Bildirim
1mb den 2mb ye gectim ama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Santrale uzaklığınız fazla olabilir, hattınız kaldırmıyor olabilir , müşteri hizmetleriyle görüşüp sorunun nedenini öğrenin derim -
aradım kaldırır dedilrç
arkadsLar 2mb kullananlar test koyabilirmisnz buraya?? -
yaw o testlere ne bakıyon sen rapidden bi dosya çek bakalım max kaça kadar çıkabiliyosun baktın 210kb civarı çekebiliyo ise tamamdır -
quote:
Orjinalden alıntı: hastrombol
yaw o testlere ne bakıyon sen rapidden bi dosya çek bakalım max kaça kadar çıkabiliyosun baktın 210kb civarı çekebiliyo ise tamamdır
rapidden değil, microsoft.com dan yap. ayrıca 212.156.2.34 adresindeki test sonucu en doğru sonuçtur emin olabilirsiniz ;) -
gamershell den cek oda iyiy sömürüyor. bide bu aralar benim net te öldü heralde çalışma var -
2mbitlerde hat kaldırmaması pek yalşanmıyor. 1 ila 2 mbit arasındada pek hız farkedilmiyor download dışında.
Fakat 4mbitlerde yaşanıyor bu sorun daha çok. Fiziksel bağlantılarınıza bir bakın birde telekoma arıza kaydı açtırın. -
arıza kaydı verildimi ücret alıyorlarmı -
speedtest.turktelekom.com.tr adresindeki hız testini yaparsanız daha yararlı bilgiler verilebilir.Birde SNR MARjin gibi telefon hat bilgilerinizide eklerseniz ona göre bir yorumda bulunabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X