Şimdi Ara

2.5 dizel turbo upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın orjinal td04 11b turbosunun yetersiz gelmesi ve orjinal turbosunun kırılması sonucu td05 16g daha buyuk bir turbo aldım.Fakat turbo doldurmuyor aracım 2.5 dizel motor.Yakıt ayarları eski turboya göre aynı. Sizce 2.5 dizel bir motor td 05 i dolduramaz mı orjinalde mitsubishi lancer 2.0 da kullanılıyor.Aklıma gelen egzoz tıkanması ve yakıt yetersizliği.Bilgisi veya önerisi olan varsa ona göre ya sökücem yada ayarlamaya çalışacağım
    teşekkürler.

• turbo büyüttüğünüzde yazılımın da o turboya göre konfigüre edilmesi gerekir. yakıt istiyordur sağlam bir chiptuning yapan kişi ile irtibata geçin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

turbo büyüttüğünüzde yazılımın da o turboya göre konfigüre edilmesi gerekir. yakıt istiyordur sağlam bir chiptuning yapan kişi ile irtibata geçin bence.

turbo bassa yakıtını ben ayarlarım.lakin basınç yok turboda turbo '0' e-baydan aldım.Yakıt açtığımda basar mı acaba
  • westgate takılı kalmış olmasın
  • quote:

westgate takılı kalmış olmasın

Hocam wastegate boşta daha takmadım test ettim basınç yok, kaçakta yok.
  • araç ve model nedir acaba. basınç olur düşük olur en kötü ihtimal ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bole_Sinakko

quote:

turbo büyüttüğünüzde yazılımın da o turboya göre konfigüre edilmesi gerekir. yakıt istiyordur sağlam bir chiptuning yapan kişi ile irtibata geçin bence.

turbo bassa yakıtını ben ayarlarım.lakin basınç yok turboda turbo '0' e-baydan aldım.Yakıt açtığımda basar mı acaba

Alıntıları Göster
    Turbo bassa yakıtını ayarlarım ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 2 Ekim 2013; 19:29:20 >

• araç 525 tds.turbo bassa yakıtı ayarlarım demek turboyu motor çeviremiyor yani çeviriyor ama istediğim basınç yok.
  • quote:

araç ve model nedir acaba. basınç olur düşük olur en kötü ihtimal ile.

basınç düşük evet manifolda vermeden tam gazda 6 psi gibi komik bir rakam alıyorum
  • quote:

quote:

Wastegate boşta derken?
  • Bole_Sinakko B kullanıcısına yanıt
    aracınız yakıt istiyor o zaman hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

quote:

Wastegate boşta derken?

wastegate hortumu takılı değil yani egzost çıkışı kapalı boyle bir hataya dusmem zaten
  • quote:

aracınız yakıt istiyor o zaman hocam.

hocam yarın yakıt basınıcını açacağım çok meşaketli bir iş o yuzden bu motor o turboyu çevirir derseniz uğraşayım.eski td 04 ile aynı yakıt haritası ile cont. 1.4 bar alıyordum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bole_Sinakko -- 2 Ekim 2013; 19:41:15 >
  • motorun sağlığı açısından ecularla içli dışlı olan birisi ile birlikte hareket edin. sadece yakıt miktarı değil çünkü maximum turbo basıncını da yazılım ayarlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Wastegate boşta derken?

wastegate hortumu takılı değil yani egzost çıkışı kapalı boyle bir hataya dusmem zaten

Turbonu bilmem lazım ama wastegate hortumu dediğin şey diyaframın üstüne takılıyor ise wastegate gereğinden erken açıyor demektir. Dolayısı ile basınç düşük olur. Kullandığın turboyu inceleyebileceğim bir link varsa yolla bir bakayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Wastegate boşta derken?

Turbonu bilmem lazım ama wastegate hortumu dediğin şey diyaframın üstüne takılıyor ise wastegate gereğinden erken açıyor demektir. Dolayısı ile basınç düşük olur. Kullandığın turboyu inceleyebileceğim bir link varsa yolla bir bakayım.

hocam wastegate iptal böyle söyliyim sana yani turbo hep açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bole_Sinakko -- 2 Ekim 2013; 19:49:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Wastegate boşta derken?

hocam wastegate iptal böyle söyliyim sana yani turbo hep açık

Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum. Boost alabilmen için wg nin eksoz tarafında kontrol ettiği kapak kapalı olmalı. Sen turbo açık derken o kapak açık mı demek istiyorsun? Doğru anlaşalım aşağıdaki gibi olmalı.

2.5 dizel turbo upgrade

• hocam zaten kapalı demiştim
  • quote:

hocam zaten kapalı demiştim

O zaman başka bir sorun var. Kaçak olabilir.
  • hocam kaçakta sanmıyorum anlaşılır zaten geçte olsa gelir basınç yarın yakıt ile oynayacağım buraya yazarım olmazsa k03 var elimde onu takacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.