Şimdi Ara

2-3 gün içinde astra alıcam fakat yardım lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi forumlar.Daha önce dizel punto evo sahibiydim sattım ve bmw 116i ye heves ettim.Fakat bu arabayı sürünce o hevesim geçti ve astra hatchback 2011 ve üstü modeller üzerine bakmaya başladım Bütçem 50 - 52 bin lira civarı.Bu hafta büyük ihtimalle bi araba alacagım cünkü bayadır bmw baktıgım için zaman kaybettim o yüzden sizlerden samimi cevaplarınızı bekliyorum.
    1 - Öncelikli tercihim aracın dizel olması , gönül ister otomatikte olsun fakat bu paralara zor gibi.
    2 - Düşündüğün model 2011 yada yukarısı ve kmsi uçmamış araçlar.Bu bütçe yeterli mi sizce?
    3 - Astraları araştırdığımda en dolusunun cosmo paket olduğunu gördüm.Bu cosmo paketi aldıgımıza değermi dersiniz çünkü fiyatlar cok fark ediyor.Birde bu navigasyon olayı ve cam tavan bütün cosmolarda yok.Sportlarda iyi gibi geliyor ayırıcı özellikeri söylerseniz çok sevinirim.
    4 - Yine araştırmalarıma göre 1.3 dizel alıcam kalkışlarda yavaş ama motor ısınınca seri olduğunu duydum bu konu hakkındada yorumunuzu bekliyorum.
    5 - Punto evo aracıma chip tuning uygulaması yaptırmıstım astralarada yaptırıyormusunuz? Dizel için sanayi bakım fiyatları nelerdir can yakar mı
    6 - Aynı fiyatlara bazı astralar ekranlı bazıları ekransız.Birde harici navigasyonlarda telefondan bluetooth ile bağlandığımız zaman video aktarımı olduğunu duydum.Eğer böyleyse ekransız alıp ekran taktırmak daha mantıklı geldi.Orjinal ekran kullanıslı mı? Navigasyon ve tv özelliği var sanırım sadece.
    7 - En önemlisi bütün forumun gittiği astranın sesinden sorununu anlayan bilindik bir usta varmı
    Son olarak 2017 yılına giricez ve 2011 -12 arabalar artık 5-6 yaşlarında olcak buda beni korkutuyor.Sizce 52 bin tl bu araca şuan bağlanır mı? Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız?
    Baya bi soru sordum umarım işin ehli biri gelir bana cevap olur Okuyan okumayan herkese teşekkürler sağlıcakla kalın.Ayrıca çevrenizde kriterlere uygun bi astra varsa talibim Iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.