Şimdi Ara

1uzun 4 kısa bip sesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni sistem kurdum.pc açılışta 1 uzun 4 kısa bip sesi hatası veriyor.cpu fan eror diyor. F1 e basınca devam edebiliyorum.biosa giriyorum işlemci sıcaklıgı 30 derece ama fanın rpm göstergesi full (kırmızı ) olarak görünüyor.biraz araştırmalarımda 4 uzun 1 kısa bip sesi, düşük batarya voltajı olarak belirtiliyor.güç kaynagı colormaster 750watt
    sorunun neden kaynaklandıgını anlıyamadım.cpu fanı doğru yere takılı.bu hatayı neden alıyorum ve nasıl düzeltebilirim.
    görüşlerinizi bekliyorum.

sistem
    i7 2700k, sabertooth z77 ,sogutucu colormaster hyper 212
    güç kaynagı colormaster 750watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyarkarga34 -- 12 Aralık 2012; 11:03:40 >

• Bilgisayarın İşlemci fanının çalışmadığını sanıyor çözümünü ben tam olarak bilmiyorum yardımcı olacaklardır sana.
  • anakartin pilini degistirin...
    fan icinde oncelikle islemci faninin izlenmesini kapatin. cpu fan donmuyor uyarisi tabi gelir siz oraya herhangi bir sey takmadiysaniz.
  • anakart yeni ama yinede pilini değiştirmeyi denerim.
    colormaster 212 yi çıkarıp .işlemcinin kendi stok fanını taktım.bip sesi sesi hatası almadım ama pc açılırken fan 1 kere dönüp duruyor.bi daha 1 kere dönüp duruyor.3. seferinde fan tamamen ve çok hızlı dönüyor,4-5 saniye sonra yavaşlayıp normal bi şekilde dönmeye devam ediyor.bu şekilde kullanıyorum.ama pc açılışında fanın dönme problemi var gibi
  • Arkadasim biosa gir islemci faninin donusunu izleme ozelligini kapat. simdi bende uefi bios olmadigi icin yada sabertooth anakart olmadigi icin yerini bilmiyorum ama senin o izleme ozelligini kapatmadan uyariyi gecmen zor.
  • fanın dönüş özelliğini kapatırsam.başka sorun çıkarmasın.başka bi çözümü yokmudur
  • hocam sen su sogutma kullanmiyor musun? islemci fanin olmadigi icin fan yok degil mi? fan donmedigine gore izlenmesinin bir gereksinimi var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 uzun 1 kısa bip sesi?
    13 yıl önce açıldı
    Uzun bip sesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pardon sogutucuyu yanlış yazmışım.sogutucu color master hyper 212 .fanlı
  • o zaman fan soketi yanlistir yanlis takilmis olabilir veya fan devir okutan cinslerden degildir.(bu cok zor ama olmaz degil)
  • sorun güncel hata hala devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.