasında birde 2000 model 82000 km 1.6 16v palio var. Oda 11.500 civarı. Arkadaşlar yardım ederseniz bu hafta bu iki araçtan birisini almayı düşünüyorum.

Sorunsuzluk istiyorsan palio.Parçaları da çok ucuzdur.
    Yoksa 106 yı önermem çok küçük ve güvenliği zayıf.
    Az çıkıp 306 veya 206 bakabilirsin.

Sonuç olarak palio öneriyorum.
  • Yan sanayi yedek parça maliyeti palio'dan daha fazla değil, ayrıca palio'dan güvensiz oldugunu da düşünmüyorum, iki araç da oldukça güvensiz zaten

10 yaşını geçmiş bir 106; torsiyon onarımı gerektirebilir, önden ağır bir darbesi varsa aracın yol tutuşu ciddi anlamda bozulmuş olabilir. Alt takım mekaniği oldukça hassastır ancak yol tutuşu palio'dan daha iyidir, eğer 106/saxo tercih ederseniz alt takım için mutlaka orjinal yedek parça tercih edin.
  • palionun 1.6 olanının çok yaktığına dair bazı yazılar okudum. İkisinde de lpg yok. Çok fazla kullanmayacağım için bir süre lpg düşünmüyorum. Palio yakıt olarak beni çok zorlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada vega 2005 model 1.5 16V
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki aracida kullandim palio lpgli 106 lpgsizdi 106 ocagima incir agaci dikti 2 sene once 40 kurus yakiordu otomatik vitesti ondan olabilir palio ewt oda cok yakiyor ama lpgde ideal bence ben olsam palio alir lpg isletirim 10 12 arasina 106 oyuncak gibi ufacik palio cok daha rahat ve keyifli bi araba bence
  • 106lar sorunlu araçlar diyorlardı inanmıyordum kaç tane 106 baktıysam birşeyi çıktı 106 alacaksan iyice baktır derim ben temiz bir ustada.Mağlum kullanıcı kitlesinden dolayı.Palio da böyle bir sıkıntı olmaz ama yedek parçaları italyan olduğundan pahalıdır çıkmacılarda ucuza bulabilirsin anca.
  • 106 gti efsanedir.
  • Aslına bakılırsa 106 bütçeme daha uygun 1-2 sene kullandıktan sonra satıp amacım olan E200 için bir yol olabilir. Araç gti değil XR sahibi benzinde en fazla 350 kr yaktığını söyledi. Palio alırsam bütçemi çok zorlamış olacağım. Pejonun satışında falan çok sıkıntı çekermiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.