uydu alıcıma 2+1 ses sistemi bağlamak istiyorum.uygun fiyatlı birşey arıyorum. logitech z-3e/microlab m-820/creative arasında gidip geliyorum. düşündüğüm sistemler arasında en uygun fiyatı olan microlab: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd7016 bunun yanında bu üç sistem arasında en tuzlusu logitech: http://www.teknolojibilgisayar.net/urun.asp?id=1242 creative konusunda ise pc bağlantısına yani ses kartına bağlı olarak daha iyi ses alınabileceğini düşünüyorum (yalnışım varsa aydınlatılmayı bekliyorum :).dolayısıyla şuan için logi ve micro arasında tercih yapmak istesem arada bayağa fiyat farkı oluyor.benim sorum buna değermi yoksa microlab işimi görürmü?
microlab
3ü arasındaysa logitech bence
yüzbaşı sana güveniyorum
istersen bu üçünü dinle bir mağazada.Çok fark var m 820 .çok iyi bir 2+1 tipi pek güzel olmayabilir.
Kardes bas olaraktan bence logitech i al... Bas konusunda çok güzel bir sistem ama net kalite dersen microlab Ayrica hepsini ayni müzikte dinlemende fayda war... Ama benim gönlüm yada bn olsam logitech i alirdim...
Ocak ayinda hayirlisila z2300 alicam.. Öneririim sana bas delisi bir sistem bekle onu al
arçelik 72 düz ekran tvim var.görüntü uydu alıcısı sayesinde gayet başarılı yalnız ses konusunda vasat bu 2+1 sistemleri bu amaçla kullanacağım.yani benim istediğim tv kanallarında bi film izlerken yada müzik dinlerken sağlam bir BAS sesi almak.bastan kastımda; (nasıl da tarif edilirki bu :) Pat Pat bi ses değilde daha derinden gelen bir bass sesi! :) yarın yada pazartesi almayı düşünüyorum.alırken mutlaka dinleyeceğim tabiki fakat okadar çok alternatif varki insan sarhoş oluyor oyüzden kafamda bunları sınırladım.forumda araştırdığıma göre logitechin bas konusunda bi sıkıntısı yok.yalnız şunu da merak ediyorum;uydu alıcısının ses çıkışı stereo (yani iki tane çıkış var) bu sistemlerdede iki giriş varmı yoksa bir dönüştürme mi söz konusu?
x230 albence fazla para vermene gerek yok tv ye bağlayacaksan.Kulaklık çıkışından.Kuzenim philips tv sine bağlamış uydudan izliyor yayınları ve ses olarak çok güzel olmuş bırak filmleri dizileri seyretmek bile ayrı keyif olmuş ben x230 sana gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
yormlarınıza cevap yazmayacağım çünkü o 3 seti de dinlediğinize inanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: nighteen
yormlarınıza cevap yazmayacağım çünkü o 3 seti de dinlediğinize inanmıyorum.
güzel kardeşim konuyu ben açtım ve sebebinide yukarıda belirttim zaten.benim anlamadığım madem bu setleri adam yerine koymuyorsun ozaman 2+1 bir sistem önerin vardır değilmi????????!!!!!!!!!!
var yazdım yukarıda m 820 içlerinde en iyisi.Eğer bütçen müsaitse fc361 de alabilirsin
microlab MC 6322R 2+1 SPEAKER sistemi aldım uydu alıcıma bağladım ve sonuç çok iyi uzaktan kumandası da çok işime yarıyor!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme