Arkdaşlar sınıf farkını saymazsak sizin tercihiniz hangisi olurdu.. hangisi daha hoş hangisi daha çok hoşunuza gidiyor.. hangisi daha şık tasarım olarak.. sınıf farkını ele almazsak terhiniz?.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 2 Nisan 2024; 1:47:36 > |
1999 Volkswagen Bora VS 1999 Opel Omega..
-
-
bu devirde ikiside değil metal yorgunluğu,usta nazı,parça bulması vs çekilmez askere gidip geldiler öyle düşün
bunlar olmasaydı omega derdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 2 Nisan 2024; 5:50:37 > -
25 yaşındaki arabanın sınıfımı kalmış. Hurda her yerde hurda.
-
Yollarda hergün mutlaka birkaç tane Bora görüyorum ama hiç omega görmüyorum, belki haftada ya da ayda bir denk geliyordur. Buradan varın sonuca, hangisi alınır hangisi alınmaz.
-
omega macera olur...
tamam 90'ların E segment aracı ama gerek arıza, gerek yedek parça bulunmaz, çoğu patates olmuş durumda.
Bora hala temizleri bulmak mümkün ve VW...
parça bulursun, 2.eli olan bir araba...
büyük bir araca ihtiyacın yok ise Bora mantıklı duruyor...
veya aynı yaşlarda büyük araba isteniyorsa Vw Passat Variant...
-
2010 senesinde çok temiz düşük kmli 2000 model opel omega aracımız vardı. Arızalarından illallah edip yok parasına satmıştık. 2024'te alınır mı siz düşünün. Bora da üzer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X