Bildirim
19K'ya Diş Hekimliği Tavsiyesi
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Pamukkale gelebilir. -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence aydın gelicek -
Hocam ben de 19,500 sıralama yaptım Samsun bize yakın diye yazdım.Sonra aydın denizli ısparta yazdım sizin gibi.Bence güzel olmuş sıralamanız.Umarım bana en kötü ısparta gelir yoksa trabzon yazdım oraya gidicem
Aydin yaklasik 1100 kisi onumde. O kadar geri atarmiki
😂😂 Haberleşelim Hocam sonuclar aciklandiginda. Bence ayni unide olcakmisiz gibime geliyo. 100 kisi var aramizda.
Olur hocam açıklanınca bakalım hiç belli olmaz bence de aynı üniversite olabilir
Upp Upp
Hocam izmirin neden ingilizcesini yazmadınız
Bir arkadasim ingilizcesine gidiyor. Onermedi. Hicbi isine yaramaz dedi. 1 yil fazladan okumus + mezun olunca o senenin maasini da bosa goturmus olursun kanka dedi Bununla beraber sacma sapan ingilizce dersler ve sinavlarina katlanmis olursun meslege atildiginda da isverenin umrunda olmaz bu dedi ondan yazmadim. hangisi gelicek acaba
Takip
Pamukkale veya SDÜ gibi. Sence bana neresi gelir hocam ? Mf-3 20.900
-İnönü diş
-Ktü diş
-Sivas diş
-Atatürk diş
-Adıyaman diş
-Gaziosmanpaşa diş
-Fırat diş
-Van diş
-Yakındoğu tam burslu diş
-Hacettepe eczacılık
-Ege eczacılık
Sivas Erzurum Adiyamandan biri bence Hocam. Ama sivasin orani %60 filan bence Tebrik ederim
Bana da öyle geliyor hocam sağol. Sivas ve Erzurum eğitim olarak iyiymiş sana da sdü gelirse müthiş olur sdü hakkında çok iyi şeyler duydum
Hocam valla tek tek hem tamburslu devletleri hemde ucretlileri tek tek elimle hesapladim , kontenjan artisinin icine etmisler siralamalar ilerlemez demeniz ne kdar dogru? baya baya siralamalar gormedigimiz kadar geriliycek
Valla harikayım sıralamalar açıklanmadan aylar öncesinden tahmin etmişim yüzyılın sıralamalarda dususu olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X